lan bende senden incir çekirdeğinin hacmine katkı yapmanı beklıom...
incir çekirdeği kadar çalışacak bişe yokki katkı yapasın...
tekrarlıom konuna bakmısmıyım?
4 Nisan 2008 14:43
axisheytan
2000 UEFA Kupası Finalinde, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın Parken Stadyumu'nda,Arsenal karşısındaki Galatasaray ilk 11 inde sadece 4 yabancı futbulcu bulunmaktaydı Taffarel Capone Popescu Hagi
Chelsea karşısındaki Fenerbahçede ki Türk oyuncu sayısı 3
4 Nisan 2008 14:43
feykoğlufeyk
bu neyi deiştirir sevilla da 20 tane yabancı vardı ispanyol takımı olmuomu o zaman?
4 Nisan 2008 14:44
geronimo
konuya kimin baktığını gösteren bir teknoloji yok..hadi sen bakmadın(2 gün boyunca bakmadığına inandık diyelim) o konuya yazan 10larca ezikten hiçbiri mi bakmadı..tekrarlıyorum ben de ,git klaus nomiye teşekkürlerini ilet..şerefinizi kurtardı kız..gerçi seninkini kurtarması pek kolay değil ama..:)))
4 Nisan 2008 14:45
feykoğlufeyk
nese siz takılın bole kafanıza gore...
nası olsa anlamıon gero
daha dolu işlerle ugrasmam lazım...
4 Nisan 2008 14:45
glikoz
=) şarkı dii mii şarkı gönderelim bütün dünya buna inansa,bir inansa hayat bayram olsa lalala =))
4 Nisan 2008 14:46
geronimo
evet başlığı bozmuş olmayayım..ben de gönderiyorum şarkımı..
nerde kendini bilmez çocuklar
bir sabah öylece çekip gittiler
...
:)))
4 Nisan 2008 14:50
axisheytan
hiç bişeyi değiştirmez . Atatürk ün takımı olmakla övünen fenerbahçelilere küçük bi msj , tabi anlayana
kunteper canavarı demis ki: bu neyi deiştirir sevilla da 20 tane yabancı vardı ispanyol takımı olmuomu o zaman?
4 Nisan 2008 14:51
ivy
türk sayısı artıo sayemizde fena mı =) aldığımız tüm yabancıları türk yapıp oynatıoz =)
babamla onu konuştuk biz de o gece... o gece maçta volkan, önder, semih vardı türk olarak başka var mıydı? neyse işte zaten önder fln da almanya doğumlu
4 Nisan 2008 14:55
riverside
ben bunu yüklemeyi öneriyorum ..fenerli arkadaşlara gerçekten sinir edebilir :))
chelseayi uğurlamışlardır ağlamaklı yüz ifadeleri ile. neden yenemediniz fenerbahçeyi demişlerdir. ama biz chelsea'ye 5-0 yenilen galatasaraya aynı şeyi yapmamıştık...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18961
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.