ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ahhh! çocukken....

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

ivy
ivy
sakız demişken yine abim her seferinde sulugöz adlı sakızı beni kadırarak çiğnetirdi bana... ya her seferinde de yenir mi be =) ağlardım hep =)
2 Nisan 2008 16:24   mesajın adresini al  

ivy
ivy
 1   2 Nisan 2008 16:26   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
bızım zamanımızda cumhurbaskanlıgı kupası vardı ve kupanın daimi üyesi GS (:

2   2 Nisan 2008 16:26   mesajın adresini al  

böğürtlenlim :)
evet o sakızları ben özellikle alır çiğnerdim.annemde kızım suratını ekşiticeine çiğnemesene şunu derdii:)
2 Nisan 2008 16:27   mesajın adresini al  

ivy
ivy
bana bi kere sakızdan fotoğraf makinası çıkmıştı... hala durur ama hiç kullanılmadı.. pil yeri yoktu :S
2 Nisan 2008 16:28   mesajın adresini al  

ivy
ivy
ben beceremezdim ip atlamayı, kısayım ondan sanırım... ama öle vakvak vikvik hiç anlamazdım :S olayım futboldu... çengelspor kalecisi :D (yazlığın adı çengel sitesiydi =) )

lahana bebeğim vardı benim kocamaaaaaaan... e hala duruyo gerçi =)
2 Nisan 2008 16:30   mesajın adresini al  

ya bide kağıttan bebekler vardı gazeteden verirlerdi onlarınde yine kağıttan elbiseleri olurdu onları okula götürür kızlarla tenefüste evcilik oynardık :)

aa bide mendil kapmaca vardı bazen beden derslerinde oynardık sınıfça çok eğlencelidii:)
2 Nisan 2008 16:30   mesajın adresini al  

ivy
ivy
her perşembe ablama yalvarırdım ben olacak o kadarı izlemek için... ve her cuma bizimkiler... her pazar sabahın köründe kalkardım alfi izlemek için... susam sokağı zaten efsane... hugo yu çok severdim... barbie bebeklerin kıyafetleri, evi bnm için lükstü.... gerçi kardeşim için de öyle hala...

en çok hayalini kurduğumuz şey de akülü arabaydı...

bir gün annemler ev aramaya gitmiş abimle beni de evde kilitli bırakmışlardı ... zil çaldı tabi açamadık kapıyı...kimo falan çamaşır detarjanı markası fln sordular bize. bi hediyemiz var karşı komşunuza bırakıyoruz dedielr... biz tabi en büyük hayalimiz olan akülü araba bekliyoruz... çıkan ne miydi hani şu bi ara modaydı ya içine detarjan konup direk makinanın içine yerleştirilen detarjan topları :(
 1   2 Nisan 2008 16:33   mesajın adresini al  

tantimur
tantimur
benim babam senin babanı dover
2 Nisan 2008 16:34   mesajın adresini al  

tantimur
tantimur
top benim oynatmıyom amk
 3   2 Nisan 2008 16:35   mesajın adresini al  

ben küçükken hugo club a üyeydim.üyelik kartım vardı pembe :)
2 Nisan 2008 16:35   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
eskıden parizyen corap reklamı vardı birde mujde reklamı :D hatta bır reklam fılmınde kadın anlatırdı kacan corapları atmayın ek yapın fln dıye :D
2 Nisan 2008 16:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008