ama varsa sen yoksa da ben kanıtlayamam tabii ki..işte demek istediğim bu sen antep fener maçını kanıtlayamıyorsan ulusoy döneminde şike yapıldığını nasıl ortaya atarsın dedim arkadaşa zaten..ikisi de sadece birer sav..
kunteper canavarı demis ki: sen fenerin gaziantepi 3-0'dan 4-3 nasıl yendiğini açıklayamıyorsan ulusoy döneminde de galatasaray'ın şike yaptığını açıklayamazsın:)
antep o sene bu seneki sivas gıbıydı... bizi yenselerdi sampıyon olacaklardı neredeyse... neden macı satsınkı?
6 Nisan 2008 22:45
souvereign jr.
maç denizlide oynanıyor ki okadar konfetiyi az sayıda fenerbahçe taraftarı içeri sokamaz. yani anlıyacağın denizli taraftarı konfeti atmıştır. keşke appiahın attığı kafa vuruşu üst direğe çarpmasaydı!
ayrıca ondan önceki beşiktaş galatasaray maçını da biliyoruz beşiktaşlı sergen 4e 2 giden atakta topu geriye attı. neden? o maçı da görebilseniz keşke. cordoba'nın diktiği degaj kısa düşünce de sanki tek suçluymuş gibi sergen cordobaya bağırıp çağırmıştı ve cordobanın beşiktaşla ilişkisi kesilmişti. sergenin pozisyonunun fotoları sitelerde geziyor hem de gifli olarak... isteyen baksın. bariz şike!
anisakis demis ki: hayır benimde hatırladıgım fb taraftarı atmıştı konfetileri ama yanlış hatırlıyo da olabilirim..
6 Nisan 2008 22:47
aslan67
paranın açamayacağı kapı yoktur kunteper..
gaziantep'in şampiyon olacağına inandığını falan mı sanıyorsun sen?:)
illa ki bir yerde tökezleyeceklerdi ve senin bahsettiğin o havuz payını alamayacaklardı belki de,bunu düşünerek ve belki de yüksek bir teklif karşılığında eyvallah dediler kimbilir?
ha ben şike var demiyorum;ama ya varsa?
ikimiz de kanıtlayamayız bu muhabbeti ama sonuçta neyse..
kunteper canavarı demis ki: o sezon sampıyon olan pastadan parayı goturuodu... bunun yanında bu kadar buyuk bır sansı tepermı antep...
ama sizin ankaragucu macınız var 8-0
ayrıca oncekı sene bjk macınız var... 90+3 top sende beraberlik sana yetıo baska zaman yatan kaleci direk kalkıp (ki cordoba pas konusunda mukemmel bir kalecidir) kısa bi degaj vuruo...
aslan yapma 1sayfa once haktan bahsedıodun sımdı ne dıon...
cıdden antep in sike yaptıgınamı ınanıon...
6 Nisan 2008 23:46
ripcord
fenerbahçe kayserisporun hakıını göz göre göre hem de tüm trnin gözü önünde çatır çatır yemiştir.
tolunay kafkas a katılıyorum :
ben hayatımda bu kadar aşşaılık adam görmedim
6 Nisan 2008 23:48
aslan67
yahu o maçların bahsi geçti mi ki biz antep'ten konuşuyoruz diye bu maç hakkında yorum yapıyorum ben:D
o değil de antep fener maçı ligin kaçıncı haftasında oynanıyordu biliyor musun?
kunteper canavarı demis ki: abi hangisi daha açık?
ayrıca antep o macı kazansaydı en azından samp. ligine gitme ıhtımali olacaktı...
sunu soliim bence şike deil ama şike diyen birisi ankaragucu ve bjk maclarına sike demiosa ben ondan suphe ederim...
6 Nisan 2008 23:53
aslan67
hepsi kanıtlayamayacağımız olaylar bunların:)
gerek zaman aşımından dolayı gerekse insanların niyetleri konusunda..
7 Nisan 2008 00:04
uaxoy
aslan sütü içeriz aslan ......
7 Nisan 2008 00:31
aslan67
aslan yine fenerbahçeye bok atamadan duramıyorsun...fenerbahçe kayseri maçındaki hakem hatasından bahsediliyor sen gaziantepi karıştırıyorsun şöyle bir söz vardır geçmişe mazi geleceğede niyazi.....sen önümüzdeki maçlara bak.sen fenerbahçeyi hakemler kurtarıyor diyorsun gençlerbirliği maçında galatasarayı kim kurtardı=bunuda cevabını versene....sana pozisyonu hatırlatayım istersen.hani şu sabrinin yaptığı penaltı pozisyonu ve ofsayt pozisyonu........hani diyorum pozisyonları tekrar izlesen o zaman bana hak vereceksin.
senin önceki sayfaları okumadığın belli oldu:)
önce oraları oku öyle gel aha bu da sana kapak olsun,bak bakalım gençlerbirliği maçı konusundaki düşüncelerim neymiş:D
demek ki neymiş,önceki sayfaları okumazsak ya da bir konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilsek göt gibi kalmaya maruz kalabilirmişiz..bunları kulağımıza küpe yapalım ve hayatın tadına varmayı deneyelim..
Çok mutluyum. Galatasaray ikinci tura kaldı. Tabii ki seviniyorum. Ama Galatasaray'ın bu futbomuna da üzülmemek elde değil. Maç çıkışında Galatasaraylı taraftarlar etrafımı çevirdi. Bu nasıl oyun Turgay abi, dediler.
