ben psikoloji okumamış olsam da karşımdakinin neler hissettiği konusunda az çok iyiyimdir:D
mahalle karısıydı,tahrik dolu açıklamalardı bilmem neydi bu konuda sinirlendiğine kalıbımı basarım:D
bir de böyle bir ruh hali var ha,biri sen laf sokmaya çalışıyorsun,sinirlendin dimi falan dediğinde hemen karşı atak olarak ben burada kahkahalarla gülüyorum falan denilir,din kardeşiyiz ivy:D
ivy mrs holi şit demis ki: işte problem burda başlıyor aslancım ben burda kahkahalarla gülüyorum çünkü inan bana =)
yahu deli misin neden ciddiye alayım töbe töbe neden laf sokayım ... ayrıcana laf sokmak istediğim kıl olduğum bi şahıs olsan msnimde olmazdın senle muhattab olmamaya da özen gösterirdim.. hadi saçmalama artık =)
4 Nisan 2008 13:40
aslan67
o yüzden gerçek taraftarız:D
sizin gibi zora gelince götümüzü dönüp gitmiyoruz:D
...!!onur demis ki: aslan her durumda konusuyon ya...yuhhh aq
ivy mrs holi şit demis ki: bak yine çıkartıcan beni iş kadını çizgimden... gelmiim oraya aslan msnde sölediklerimi burda ben anlarım ayaklarında millete sölüyorsun ...
aslan67 nasıl bir adamdır
çok şerefsizdir allama msndeki herşeyi heryere taşıyabilir kanıt yapabilir
4 Nisan 2008 13:45
ivy
tuu eşek yüz verirsen böle astar istio işte... sıpa nolcak...
sus be susssssssssssssss...
daha önce de sormuştum sna kapatma düğmen nerde aslannnnnnn?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18961
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.