ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  fenerbahçe - kayserispor

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

aslan67
aslan67
ki eğer bize verilen bu 16 penaltı içerisinden hangi kararlar hatalıysa bu hatalı kararların her biri de hakemin orospu çocukluğudur..bize karşı yapılan hatayı savunmadım yani anlayacağın üzere..ayrıca bu kadar bariz hatalı kararlar olan bir maçı da savunabiliyorsanız pes..
~ 155 gün   mesajın adresini al  

@li
@li
valla servetin 2 metre ofsayttan attığı bi gol vardiki o macın yan hakemi harbi o.ç di yemişim cimbomunu kupondaki son macımdı 100 milyonun kanına girdi :P

bu macın hakemi hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım cok güzel mac yönetti :))))) (şaka şaka)

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
bende biz hakkımızla kazandık demedim... hakem dogru karar vermişte demedim... hakem yanlıs karar vermiş hakkımızla kazanmadık sana ole dememın acılımını yaparsak aslanım biz haksız bi penaltıyla kazandık ama zamanında haksız penaltılarla kazanmayı bırak şampiyon olup sesini çıkarmayanların bugun ses cıkarmaya hakkı yoktur demek istedim...
 1   ~ 155 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
benim ses çıkarmadığımı nereden uydurduğunu da sorayım madem?

ayrıca verilen 16 penaltının ya 16'sı da doğruysa?ne yani şimdi benim kazandığım 10 penaltı var,adam beni ceza sahası içinde tekme tokat dövdü..ulan bu adamlar 10 penaltı kazandı,bunların bir sürü penaltısı varmış lan daha nelerine gerek? diyerek o penaltı düdüğünü çalmayacak mı hakem?

kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş..

ne zaman haksız bir kararla puan kazansak ben çıkar delikanlı gibi söylerim;ama senin mesajlarından hala şunu görüyorum ki ben şunu demedim ben bunu demedim bilmem ne gibi ayaklar yapma..de ki ulan haketmeden kazandık,gürcan bilgiç'lik oynama bana..popülist cevaba gerek yok..zamanında galatasaray'a bir hata yapılmış bize de yapılsın demek bana göre saçmalıkta son nokta..anca kelime oyunları başka bir numaran yok yavuz..

kunteper canavarı demis ki:
bende biz hakkımızla kazandık demedim... hakem dogru karar vermişte demedim... hakem yanlıs karar vermiş hakkımızla kazanmadık sana ole dememın acılımını yaparsak aslanım biz haksız bi penaltıyla kazandık ama zamanında haksız penaltılarla kazanmayı bırak şampiyon olup sesini çıkarmayanların bugun ses cıkarmaya hakkı yoktur demek istedim...

comandante
comandante
Bu sezon ilk defa ''hakem hatasıyla'' ve ''son dakika golü'' ile kazandık. Bundan önce rakiplerimiz bir çok maçta bu şekilde kazanmıştı.

Bu maçlarda hiç kimse güzel oyun beklemesin fenerbahçe'den yada şampiyonluğa oynayan diğer takımlardan. Skorun önemli olduğu haftalara girdik. Kötü oynamamıza rağmen kazanmış olduğumuz için mutluyuz. Bu oyunun olacağı belliydi. Avrupa'da ki 2 kritik maçın ortasında böyle bir motivasyon eksikliğini hep söylüyorduk.

ripcord2
ripcord2
fenerbahçenin şampiyonluğu aziz yıldırım külliyesi ve hakem camiası tarafından tescil edilmiştir.
tolunay kafkas ne güzel söölemiş maçtan sonra :
ben hyayatımda böyle aşşağılık bir adam görmedim
maçın hakemi satılmış ve satın alınmıştır.

bir de insanlar dile gelir durur:
ah anadolu takımları şampiyon olsa vakti zamanı geldiğinde
şeklinde.

külliyen yalandır
 1   ~ 155 gün   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
omercim sendede aynı hastalığı goruyorum bu son zamanlarda cok moda işine geldiği gibi anlıosun...

ben dıorumki zamanında kendileri lehine yapılan hatalarda ses çıkarmayanlar bugun hiç çıkarmasın...
16 penaltının en az 3ü 4ü haksızdı...
ayrıca istanbul maçındaki temdit penaltısından sora çıkıp dedinmi yazıklar olsun hakemlere o.ç. lik yapıolar die...
eğer dediysen helal olsun der kenara çekilirim yok demediysen lutfen konudan nash...

aslan67
aslan67
her maç sonrası yorum yaptığım gibi yine haksız penaltıların olduğu maçların sonrasında da çıkıp derim ki penaltı penaltı değildi,hakkımızla kazanmamızı isterdim..içimin dışımın bir olup olmadığını ben değil de arkadaşlarıma sorarak anlayabilirsin,inanıp inanmamak da senin elinde..haksız yere verilmiş bir kararı görmeme rağmen çıkıp da bu maçı hakkımızla kazandık,çatır çatır yendik diyecek kadar da toz pembe bir dünyada yaşamıyorum:)

o değil de,ki oldu da zamanında hatalı kararlardır demedim,merak ediyorum da sen kimsin ki beni bu konudan nash edeceksin?:)

hayatta en sevmediğim 2-3 şey varsa o da bu mesajın sonundaki kullanımdır bilir misin:)

kunteper canavarı demis ki:
omercim sendede aynı hastalığı goruyorum bu son zamanlarda cok moda işine geldiği gibi anlıosun...

ben dıorumki zamanında kendileri lehine yapılan hatalarda ses çıkarmayanlar bugun hiç çıkarmasın...
16 penaltının en az 3ü 4ü haksızdı...
ayrıca istanbul maçındaki temdit penaltısından sora çıkıp dedinmi yazıklar olsun hakemlere o.ç. lik yapıolar die...
eğer dediysen helal olsun der kenara çekilirim yok demediysen lutfen konudan nash...

aslan67
aslan67
herkesin yorumuna cevap vermen mi lazım dediler sana?

ben hakemin yaptığı orospu çocukluğu dedim..

sana ne demezler mi adama?

one more shot
one more shot
fenerbahçe kazanır tabi ki ehueuhueh =)

g l ø š t € ®
g l ø š t  € ®
ki 2-1 :D :d bu kız biliyor yaa :P

g l ø š t € ®
g l ø š t  € ®
ama çok ukalaaa... küfür edior terbiyesiz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008