ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Eternal Sunshine of the Spotless Mind
eternal sunshine of the spotless mind kate winslet jim carrey
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ma
ma
Türkiye'de gösterime girmemesi dolayısıyla hayal kırıklığı yaratan bir film. Getirirler gereksiz gereksiz filmleri, sokarlar vizyona, bir de hiç tutmamasına rağmen tutarlar 8 hafta. Neyse... Jim Carey, Kate Winslet, Elijah Wood, Kirsten Dunst ın başrollerini paylaştığı son zamanlarda izlenebilecek en güzel aşk filmi. İlişkiler üzerine yazılmış belki de en güzel senaryo. Filmde yaşanılanların en az birine insan kendi hayatında ki ilişkilerde karşılaştığı tarzda. Yani film boyunca insan kendini rahatlıkla bulabilir. İzleyin, görün...
15 Ocak 2006 02:11   mesajın adresini al  

willow is blessed
willow is blessed
Charlie Kaufman'ın muhteşem senaryosu ve değişik renkte saçların öyküsü.
15 Ocak 2006 02:14   mesajın adresini al  

ma
ma
Bu arada yönetmeni de Michel Gondry. Kendisi Bjork un da bir çok klibini yönetmiştir.
15 Ocak 2006 02:17   mesajın adresini al  

exelon
exelon
http://www.ortakantin.com/showtopic.asp?tid=1059&bid=16
15 Ocak 2006 02:20   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
başarılı..3kere izledim sanırım..
15 Ocak 2006 02:20   mesajın adresini al  

angie
angie
hayatımın filmi desem abartmış olmam sanırım belki de islediim dönemle alakalıdır tamda karın yağdığı süper bi günün ardından islemiştim..insanın içini acıtıo bası yerler
15 Ocak 2006 02:32   mesajın adresini al  

aerodynamics
aerodynamics
neden ben o herkezdeki etkiyi alamıyorum aşkın bu kadar yüce bişey olmaması yüzünden mi yada hep onun uyuşturucu etkisini tadıp aptallaştırıcı halinimi deneyimlediğimden... sanmıyorum ki onlar tekrar birbirini bulsun bu yaşananlar o kadar yüce ve biz insanlar bu kadar punkız doruklarda geziniyoruz gezinmeliyiz 3 saatlık bi yaşam için heyecan verici ama bütün yaşam olunamayacak kadar özensiz
15 Ocak 2006 03:50   mesajın adresini al  

infe
infe
"blessed are the forgetful, for they get the better even of their blunders."
15 Ocak 2006 12:45   mesajın adresini al  

filizzz
filizzz
erkek ark.ımdan yeni ayrıldığımda izlemiştim we öyle bir şirketin gerçekten olmasını okadar çok istemiştim ki...
 1   15 Ocak 2006 13:23   mesajın adresini al  

zeki
zeki
eloisa to abelard by alexander pope
21 Ocak 2006 01:44   mesajın adresini al  

sramana
sramana
tam da hayatmda keşke yaşamasaydım dediğim şeyler yaşadığımda izledim...sarsıldım kendime geldim..iyidir kötüdür ama benimdir dedim....kaufman zaten tartışılmaz...ama böyle filmler insanda ciddi paranoyalar yaratıyor....ben de paranoya yaratan 2.film de truman showdur..
22 Ocak 2006 01:38   mesajın adresini al  

spartacusss
spartacusss
---------spoiler------------
Izlemeyin, bu film üzer. Dimi? Di
24 Ocak 2006 00:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008