gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Spor - gençlerbirliği - galatasaray
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 35
 Yazar: Mesaj:
denizhan
denizhan
oha attık mı !?!?
yaşasın :)

6 Nisan 2008 21:03  mesajın adresini al  
ßµ®ãk
ßµ®ãk
macın sonuna yetıstım cok sukur bu maçı da aldık (:

6 Nisan 2008 21:04  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
maçın bittiğini yazmayı unutmuşum ayrıca anlamışsınızdır gerçi mesajımın sonundaki sosyal mesajdan:)

6 Nisan 2008 21:10  mesajın adresini al  
comandante
comandante
Bu maçta bir kez daha gösterdi ki hakemler her takım adına ''hatalı'' karar verebiliyorlarmış. Kuddusi'nin bugün ki yönetimini gördükten sonra Galatasaray camiası dün kardeş kulübüyle beraber ortak yayımladıkları ''deklarasyondan'' utanıp ve şaibe altında bıraktıkları Fenerbahçe Spor Kulübü ve şampiyonu atadığı yolunda iftira attığı Türkiye Futbol Federasyonundan özür dileyecek midir acaba??

6 Nisan 2008 21:45  mesajın adresini al  
witchontheroof
witchontheroof
lincoln süpper bi gol attı (=

6 Nisan 2008 22:20  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
şimdi lig tv'nin sitesinde izledim pozisyonları isaac'e çalınan ofsayt pozisyonunda isaac orta sahanın gerisinde ve ofsayt kararı yanlıştır,bu bir ofsayt kararı hatasıdır,yani size verilen penaltıyla elde ettiğiniz bariz gol şansının yanında esamesi okunmaz..sabri'nin de ceza sahası içerisinde rakibini iterek düşürmesi bana göre penaltıdır ve hakem tarafından çalınmamıştır..haketmeyerek kazandığımız bir 3 puan bana göre;ama fenere dün altın tepsiyle sunulan 2 gole bakarsam eğer hiçbir vicdan azabı da duymuyorum,zira hak yerini buldu;ama asıl hak 32. hafta yerini bulacak..

bize nasihat vermesi gereken en son insansın sen bu sitede belki de..

o değil de sen ki dün yapılan hakem hatalarıyla ve belki de önceden sizin lehinize yapılan çoğu hakem hatasında çıkıp bir söz söylememiş birisindir ki Galatasaray ve Beşiktaş yönetimine nasihat vermeye ya da söz söylemeye hakkın yoktur..Kişi önce kendi kusurlarını düzeltsin ondan sonra diğer takımlara laf atsın..

İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak sözü de buradan türemiştir nitekim..

comandante demis ki:
Bu maçta bir kez daha gösterdi ki hakemler her takım adına ''hatalı'' karar verebiliyorlarmış. Kuddusi'nin bugün ki yönetimini gördükten sonra Galatasaray camiası dün kardeş kulübüyle beraber ortak yayımladıkları ''deklarasyondan'' utanıp ve şaibe altında bıraktıkları Fenerbahçe Spor Kulübü ve şampiyonu atadığı yolunda iftira attığı Türkiye Futbol Federasyonundan özür dileyecek midir acaba??

1 defa alkışlanmış (1)  6 Nisan 2008 22:21  mesajın adresini al  
aslan67
aslan67
sen hani galatasaray başlıklarına girmezdin?

ayrıca neden mesajımın başını kopyalamıyorsun?

bak haketmediğimizi çatır çatır söylemişim..

kunteper canavarı demis ki:
o değil de sen ki dün yapılan hakem hatalarıyla ve belki de önceden sizin lehinize yapılan çoğu hakem hatasında çıkıp bir söz söylememiş birisindir ki Galatasaray ve Beşiktaş yönetimine nasihat vermeye ya da söz söylemeye hakkın yoktur..Kişi önce kendi kusurlarını düzeltsin ondan sonra diğer takımlara laf atsın..

İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak sözü de buradan türemiştir nitekim..

dun benim solediğimin biraz değisigi oluo bu...:D
nese hak yerini buldu hata hatayla ortuldu...

kaldıgımız yerden devam bakalım haftaya neler gorecegiz...
artık hakemler her hafta hata yapacak gibi gelio bu fener lehınede olabılır gs lehınede cunku hakemler baskı altında herturlu...

6 Nisan 2008 22:31  mesajın adresini al  
atalay
atalay
staddan bildiriyorum, zemin berbattı

6 Nisan 2008 22:43  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
gene son dakkalarda bulmuşsunuz golü , ucuz atlatmışsınız :D hadi bakalım çekişme sürüyor hala...

6 Nisan 2008 22:50  mesajın adresini al  
comandante
comandante
Size gelince ofsayt hatası hakjem hatası bize gelince şaibe. Büyüksün aslan büyüksün

7 Nisan 2008 10:28  mesajın adresini al  
life is resist
life is resist
hakemler dışardan getirilmeli yoksa bu lig adam olmaz

7 Nisan 2008 10:32  mesajın adresini al  
#handkap06#
#handkap06#
AZ KALDI İLAHİ ADALET YERİNİ BULUO AQ BEBELERİ

15 Nisan 2008 21:44  mesajın adresini al  
-kaan-
-kaan-
Ln yazmıcaktım nerde o thrungweithh KALDIRSIN KALDIRSIN PARMAK KALDIRSIN BU KUPAYI GÖRENLER PARMAK KALDIRSIN şşşttt büyük 6s taraftarı kocaeliyle oynadığınn kupa finalini hatırla bakalm nasıl kazanmışssın geçin o işleriii olurr zatenn o saidouyu attım sıra fenerde diyen rock temsilcisinin uzantısı olarak gelen bi takımsınız geçin o modelleri fethullahçı yalamalar

16 Nisan 2008 01:35  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
hayatında kupa görmeyenler bir zahmet sussun.
kaan zaten hiç konuşmasın

16 Nisan 2008 03:25  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
finale kalamamak üzücü olmalı :)

17 Nisan 2008 00:04  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 35
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008