aslan... ben dedimmi hakkımızla kazandık sen once bana bunu cevapla...
msjlarından sankı ben hakkımızla kazandık helal olsun demısım anlamı cıkıo...
sonrasında sen bugun o hakeme ole dedin sizin bu sezon olmadımı hic bole penaltınız?
bunu bir bjklı solese anlarım bu sezon cok hakları yendı hakkaten ama gs linin bunu soleme hakkı yok bence...
yine kendi işine geldiği gibi anlamıssın aga...
ben eger dediysen helal olsun der kenara cekılırım ama demedıysen nash dedim...
cunku eger kendi lehinize olan hatalı kararları eleştırmıosan burda bunları solemeye hakkın yok...
6 Nisan 2008 18:07
...!!onur
yine aslan yine aslan yürü be aslan.. sampiyon 6s(!)
6 Nisan 2008 18:08
g l ø š t € ®
abi fener yener ya hakkıyla
6 Nisan 2008 18:09
canbo
nası bi maçtı anlamadım şimdi fener bu maçı hakkıyla kazandı mı diosunus
6 Nisan 2008 18:13
feykoğlufeyk
yooo ama o anlamı katmaya calısıolar...
6 Nisan 2008 18:15
aslan67
ben de tekrar söylüyorum ki sen kimsin ki bana nash diyeceğini sanıyorsun?:)
sabaha kadar da bu sorumu tekrarlayabilirim usanmadan:)
sadece bana değil senin bu sitede kimseye nash deme hakkın yok,bir başkasının da başkasına diyemeyeceği gibi..herkes haddini bilsin ona göre mesaj yazsın sorun olmaz..
şu konuda anlaşalım bir kere,ben zamanında söyledim futbol konusunda seninle tartışmaya bile girmem diye,zira futboldan çok olayın tartışma boyutuyla alakalısın sen,konuşarak da bir yere varamayacağım adamla konuşmam ben..bundan sonra benim mesajlarımı alıntı yapmazsın olur biter..
herkesin yazdığı mesaja da çıkıp neden cevap vermeye çalıştığını da hala anlayamadım açıkçası..sen fenerin halkla ilişkiler sorumlusu falan mısın?
ayrıca burada yapılan çoğu eleştiri hakeme yönelik..bir kez daha soruyorum sana ne?
kunteper canavarı demis ki: aslan... ben dedimmi hakkımızla kazandık sen once bana bunu cevapla...
msjlarından sankı ben hakkımızla kazandık helal olsun demısım anlamı cıkıo...
sonrasında sen bugun o hakeme ole dedin sizin bu sezon olmadımı hic bole penaltınız?
bunu bir bjklı solese anlarım bu sezon cok hakları yendı hakkaten ama gs linin bunu soleme hakkı yok bence...
yine kendi işine geldiği gibi anlamıssın aga...
ben eger dediysen helal olsun der kenara cekılırım ama demedıysen nash dedim...
cunku eger kendi lehinize olan hatalı kararları eleştırmıosan burda bunları solemeye hakkın yok...
6 Nisan 2008 18:16
...!!onur
amk siz zaten kazanmadınız öyle maç dimi..bsg
6 Nisan 2008 18:16
uaxoy
bütün takımlar aynı bokun laciverti ne tartışıyonuz...denizli maçındaki 17 dakkalık uzatmayı niye solemiyonuz....şampiyonluğumuzun piç edildiği maçı
26 Nisan 2008 18:21
feykoğlufeyk
oncelikle aslan burası fenerbahcenin forumu sen bi gs li olarak neden bakma geregi duydun ben gs olarak sadce kallinin istifasına baktım...
nash demeye hakkım olmayabilir tıpkı senin burda gelip provakasyon yapmaya hakkın olamadıgı gibi...
onun dısında ben senden alıntı yapmadım(ılk msj harıc)
eger hakemı elestıreceksen acarsın bi konu hakem hakkında...
burda hakemi konusursan fenere laf atmıs olursun...
bu arada olayları hala kendı ıstedıgın yone cekmeye calısıosun...
16 Nisan 2008 18:21
anisakis
senin de bu mantık acayip burası fb nin forumu.. yok ya.. o zaman fb grubunun içinde açılsın kardeşim.. ayrıca fb bu maçı hakkıyla kazanmadı tartışmaya gerek yok.. aksini iddia eden adama gülerim sadece..
kunteper canavarı demis ki: oncelikle aslan burası fenerbahcenin forumu sen bi gs li olarak neden bakma geregi duydun ben gs olarak sadce kallinin istifasına baktım...
nash demeye hakkım olmayabilir tıpkı senin burda gelip provakasyon yapmaya hakkın olamadıgı gibi...
onun dısında ben senden alıntı yapmadım(ılk msj harıc)
eger hakemı elestıreceksen acarsın bi konu hakem hakkında...
burda hakemi konusursan fenere laf atmıs olursun...
bu arada olayları hala kendı ıstedıgın yone cekmeye calısıosun...
6 Nisan 2008 18:23
g l ø š t € ®
abi o değilde adamlar chealse yi devirmiş kayseriyi mi yenemicek hakkıyla tabikide sabaha kadar oynasaa yenerdi fener gerisi boş boşverin
6 Nisan 2008 18:24
uaxoy
ümit karanın kendinin bi dokunuşta yere atmassıyla kaç penaltı kazandınız? heee.ulusoy döneminde neler kazandınız...ya şunu anlamıyorum bjk liler bi yere kadar da bu ismini anmak istemediğim 6 gollük takım nası bize siz hakemlerle alıyonuz şike yapıyonuz der...ben o arkadaşlara bi maç değil ulusoyun tüm dönemindeki kazandıklarını hatırlatırım...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18935
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.