ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > ahhh! çocukken....

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

ßµ®ãk
ßµ®ãk
kucukken mısket oynardık hatırlıyorum başaltı dıye bırsey vardı onu vurunca butun mısketlerı alırdık bırde cukura mısket konur(genellıkle mika)onu vurmaya calısırdık,mikalar 10 mısket yerıne gercedı
2 Nisan 2008 16:13   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ahanda boyle :D

2 Nisan 2008 16:14   mesajın adresini al  

ivy
ivy
fotolarla anlatmayı çok seviyorsun sanırım...küçükken şipşak makineler vardı pek güzeldi
2 Nisan 2008 16:15   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
fotograflar guseldır eglencelıdır tek karede cok sey anlatır ;)
2 Nisan 2008 16:17   mesajın adresini al  

böğürtlenlim :)
böğürtlenlim :)
ya benimde cicozlarım vardı bi torba erkek çocuklarının cicozlarını üttüüümde çok kızarlardı bana :)
bide ip atlarken bacaklarım uzun die hep yüksekleri ben atlardım:)

çok özledim o günleri..
2 Nisan 2008 16:17   mesajın adresini al  

ivy
ivy
ben de rahmetli abimle lego oynardım ... her oyunun başında ağlamak yok tamam mı diye söz alırdı.. hep kaybederdim tüm legolarımı.. ama bi başlardım ağlamaya bnmkilerin yanında kendi legolarndan da verirdi... kıyamazdı bana =(
2 Nisan 2008 16:19   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ben bu sakızdan cok çektim :D

1   2 Nisan 2008 16:19   mesajın adresini al  

@kt
@kt
ben en cok tas dırekler uzerınden gecen topların gol olup olmama tartısmalarını yasamak ısterım...
2 Nisan 2008 16:20   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ivy mrs holi şit

mekanı cennet olsun...
2 Nisan 2008 16:20   mesajın adresini al  

tantimur
tantimur
zaten hep bi oncekı gunu ozluyoz yaşlandıkmı ne ya cok agır hareket ettgımı hıssedıyom ama neşem hala aynı ama eskısı gıbı olamıyorum yerımde duramzdım nerde bi piçlik var odaydım gerçi... içimdeki piç beni hiç terketme ne olur ...
2 Nisan 2008 16:21   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
:D :D

2   2 Nisan 2008 16:22   mesajın adresini al  

ivy
ivy
amin...

bir de gazeteden top yapardık...önce benimle evcilik oynardı 10 dk kadar sonra da tamam hadi geç kaleye derdi ....masa altı kale ben de kaleci olurdum... ama zevkliydi...

yazları yazlığın mini futbol sahasında futbol oynardık o sıcakta... bizim takım ben kalede iki erkek oynuyor.... karşı taraff 2 erkek biri kalede... 9 avans verirdik, 10 da biter... ve yenerdik hep =)
2 Nisan 2008 16:23   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  10  11  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008