| |
riddlex
|
genclerbirligi:1 gs:0 olr bence :D
|
|
~ 156 gün
|
|
| |
ripcord
|
sürekli hücum eden galatasarayda sezon başından beri tek problem dinozor teknik direktör kalli.
galatasaray ı şampiyonluktan edecek olan isim de gene aynı hıyarooluhıyar
ama sürekli hücum takımı karşısında gençler tutunamaz.
|
|
~ 156 gün
|
|
| |
#handkap06#
|
2 ihtimalli maç ya gençler yada berabere
|
|
~ 156 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
gençlere takılırsa galatasaray bu iş burda biter...
|
|
~ 156 gün
|
|
| |
aslan67
|
oh be..çok şükür bu laneti kırdık..88. dakikada Lincoln'ün attığı golle Gençlerbirliği:0-1:Galatasaray:D
İnşallah 32. haftada hak yerini bulacak:)
aslan67 demis ki: bu gençler'e şansımız bir tutmadı gitti arkadaş:D
ve deplasmanda olması beni korkutuyor..beraberlik ya da galatasaray diyorum..beraberlik daha ağır basıyor ama.. |
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
denizhan
|
oha attık mı !?!?
yaşasın :)
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
macın sonuna yetıstım cok sukur bu maçı da aldık (:
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
aslan67
|
maçın bittiğini yazmayı unutmuşum ayrıca anlamışsınızdır gerçi mesajımın sonundaki sosyal mesajdan:)
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
comandante
|
Bu maçta bir kez daha gösterdi ki hakemler her takım adına ''hatalı'' karar verebiliyorlarmış. Kuddusi'nin bugün ki yönetimini gördükten sonra Galatasaray camiası dün kardeş kulübüyle beraber ortak yayımladıkları ''deklarasyondan'' utanıp ve şaibe altında bıraktıkları Fenerbahçe Spor Kulübü ve şampiyonu atadığı yolunda iftira attığı Türkiye Futbol Federasyonundan özür dileyecek midir acaba??
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
peter pan
|
Fenerbahçe Spor Kulübü ve şampiyonu atadığı yolunda iftira attığı Türkiye Futbol Federasyonundan özür dileyecek midir acaba??
siz zamanında konuşup dururken, hiç özür dilememişken böyle bir talepte bulunmak yüzünü kızartmıyor mu diyeceğim, lakin nafile. boş adamsın...
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
witchontheroof
|
lincoln süpper bi gol attı (=
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
aslan67
|
şimdi lig tv'nin sitesinde izledim pozisyonları isaac'e çalınan ofsayt pozisyonunda isaac orta sahanın gerisinde ve ofsayt kararı yanlıştır,bu bir ofsayt kararı hatasıdır,yani size verilen penaltıyla elde ettiğiniz bariz gol şansının yanında esamesi okunmaz..sabri'nin de ceza sahası içerisinde rakibini iterek düşürmesi bana göre penaltıdır ve hakem tarafından çalınmamıştır..haketmeyerek kazandığımız bir 3 puan bana göre;ama fenere dün altın tepsiyle sunulan 2 gole bakarsam eğer hiçbir vicdan azabı da duymuyorum,zira hak yerini buldu;ama asıl hak 32. hafta yerini bulacak..
bize nasihat vermesi gereken en son insansın sen bu sitede belki de..
o değil de sen ki dün yapılan hakem hatalarıyla ve belki de önceden sizin lehinize yapılan çoğu hakem hatasında çıkıp bir söz söylememiş birisindir ki Galatasaray ve Beşiktaş yönetimine nasihat vermeye ya da söz söylemeye hakkın yoktur..Kişi önce kendi kusurlarını düzeltsin ondan sonra diğer takımlara laf atsın..
İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak sözü de buradan türemiştir nitekim..
comandante demis ki: Bu maçta bir kez daha gösterdi ki hakemler her takım adına ''hatalı'' karar verebiliyorlarmış. Kuddusi'nin bugün ki yönetimini gördükten sonra Galatasaray camiası dün kardeş kulübüyle beraber ortak yayımladıkları ''deklarasyondan'' utanıp ve şaibe altında bıraktıkları Fenerbahçe Spor Kulübü ve şampiyonu atadığı yolunda iftira attığı Türkiye Futbol Federasyonundan özür dileyecek midir acaba?? |
|
|
1 ~ 153 gün
|
|
| |
feykoğlufeyk
|
o değil de sen ki dün yapılan hakem hatalarıyla ve belki de önceden sizin lehinize yapılan çoğu hakem hatasında çıkıp bir söz söylememiş birisindir ki Galatasaray ve Beşiktaş yönetimine nasihat vermeye ya da söz söylemeye hakkın yoktur..Kişi önce kendi kusurlarını düzeltsin ondan sonra diğer takımlara laf atsın..
İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmak sözü de buradan türemiştir nitekim..
dun benim solediğimin biraz değisigi oluo bu...:D
nese hak yerini buldu hata hatayla ortuldu...
kaldıgımız yerden devam bakalım haftaya neler gorecegiz...
artık hakemler her hafta hata yapacak gibi gelio bu fener lehınede olabılır gs lehınede cunku hakemler baskı altında herturlu...
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
aslan67
|
sen hani galatasaray başlıklarına girmezdin?
ayrıca neden mesajımın başını kopyalamıyorsun?
bak haketmediğimizi çatır çatır söylemişim..
kunteper canavarı demis ki: o değil de sen ki dün yapılan hakem hatalarıyla ve belki de önceden sizin lehinize yapılan çoğu hakem hatasında çıkıp bir söz söylememiş birisindir ki Galatasaray ve Beşiktaş yönetimine nasihat vermeye ya da söz söylemeye hakkın yoktur..Kişi önce kendi kusurlarını düzeltsin ondan sonra diğer takımlara laf atsın..
dun benim solediğimin biraz değisigi oluo bu...:D
nese hak yerini buldu hata hatayla ortuldu...
kaldıgımız yerden devam bakalım haftaya neler gorecegiz...
artık hakemler her hafta hata yapacak gibi gelio bu fener lehınede olabılır gs lehınede cunku hakemler baskı altında herturlu... |
|
|
~ 153 gün
|
|
| |
feykoğlufeyk
|
hani herkesin hakkı vardı... bende onu kullanarak gırdım...
ayrıca ben basına bıse demedım helal olsun kabul etmıssın... ona solıcek bıseyım olmadıgı ıcın kopyalamadım...
bende dun kabul ettım haksız oldugunu...
benım dedıgım kendı lehlerıne hata yapıldıgında ses cıkarmayanların dun gelıp ses cıkarmasınaydı...
tıpkı senin como ya tepkin gibi...
|
|
~ 153 gün
|
|
| |