gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Sinema-TV - juno
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
denizhan
denizhan

16 yaşında hamile kalan bir kızın, gençlik duygularıyla yoğrulmuş ilginç ve komik öyküsü. Konuyu fazla anlatmanın gereği var mı bilmiyorum.
ben pek bir şey bilmeden başına oturdum ve bir çırpıda film bitti.

imdb'si 8.2 bu arada.

5 Nisan 2008 23:54  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
bu başlık açana yakışmış

Sıradan gibi gözükse de çok değişik bir tarzda ele alınmış,sırıtan aptal gençlik filmlerinden sıyrılan,son sahnesini ve şarkısını çok çok sevdiğim bir film.Ödüllere cidden aday olabilecek bir film.

anyone else but you

5 Nisan 2008 23:58  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
Ayrıca Ellen Page çok duru bir güzelliğe sahip,çok hoş.Kendisini bundan sonra daha çok görmek umuduyla.

6 Nisan 2008 00:02  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
bu arada sountrack'ini direkt çektik izlediğim arkadaşla.
gayet güzel çünkü, tavsiye ederim.

ellen page'in duru güzelliği hakkındaki yoruma da katılmadan edemeyeceğim :)

6 Nisan 2008 00:03  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
keşke bu filme mi gitseydik ya. güzel bir filme benziyor oscar adaylığı da vardı hem. olmadı pazartesi gideriz artık gnctrkcll sağolsun :) bir de turkcelli beğenmezler daha ne olsun yahu? :D

6 Nisan 2008 00:03  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams

hakkaten ya o da ayrı bi hoş oldu,filmi 3 ytl ye izledim.Ama tam ücret de verirdim ben bu filme zaten:)
souvereign demis ki:
keşke bu filme mi gitseydik ya. güzel bir filme benziyor oscar adaylığı da vardı hem. olmadı pazartesi gideriz artık gnctrkcll sağolsun :) bir de turkcelli beğenmezler daha ne olsun yahu? :D

6 Nisan 2008 00:05  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
dialoglar gayet akıcıydı ama bana sanki karakterler yeterince tanıtılmadı gibi geldi. yani film, senaryo başarılı fakat beni bir türlü karakterlerle tam özdeşleştiremedi.
o açıdan tadı damağımda kaldı diyebilirim.

6 Nisan 2008 00:05  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams
Haklısın karakterlerde keskin virajlar oldu sanki,ama çok da karakter üzerine yoğunlaşılacak bir film de değildi tekrar düşünürsek.

6 Nisan 2008 00:12  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
o değilde etek altına kot pantolan giymek hakkaten yasaklansın artık.
bu ne bee!

1 defa alkışlanmış (1)  6 Nisan 2008 00:29  mesajın adresini al  
•.¸¸ × özlemce × ¸¸.
•.¸¸ × özlemce × ¸¸.
çok güsel film elliyn pane cok sevdiim bi artis

6 Nisan 2008 00:32  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
bonaventure demis ki:
o değilde etek altına kot pantolan giymek hakkaten yasaklansın artık.
bu ne bee!

film hakkında en ufak bir bilgim yok ama dur bir güleyim.. :)

6 Nisan 2008 00:34  mesajın adresini al  
fake hoca
fake hoca
16 yaşında hamile kalan bir kızın, gençlik duygularıyla yoğrulmuş ilginç ve komik öyküsü. Konuyu fazla anlatmanın gereği var mı bilmiyorum.

Sevgili arkadaşım;
yorumuna objektif yaklaşmak isterdim ama bu tür filmlerin toplumsal ahlak ve hukuk kuralları çerçevesinde değerlendirilerek, gençlerin ulaşabileceği yerlerden uzak tutulması kanısındayım.16 yaşında hamilelik ne demek oluyor böyle?.beyaz perde dediğiniz bu mudur gençler?lütfen biraz daha dikkatli olalım.bir din görevlisi olarak kayıtsız kalamadım

6 Nisan 2008 00:39  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure
:)

soğudum zaten filmden;)

6 Nisan 2008 00:40  mesajın adresini al  
sweetdreams
sweetdreams

Ecza dolabının en üst rafına koydum ben de filmi,çocuklar ulaşamıycak artık:) yani pardon ama yazmadan duramadım:)

yalnız şair demis ki:

Sevgili arkadaşım;
yorumuna objektif yaklaşmak isterdim ama bu tür filmlerin toplumsal ahlak ve hukuk kuralları çerçevesinde değerlendirilerek, gençlerin ulaşabileceği yerlerden uzak tutulması kanısındayım.16 yaşında hamilelik ne demek oluyor böyle?.beyaz perde dediğiniz bu mudur gençler?lütfen biraz daha dikkatli olalım.bir din görevlisi olarak kayıtsız kalamadım

6 Nisan 2008 00:41  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure

ahaaaaa

modele gel

yalnız şair demis ki:

Sevgili arkadaşım;

1 defa alkışlanmış (1)  6 Nisan 2008 00:41  mesajın adresini al  
:.cevriye.:
:.cevriye.:
hocam kıble ne tarafta?:)

6 Nisan 2008 00:43  mesajın adresini al  
bonaventure
bonaventure

6 Nisan 2008 00:44  mesajın adresini al  
denizhan
denizhan
din görevlisi olmanıza saygı duyuyorum.
fakat gençlerin ulaşabileceği yerlerden uzak tutmak derken ?
biraz daha geniş bakmanızı tavsiye ederim mümkünse.

yalnız şair demis ki:
Sevgili arkadaşım;

1 defa alkışlanmış (1)  6 Nisan 2008 00:45  mesajın adresini al  
tsigalko
tsigalko
ben bu filmi izlerken hep o etek altı kota odaklancam.. :)

6 Nisan 2008 00:46  mesajın adresini al  
zâtı muhterem
zâtı muhterem
provakasyon sezimliyorum sövücem direkt..

6 Nisan 2008 00:47  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008