profesyonel ev kızı
kankız zatı muhteremede ıcırsene
profesyonelden dersın qwqwqwqw
bence şu mideyle onu sen de içersin :)
(1) 3 Nisan 2008 03:39
zâtı muhterem
kııız dıkkat et
efenim bişimi didiniz
3 Nisan 2008 03:41
volkn
neredeyse 1 yıl olacak ayrılalı ama eski sevgilimi hala unutamıyorum. aklımın bi köşesinde kaldığından kimseye aşık da olamıyorum. tam aradığım kişiyi buldum da desem fiziksel çekim hissedemiyorum.
Dikkat : itiraf ediorum bira deli biraz_dahadeli we şimdide ozgurcocuq nick iyle forumdas bulunan sahıs tamamiyle sapık olup sapıklığı adminler tarafından kanıtlanmıştır kız arkadasların fotolarını kopyalayıp dier sitelerde kullanmakta olup ciddi derecede sapıklık yapmaktadır bu arkadasla irtibatı olanlar irtibatını kesmelidirler boyle kişileri bu forumda da barındırmamalıyız bu solediklerim cok ciddi olup arastırılsa gorulecektir tşkk eder saygılarımı sunarım....
6 Nisan 2008 17:18
g l ø š t € ®
prof harbi haa sen dikkat et asıl resimde ağzın açıkk
6 Nisan 2008 17:26
shrek4
tüh be itiraf edicek bişim bile yoq:)
6 Nisan 2008 19:32
limor
itiraf ediorum ben ne kadar salağım!
6 Nisan 2008 19:34
montana006
itiraf ediyorum çok yakın bir büyüğümüze gelen viskiyi serdarla ben içtim sucuda arkadaşımıza attık pişman deilim eyitim şartt
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18928
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!