ya benimde cicozlarım vardı bi torba erkek çocuklarının cicozlarını üttüüümde çok kızarlardı bana :)
bide ip atlarken bacaklarım uzun die hep yüksekleri ben atlardım:)
çok özledim o günleri..
~ 142 gün
ivy
ben de rahmetli abimle lego oynardım ... her oyunun başında ağlamak yok tamam mı diye söz alırdı.. hep kaybederdim tüm legolarımı.. ama bi başlardım ağlamaya bnmkilerin yanında kendi legolarndan da verirdi... kıyamazdı bana =(
~ 142 gün
ßµ®ãk
ben bu sakızdan cok çektim :D
1~ 142 gün
@kt
ben en cok tas dırekler uzerınden gecen topların gol olup olmama tartısmalarını yasamak ısterım...
~ 142 gün
ßµ®ãk
ivy mrs holi şit
mekanı cennet olsun...
~ 142 gün
tantimur
zaten hep bi oncekı gunu ozluyoz yaşlandıkmı ne ya cok agır hareket ettgımı hıssedıyom ama neşem hala aynı ama eskısı gıbı olamıyorum yerımde duramzdım nerde bi piçlik var odaydım gerçi... içimdeki piç beni hiç terketme ne olur ...
~ 142 gün
ßµ®ãk
:D :D
2~ 142 gün
ivy
amin...
bir de gazeteden top yapardık...önce benimle evcilik oynardı 10 dk kadar sonra da tamam hadi geç kaleye derdi ....masa altı kale ben de kaleci olurdum... ama zevkliydi...
yazları yazlığın mini futbol sahasında futbol oynardık o sıcakta... bizim takım ben kalede iki erkek oynuyor.... karşı taraff 2 erkek biri kalede... 9 avans verirdik, 10 da biter... ve yenerdik hep =)
~ 142 gün
ivy
sakız demişken yine abim her seferinde sulugöz adlı sakızı beni kadırarak çiğnetirdi bana... ya her seferinde de yenir mi be =) ağlardım hep =)
~ 142 gün
ivy
1~ 142 gün
ßµ®ãk
bızım zamanımızda cumhurbaskanlıgı kupası vardı ve kupanın daimi üyesi GS (:
2~ 142 gün
böğürtlenlim :)
evet o sakızları ben özellikle alır çiğnerdim.annemde kızım suratını ekşiticeine çiğnemesene şunu derdii:)
~ 142 gün
ivy
bana bi kere sakızdan fotoğraf makinası çıkmıştı... hala durur ama hiç kullanılmadı.. pil yeri yoktu :S
~ 142 gün
ivy
ben beceremezdim ip atlamayı, kısayım ondan sanırım... ama öle vakvak vikvik hiç anlamazdım :S olayım futboldu... çengelspor kalecisi :D (yazlığın adı çengel sitesiydi =) )
lahana bebeğim vardı benim kocamaaaaaaan... e hala duruyo gerçi =)
~ 142 gün
ya bide kağıttan bebekler vardı gazeteden verirlerdi onlarınde yine kağıttan elbiseleri olurdu onları okula götürür kızlarla tenefüste evcilik oynardık :)
aa bide mendil kapmaca vardı bazen beden derslerinde oynardık sınıfça çok eğlencelidii:)
~ 142 gün
ivy
her perşembe ablama yalvarırdım ben olacak o kadarı izlemek için... ve her cuma bizimkiler... her pazar sabahın köründe kalkardım alfi izlemek için... susam sokağı zaten efsane... hugo yu çok severdim... barbie bebeklerin kıyafetleri, evi bnm için lükstü.... gerçi kardeşim için de öyle hala...
en çok hayalini kurduğumuz şey de akülü arabaydı...
bir gün annemler ev aramaya gitmiş abimle beni de evde kilitli bırakmışlardı ... zil çaldı tabi açamadık kapıyı...kimo falan çamaşır detarjanı markası fln sordular bize. bi hediyemiz var karşı komşunuza bırakıyoruz dedielr... biz tabi en büyük hayalimiz olan akülü araba bekliyoruz... çıkan ne miydi hani şu bi ara modaydı ya içine detarjan konup direk makinanın içine yerleştirilen detarjan topları :(
1~ 142 gün
tantimur
benim babam senin babanı dover
~ 142 gün
tantimur
top benim oynatmıyom amk
3~ 142 gün
ben küçükken hugo club a üyeydim.üyelik kartım vardı pembe :)
~ 142 gün
ßµ®ãk
eskıden parizyen corap reklamı vardı birde mujde reklamı :D hatta bır reklam fılmınde kadın anlatırdı kacan corapları atmayın ek yapın fln dıye :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18919
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!