koşmuyordu belki;ama kıçıyla başıyla gol atıyordu herif..
önümüze bakmamız lazım olan oldu:)
5 Nisan 2008 22:46 ~ 5 Nisan 2008 22:46
tsigalko
felipe de kalmalıydı mesela..
5 Nisan 2008 22:48
denizhan
pek şaşırmadım açıkçası.
hata ligin bitmesine 9 hafta kala, antrenörün değişeceğini açıklayanda bence.
5 Nisan 2008 22:49
denizhan
axisheytan demis ki: ben lucescu yu bekliyorum
5 Nisan 2008 22:52
souvereign jr.
jardel semihe çok benziyo golcülük bakımından adam golü kokluyo ya.
5 Nisan 2008 22:57
life is resist
son bir kaç ayını aileseyle geçirmek istemiş heralde
5 Nisan 2008 22:58
sıtkı yozgatlı
bir 5 nisan kararı daha
5 Nisan 2008 22:59
'' i l k o ''
bülent korkmaz gelsin
5 Nisan 2008 23:07
bonaventure
jardel semihe mi benziyor? semih in aldığı nefes kadar jardelin golü var yahu.
mesela yani;)
souvereign demis ki: jardel semihe çok benziyo golcülük bakımından adam golü kokluyo ya.
5 Nisan 2008 23:09
souvereign jr.
jardel inzaghi semih 3ü de aynı tip santrfordur. kaleciden dönen topları çok iyi takip edip golünü atar yada kaleciyle karşı karşıya kaldıklarında tek vuruşla. ayrıca semihin tek farkı hem jardelden hem inzaghiden çok daha fazla koşmasıdır :)
bir de şöyle birşey var galatasaray jardeli hiç koşmuyor diye gönderdi. fenerbahçede de alex için hiç koşmuyor dendi ama hem jardel için hem alex için koşmalarına bile gerek yoktu sahada. golleri sıraladılar birbir... ama galatasaray naptı jardeli gönderdi fenerbahçe naptı alexi kaptan yapıp sözleşme imzaladı...
5 Nisan 2008 23:12
denizhan
eğer jardeli oynadığı oyun yüzünden gönderdiysek büyük hatası var bizim takımın.
ama ben sanki aldığı parada anlaşamadılar diye hatırlıyorum. her zamanki gibi bizim paramız yoktur, ödeyememişizdir.
yoksa adam kıçıyla bile gol atıyordu.
5 Nisan 2008 23:19
aslan67
dimi..o da belki tembel görünüyordu;ama cetvelle hesaplasan öyle düzgün pas atamazdın..herkesin bir uzmanlık alanı var;ama gel gör ki türkiye'de her futbolcu it gibi koşmalıdır,kucak dolusu gol atmalıdır,doymuyoruz:)
tsigalko demis ki: felipe de kalmalıydı mesela..
5 Nisan 2008 23:58
aslan67
yok son sene 21 mi 23 mü ne gol attı;ama forvette bile yürüyerek takılıyor falan hesabı gönderdiler herifi..adam 20 üstü gol atıyor ve gönderiliyor manzaraya bak..
denizhan demis ki: eğer jardeli oynadığı oyun yüzünden gönderdiysek büyük hatası var bizim takımın.
ama ben sanki aldığı parada anlaşamadılar diye hatırlıyorum. her zamanki gibi bizim paramız yoktur, ödeyememişizdir.
yoksa adam kıçıyla bile gol atıyordu.
6 Nisan 2008 00:00
aslan67
kavram karmaşası olmuş sende:)
semih jardel'e benziyor cümlesi daha yerinde olur:)
leblebi gibi gol atan bir insandan bahsediyoruz:)
bizden gittiği sene de 53 gol mü ne attı 1 senede..
souvereign demis ki: jardel semihe çok benziyo golcülük bakımından adam golü kokluyo ya.
6 Nisan 2008 00:01
hüzün abi
bence yamuk yaptı bekleyemedimi 4 hafta
6 Nisan 2008 00:59
erkan
şu sabriyi de kovsalar tam olur yaa.ulan adam takıma geri döndü takım inişe geçti a.q
6 Nisan 2008 01:09
atalay
çok haklısın
erkan demis ki: şu sabriyi de kovsalar tam olur yaa.ulan adam takıma geri döndü takım inişe geçti a.q
6 Nisan 2008 01:30
tsigalko
jardel, felipe, filipescu yazık edilen futbolculardır..
perez, flerquin biraz olmuşlarındandır..
knup,bratu siki tutturmuştur zamanında galatasaraya..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18981
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!