ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Evet şimdi chelsea ve onu havalaanında karşılayan arkadaşlara hangi şarkıları söylemek lazım onu düşünelim :)
~ 157 gün
pinkorgasm61
bir trabzonlu olarak cimbomlulara fatih ürekten hadi hadii....
şarkıyıda armağan ediyorum fatih üreğide bütün cimbomlulara armağan olsun tepe tepe kullansınlar..
~ 157 gün
:.cevriye.:'hopeful'
siz hala orda mısınız:)
~ 157 gün
ivy
siz hala 8 sene önceki uefa dasınız ya çok normal bence
~ 157 gün
siz derken?:)
ivy mrs holi şit demis ki: siz hala 8 sene önceki uefa dasınız ya çok normal bence
~ 157 gün
aslan67
o fenerli:)
ivy mrs holi şit demis ki: siz hala 8 sene önceki uefa dasınız ya çok normal bence
~ 157 gün
aslan67
hem ben burada uefa'dan bahsedildiğini görmüyorum:)
ayrıca sen hiç konuşma ivy:D
30 takım değiştirip burada fenerli kesilme başımıza,hadi anam hadi:D
4~ 157 gün
o fenerli:)
:D
~ 157 gün
ivy
ne bileiym demiş ya siz hala orda mısınız o zaman şöle diim gs liler hala 8 sene öncesindeyken fb lilerin böle olması bence çok normal... biz 1 hafta sonra daha konuşmayız da 6slilerin susacağı yok ömür boyu...
ayrıca aslan sana neeeeeeeeeeeee =)
~ 157 gün
kantindeki muhaabbetten sıkıldım da ondan dedim yoksaaa daha yeni başladık:D
ama buradaki yeter cidden:)
~ 157 gün
aslan67
bırak bu işleri ya:D
8 sene önce uefa'yı alırken git fenerlilere söv,sonra 6-0'da gel galatasaray'a söv,bu sene fener beşiktaş'ı yendiğinde git beşiktaş'a söv,adanademirspor mersin idmanyurdu'nu yendiğinde git mersin'e söv sonra çık burada fener'i savun,adamın üstüne gülerler be:D
yanar döner taraftar:D
ivy mrs holi şit demis ki: ne bileiym demiş ya siz hala orda mısınız o zaman şöle diim gs liler hala 8 sene öncesindeyken fb lilerin böle olması bence çok normal... biz 1 hafta sonra daha konuşmayız da 6slilerin susacağı yok ömür boyu...
ayrıca aslan sana neeeeeeeeeeeee =)
1~ 157 gün
üstteki
gerek yok..
~ 157 gün
aslan67
ayrıca fenerin 3-4 sene önceki türkiye şampiyonluğu'nda milliyet gazetesinin 35 günlük yazı dizisi çıkardığını biliyor muydunuz?
1 hafta sonra susacaklarmış..peeehh..
ulan türkiye şampiyonluğu'nda bile bu kadar bıdı bıdı yapmış bir takımsınız,görmemişlik böyle bir şey olsa gerek;ama bu sözün gerçeklik payı da var be harbiden görmemiştiniz sevinin:)
~ 157 gün
ivy
höst aslancım ya bjk yi tuttuğumda daha 3 yaşındaydım...gs fener arasında kaldığımda ise ilkokula gidiyordum... o zamandan beri fenerliyim ... bence benle futbol konusunda kapışma ;)
~ 157 gün
aslan67
böyle tahrik dolu başlıklar açanlarla tartışmam lazım aslında;ama neyse,piyango sana vurdu:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18961
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!