ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  spor  fenerbahçe - kayserispor

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

zıbank
zıbank
çüüüş altıüstü bi maç

yazıyı algılasaydın gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelerin her konuda bu tip sorunları olduğunu yazmış olduğumu anlardın. Ekonomi siyaset spor dedim bunların hepsinde adalet ve hak için gelişmek gerek...
~ 154 gün   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk

uaxoy
uaxoy

kardeş çok konuşma alırlar ergenekondan

zıbank demis ki:
çüüüş altıüstü bi maç

yazıyı algılasaydın gelişmemiş ve gelişmekte olan ülkelerin her konuda bu tip sorunları olduğunu yazmış olduğumu anlardın. Ekonomi siyaset spor dedim bunların hepsinde adalet ve hak için gelişmek gerek...

zıbank
zıbank
ayrıca alt tarafı bir maç denildiği zamanlar çoktan geçti ne yazıkki artık amatör ruh öldü çünkü artık futbol dünyanın en büyük pazarlarından biri ve insanların hırsı bu güzel oyunu çekilmez hale getirmeye başladı.

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
fener'de nukleer silah varmıs lan...

uaxoy
uaxoy
aziz yıldırımda tapınakçılardanmış

xocoatl
xocoatl
ya hep biz hile hurdayla alıozz rahatlıcaksanız öle bilin siz bizim için farkeden bişi yoK kervanımız yürüyor
 2   ~ 154 gün   mesajın adresini al  

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
Fenerbahçe'yi çekemeyenler anten taksın...
arkadasın ıletıde yazıodu koptum lan...

bu arada aziz yıldırımla corc buş aynı kısıymıs...

xocoatl
xocoatl
ahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

antenlede olmaz o işş decoder filan lazım :D

şifre sorunları var onların çözemiolar :D:D:D

aslan67
aslan67
Hakemin yaptığı tam bir orospu çocukluğu başka yoruma gerek yok..

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
bunu bi sezonda 16 mı ne penaltı kullanan takımın taraftarı soyluyor...

aslan67 demis ki:
Hakemin yaptığı tam bir orospu çocukluğu başka yoruma gerek yok..
 2   ~ 154 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
16 penaltının hatalı olduğuna dair herhangi bir kanıtın?

Şimdi hakemin yaptığı hatayı örtbas edip zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmayın,hata başka bir hatayla kapatılmaz..bir kez de kabul edin diyin ki hakem hatalıdır haksız yere kazandık bu maçı falan filan,her seferinde karşı tezle gelmeyin bana..şu maçı benim takımım yapsaydı çıkar delikanlı gibi söylerdim haketmemiştik diye..ama siz ne yapıyorsunuz?şunu yapıyorsunuz,onlara da zamanında hata yapıldı bir kere de bize yapılsın diyerek ağlıyorsunuz resmen..arkadaş bu nasıl bir cümledir:D

onlara da hata yapıldı bize de yapılsın:D

bu ne ya özrü kabahatinden büyük:D

aslan67
aslan67
ki eğer bize verilen bu 16 penaltı içerisinden hangi kararlar hatalıysa bu hatalı kararların her biri de hakemin orospu çocukluğudur..bize karşı yapılan hatayı savunmadım yani anlayacağın üzere..ayrıca bu kadar bariz hatalı kararlar olan bir maçı da savunabiliyorsanız pes..

@li
@li
valla servetin 2 metre ofsayttan attığı bi gol vardiki o macın yan hakemi harbi o.ç di yemişim cimbomunu kupondaki son macımdı 100 milyonun kanına girdi :P

bu macın hakemi hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım cok güzel mac yönetti :))))) (şaka şaka)

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
bende biz hakkımızla kazandık demedim... hakem dogru karar vermişte demedim... hakem yanlıs karar vermiş hakkımızla kazanmadık sana ole dememın acılımını yaparsak aslanım biz haksız bi penaltıyla kazandık ama zamanında haksız penaltılarla kazanmayı bırak şampiyon olup sesini çıkarmayanların bugun ses cıkarmaya hakkı yoktur demek istedim...
 1   ~ 154 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008