| |
geronimo
|
şu an 2. maç oynanmadı ama?? ve ben buradayım..ilk maç iddianın bir kısmını oluşturuyor sadece..
glikoz demis ki: sen de fener chelseayi yendiğinde yoktun ;) |
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
glikoz'last hope'
|
Olsun sen daha ikinci maç oynanmadan hüküm verebiliyosun ama dii mii =)
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
geronimo
|
ben ilk maç oynanmadan önce de verdim hükmümü..hatta 2-1 lik skor chelseanin işine yarayan skor..yani gelmemem için bir neden yok
glikoz demis ki: Olsun sen daha ikinci maç oynanmadan hüküm verebiliyosun ama dii mii =) |
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
feykoğlufeyk
|
ya mutom ve geronimo incir çekirdeğinin hacmine ne kadar katkınız var acaba?
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
feykoğlufeyk
|
ama sizde haklısınız kendi takımlarınız bizi yenemiyor çelsi den medet umuosunuz...
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
geronimo
|
kapitalist düzene ayak uydurup gelir arayışı içerisindeyiz..fbden ve fblilerden daha uygunu yok şu şartlarda kununteptiği:))gerçi senin yüreğin yetmedi o zaman..şimdi gelip zırlıyorsun o da başka...
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
feykoğlufeyk
|
lan bende senden incir çekirdeğinin hacmine katkı yapmanı beklıom...
incir çekirdeği kadar çalışacak bişe yokki katkı yapasın...
tekrarlıom konuna bakmısmıyım?
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
axisheytan
|
2000 UEFA Kupası Finalinde, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın Parken Stadyumu'nda,Arsenal karşısındaki Galatasaray ilk 11 inde sadece 4 yabancı futbulcu bulunmaktaydı Taffarel Capone Popescu Hagi
Chelsea karşısındaki Fenerbahçede ki Türk oyuncu sayısı 3
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
feykoğlufeyk
|
bu neyi deiştirir sevilla da 20 tane yabancı vardı ispanyol takımı olmuomu o zaman?
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
geronimo
|
konuya kimin baktığını gösteren bir teknoloji yok..hadi sen bakmadın(2 gün boyunca bakmadığına inandık diyelim) o konuya yazan 10larca ezikten hiçbiri mi bakmadı..tekrarlıyorum ben de ,git klaus nomiye teşekkürlerini ilet..şerefinizi kurtardı kız..gerçi seninkini kurtarması pek kolay değil ama..:)))
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
feykoğlufeyk
|
nese siz takılın bole kafanıza gore...
nası olsa anlamıon gero
daha dolu işlerle ugrasmam lazım...
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
glikoz'last hope'
|
=) şarkı dii mii şarkı gönderelim bütün dünya buna inansa,bir inansa hayat bayram olsa lalala =))
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
geronimo
|
evet başlığı bozmuş olmayayım..ben de gönderiyorum şarkımı..
nerde kendini bilmez çocuklar
bir sabah öylece çekip gittiler
...
:)))
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
axisheytan
|
hiç bişeyi değiştirmez . Atatürk ün takımı olmakla övünen fenerbahçelilere küçük bi msj , tabi anlayana
kunteper canavarı demis ki: bu neyi deiştirir sevilla da 20 tane yabancı vardı ispanyol takımı olmuomu o zaman? |
|
|
~ 154 gün
|
|
| |
ivy
|
türk sayısı artıo sayemizde fena mı =) aldığımız tüm yabancıları türk yapıp oynatıoz =)
babamla onu konuştuk biz de o gece... o gece maçta volkan, önder, semih vardı türk olarak başka var mıydı? neyse işte zaten önder fln da almanya doğumlu
|
|
~ 154 gün
|
|
| |