Son 5 dakikada Graz takımının ve Galatasaraylı futbolcuların birbirlerinin üzerine gitmemesi, UEFA tarafından nasıl karşılanacak dediler. Vallahi ben de bilmiyorum. Eğer Monaco ve Glaskow Rangers, maçın son anlarını videodan UEFA'ya izlettirirlerse, sonuç ne olur, ben de çıkaramıyorum.
işte şike!
7 Nisan 2008 00:54
souvereign jr.
koyu yazılanlar Turgay Şeren'in yazısındandır. benle alakası yoktur. Turgay Şeren de koyu bir Galatasaraylıdır.
böylece Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkabilmiştir. linki tamamen okuyun...
7 Nisan 2008 00:57
sıtkı yozgatlı
hahahahahahahahahahahahahah.................
aslan67 demis ki: demek ki neymiş,önceki sayfaları okumazsak ya da bir konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilsek göt gibi kalmaya maruz kalabilirmişiz..bunları kulağımıza küpe yapalım ve hayatın tadına varmayı deneyelim..
ne demişler:
biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar..
ya da
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz:)
7 Nisan 2008 00:57
aslan67
Burada da herhangi bir şike kanıdı falan göremiyorum:D
boşuna kendini yoruyorsun egemen uğraşma bunlar masabaşı işleri kimin yapıp yapmadığını anlayamazsın..
Ve bunu söyleyen bir gazeteci..yani şike var mı yok mu hakkında net bir bilgiye sahip değildir:D
sadece her gazeteci gibi yorum yapmıştır,maçın sonundaki durgunluk her gazetecinin gözüne çarpmıştır turgay abinin söylemesiyle bir şey değişmiyor yani:D
yine olmadı yine olmadı be egemen,durmak yok araştırmaya devam:D
ben hiç uğraşmıyorum mesela fenerin şüpheli maçlarını araştırmakla bak,neden?çünkü kanıtlayamazsın ne sen ne de ben:)
Çok mutluyum. Galatasaray ikinci tura kaldı. Tabii ki seviniyorum. Ama Galatasaray'ın bu futbomuna da üzülmemek elde değil. Maç çıkışında Galatasaraylı taraftarlar etrafımı çevirdi. Bu nasıl oyun Turgay abi, dediler.
Son 5 dakikada Graz takımının ve Galatasaraylı futbolcuların birbirlerinin üzerine gitmemesi, UEFA tarafından nasıl karşılanacak dediler. Vallahi ben de bilmiyorum. Eğer Monaco ve Glaskow Rangers, maçın son anlarını videodan UEFA'ya izlettirirlerse, sonuç ne olur, ben de çıkaramıyorum.
işte şike!
7 Nisan 2008 10:26
ripcord
bi kere haybeye cümleler kuruluyo.
aziz başkanın dedikleri tıkır tıkır işlio memlekette
tolunay kafkasın dedikleri dooru:
ben hayatımda bu kadar aşşağılık adam görmedim
cidden hem suçlu hem güçlü fenerli futbolcular tolunay hocayı tutmasalar hakemin aazını burnunu kırardı. çünkü tolunay hoca hakkten bariz hödük bi herif.
bu hakem de aazının burnunun daıtılmasından başka hiç bi şeyi haketmio zaten
7 Nisan 2008 12:40
seytan ucurtmasi
ya tamam hakem hatalı 2 karar verdi maçta.fenerbahçe kaybedeceği bir maçı kazandı belkide bu sayede.
ama insaf ya
30. haftaya gelmişiz fenerbahçenin bunun dışında hakem hatası lehine olan bir maç daha varmı??
..peki ya aleyhine olan..örneğin ilk yarıdakiş kayseri maçı ozaman neden ses çıkarmadı tolunay hoca...35 hafta penaltı atamamış bir takım fenerbahçe geçen sezon..ama bir maçta lehine hata olunca yer yerinden oynuyo saçma salak basın açıklamaları yapılıyo.insaf gerçekten..
özelliklede gs nin hakem konusunda açıklama yapması gerçekten ayıp.ayıp olan bu bana göre...bir sezonun emeğinin hatalı 2 hakem kararına bağlanması yazık..keşke kazanmasaydık bu maçı...
7 Nisan 2008 12:44
souvereign jr.
maçın sonundaki durgunluk her gazetecinin gözüne çarpmıştır turgay abinin söylemesiyle bir şey değişmiyor yani:D
maçın sonundaki durgunluk :D sturm graz bir gol atsa siz son sıraya düşçeksiniz rangers çıkacak gruptan. ben rangersın başkanı olsam bu ne ya derim ne sturm graz atak yapmak için koşuyor 80.dakkadan sora ne de galatasaray. hatta bi ara maçta galatasaraylılarla sturm grazlılar pas alışverişi bile yaptılar o derece... :D son dakkalarda gol atıp kupayı kazanan takımlar olduğu müddetçe (bayern münih - manu maçını hatırlayın son dakkada gol atıp manu aldı maçı ve kupayı.) son dakkada durgunluk mu olur aksine daha çok bastırılır neden mi? tek şansları artık.
gerçi sturm graz gruba 4.torbadan girip 1. olarak çıkmış bu da grubun zayıflığını gösteriyor...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18935
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!