ayrıca fenerin 3-4 sene önceki türkiye şampiyonluğu'nda milliyet gazetesinin 35 günlük yazı dizisi çıkardığını biliyor muydunuz?
1 hafta sonra susacaklarmış..peeehh..
ulan türkiye şampiyonluğu'nda bile bu kadar bıdı bıdı yapmış bir takımsınız,görmemişlik böyle bir şey olsa gerek;ama bu sözün gerçeklik payı da var be harbiden görmemiştiniz sevinin:)
4 Nisan 2008 12:57
ivy
höst aslancım ya bjk yi tuttuğumda daha 3 yaşındaydım...gs fener arasında kaldığımda ise ilkokula gidiyordum... o zamandan beri fenerliyim ... bence benle futbol konusunda kapışma ;)
4 Nisan 2008 12:58
aslan67
böyle tahrik dolu başlıklar açanlarla tartışmam lazım aslında;ama neyse,piyango sana vurdu:)
ivy
1- başlığı açmadım
2- milliyet çıkarmış ben mi çıkardım =)
aslan67
senle futbol konusunda kapışmayayım mı bile?:D
bak gülmekten cümleyi yanlış yazdım:D
ahaha:D
kapışmıyorum bile bak,kapışsam futboldan bahsederim senin takım değiştirmenden değil:D
ivy mrs holi şit demis ki: höst aslancım ya bjk yi tuttuğumda daha 3 yaşındaydım...gs fener arasında kaldığımda ise ilkokula gidiyordum... o zamandan beri fenerliyim ... bence benle futbol konusunda kapışma ;)
24 Nisan 2008 12:59
ceydas
ben kıraç ın fener marşını yükledim telefonuma çalarken dinletten ..cimbomlular arayınca uzun süre açmıyorum telefonu deli oluyolar :))..artık aramıcaklar galiba beni
4 Nisan 2008 12:59
ivy
ben de kapışıyorsun demedim zaten canım kapışma dedim =)
4 Nisan 2008 13:01
:.cevriye.:
ömerden uzak durun benden söylemesi:))
4 Nisan 2008 13:02
ivy
ateş olsa ... =)
4 Nisan 2008 13:03
aslan67
dimi yoruluyorum sonra:D
ya benim mimli listem var zaten hiç tartışmaya bile girmiyorum onlarla artık:D
1-souvereign
2-kunteper canavarı
3-ivy:D
anca ortalığı karıştırır burada yazan kişiler,mahalle karısı ağızları,tahrik,şantaj,gasp her şey var:D
ivy mrs holi şit demis ki: ben de kapışıyorsun demedim zaten canım kapışma dedim =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18961
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.