gönül isterdi ki, hocamın sevmediği bu başlık altında olmasaydık. neyse artık.
bu başlık tutarsa din-kültür ve ahlak forumu da açılabilir belki ? olmaz mı yönetim ?
6 Nisan 2008 01:06
bonaventure
profiline gir orda hepsi yazıyor. hocamızı gereksiz sorullarla meşgul etme lütfen. şu an daha önemli suallere cevap verecek allahın izniyle.
allllaahhhh (iç çekerekten)
:.cevriye.: demis ki: 1-siteden nasıl haberiniz oldu
2-ne ve kaç yılı mezunusunuz?
3-nerede öğretmenlik yapıyorsunuz
4-allah aşkına ne işiniz var burada??
cevaplarını alabilir miyim?
6 Nisan 2008 01:07
scoobydoowhereareyou
arkadaşlar dalga geçilecek şey değil lütfen bir durun..açıklamayı gerçekten merak ediyorum..hocam lütfen..bekliyorum neden ortakantin..
6 Nisan 2008 01:08
bonaventure
senin şu sorun dalga geçmeye çok daha uygun bi soru ya hadi neyse;)
zâtı muhterem demis ki: arkadaşlar dalga geçilecek şey değil lütfen bir durun..açıklamayı gerçekten merak ediyorum..hocam lütfen..bekliyorum neden ortakantin..
6 Nisan 2008 01:10
scoobydoowhereareyou
yahu feykin de böylesi olmaz ki arkadaş
6 Nisan 2008 01:11
aslan67
ne yalan söyleyeyim ortakantinde çoğu başlıkta acayip konulardan bahsedeceğimize inanırdım;ama sinema başlığında din kültürü ve ahlak bilgisi'nden bahsedeceğimizi hiç ummazdım..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18991
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.