ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
yahu kardeşim, bununla ilgili 50 bin tane başlık var..
bir zahmet edip sadece itiraf yazsaydın, görürdün aynı şeyi bilmem kaçıncı kez açmazdın..
şimdi hangi birinin linkini vereyim sana??
(1) 3 Nisan 2008 01:26
xocoatl
atlamasınlar sazanlık edipte cvp vermeye tennezül etmesinler :D:D:D:D
3 Nisan 2008 01:26
atalay
madem o kadar canın yazmak istiyor git o başlıklardan birine yaz ondan sonra anasayfada güncel başlıklar içinde gorulur zaten..
ben buna sazanlık demiyorum. düzen diyorum
(3) 3 Nisan 2008 01:29
xocoatl
bence sen cvp alamayınca açmış olmayasın başlığı :)
ben açmasam bu başlığı cevap vericektin ama test ettim çünkü 100 de 100 cvp veriyo herkes :D
ozgurcocuq demis ki: ya anlamıyorum seni ne bu deftermi düzenli olsun
(2) 3 Nisan 2008 01:33
xocoatl
o sazanlar düşünsün ;)
ii geceler kantin
3 Nisan 2008 01:39
osge
ben açmasam bu başlığı cevap vericektin ama test ettim çünkü 100 de 100 cvp veriyo herkes :D
oranı bir daha düşün %100 mü???
3 Nisan 2008 01:40
' işte o benim
bugüne kadar çok gereksiz insanlara değer vermişim.çok yazık!
3 Nisan 2008 01:41
öhm
açılmışşsa açılmş öncede yaa nolmş .D yine açlsnn bişe olmaz :) yuklenmşler hemen hey allam
3 Nisan 2008 01:45
zuğaşi_berepe
amma gittiniz haa elemanın üstüne ...
neyse bende itiraf ediyorum istiklal marşındaki tek dişi kalmış canavar dizesindeki dişiyi bayan anlamında ki dişi sanıyordum ilk okul yıllarında :D
zugasi_berepe demis ki: amma gittiniz haa elemanın üstüne ...
neyse bende itiraf ediyorum istiklal marşındaki tek dişi kalmış canavar dizesindeki dişiyi bayan anlamında ki dişi sanıyordum ilk okul yıllarında :D
3 Nisan 2008 01:53
zâtı muhterem
olur öyle arada
3 Nisan 2008 02:19
profesyonel ev kızı
ıtıraf edıorum bgn terk edıldım uhsauusauhsa
3 Nisan 2008 02:23
zâtı muhterem
bu iğrençlikle normal ama
(4) 3 Nisan 2008 02:24
' işte o benim
asuhsauhsauhusa offffffffff hayko yayım
3 Nisan 2008 02:26
suuu:)
wallaa uydurma ozgur cocuk 150 kere geldı msjın ben 1ıne bıle cwp wermedımm hadıı ıtıraf etsene bıde ne kadar yalancı oldugunu :)))
3 Nisan 2008 02:28
@li
güzeller veya deiller.. neden bu kadar kasmışsın..
baslığıda ben bi halt ettim hepinize asıldım ama onlar yalandı tarzında durumu kurtarmak için açmışsın sanırım :S
ozgurcocuq demis ki: haydi buyrun itiraflara
itiraf ediyorum
slm nbr kelimelerinden bıkmış cok guselsin kelimesini gormek bile istemeyen birine ne yazacaını dusunerek baslamısım yazmaya ama gercekten guselsin ya insllh msjı dikkate alırsın ii gclr
bu msj otomotiktir ve her gece online olan bütün kızlara çekilir kimse güsel olduğunu sanmasın hepsi yalan :D
(1) 3 Nisan 2008 02:29
uaxoy
itiraf ediyorum babamı ben kestim anamı ben zehirledim abimi kuyuya attım.ama iyi bir insanım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18928
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!