o zaten baştan yapılmış bi yanlış millet kalli yaşlı deyince ne sanki adam cıkıp oynamaycakki dediler.. ama benim söylemek istediğim bu sene şampiyonluk biraz hayal olabilir..
5 Nisan 2008 17:00
bonaventure
kazanılcak 6 tane maç altıüstü. tek zor maç var onlarında arasında o da fener maçı. şu an takımı tanıyan, biraz aklı başında gereksiz hareketlerden kaçınan bir hoca gelsin çifte kupayla bile kapatabilir bu takım sezonu..
5 Nisan 2008 17:16
g l ø š t € ®
niyeki üzüldün anlamadım zaten adam takımın başında olmadıki hiç hastaneden veri gelmiyordu :S :S
erik demis ki: ana çok üzüldüm:(
5 Nisan 2008 17:19
comandante
Kalli iyidir kötüdür başarılıdır başarısızdır tartışılır. Ama bu saatten sonra gelecek hocanın takımı tanıma süreci yabancı olursa ligi tanıma süreci için 6 hafta yetecek midir? Galatasaray'ın hiçbir amacı kalmamış olsa, gelecek sezonu düşünerek bir değişiklik yapmış olsa eyvallah ama ligde şampiyonluğun puan durumuna göre en şanslı 2. takımının yapacağı bir iş değil bu değişiklik. Kim bilir nasıl bir kriz yaşandı da bu sonuca varıldı.
5 Nisan 2008 17:51
ßµ®ãk
ßµ®ãk
tohunç
kurt hoca felkap gitmiş lan :(
5 Nisan 2008 17:52
bonaventure
futbolcu falan değil. imparatoru getirseler yeter bize..
5 Nisan 2008 17:53
souvereign jr.
hayırlı olsun şampiyonluktaki en ciddi rakibimiz olan gs şuan çalkantıda. yarın nasıl çıkacaklar gençlerbirliği maçına acaba?
adam serveti ortasahada oynattı yaa :D
5 Nisan 2008 19:47
dele divaneeh
baba nehir gecerken at değiştirilmez derler birde türkiyede bu güne kadar ligin ortasında hoca değişipte şampiyon olan takım hatırlamıyorum ...
Abi degistirmesek de cok sampiyon olcak gibi degildik zaten ya..ama daha ya 5 ya da 6. haftada soylemistim Feldkamp'tan bir cacik olmayacagini..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18981
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.