ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Çeşmeden su içerdik.. Pasta yerdik, ekmek yerdik, sekerli içecekler içerdik ve fazla kilolarımız yoktu çünkü sokakta oynardık. 3–4 arkadaş ayni şişeden içerdik ve hiçbirimiz ölmezdik. Oyuncak arabaları haftalarca uğraşıp kendimiz yapardık sadece fren yapınca nasıl iz kaldığını görebilmek için. Problemlerimizi kendimiz çözmeyi öğrendik. Sabah evden çıkıp aksam sokak lambaları yanıncaya kadar dışarıda kalabilirdik. Anamız gece sokaktan bizi çeke çeke, bağıra bağıra alırdı. Kimse bize ulaşamazdı cep telefonlarımız yoktu. Akıllara zarar! Playstationlar, nintendolar, videolar, PC, 98 kanallı kablo yayını, internet, Chat odaları yoktu.
Arkadaşlarımız vardı sokağa çıkar ve bulurduk onları. Oynadığımız oyunlarda bazen canimiz yanardı, ağaçtan düşerdik, her yerimiz çizilirdi, çeşitli kazalar ve yaralar olurdu. Ama asla haklilik haksizlik kavgası olmazdı. Doktora
giderdik kimse de suçluluk duymazdı.
Hatırlar mısınız kazaları? Dövüşürdük, itişirdik mor lekeler oluşurdu ama biz çabucak iyileşmesini öğrendik. Ağaç dallarından çelik çomak oynardık, birbirimizin gözünü oymazdık. Komsu bahçesindeki kiraz ağacına dalardık.
Bilirimsiniz dalmayı meyve bahçesine dalmayı dut ağaçlarının tepesinde dolaşmayı onu sallamayı ve örtünün üzerinden dut yemeyi bilirimsiniz?
Önceden haber vermeden bisikletle veya yürüyerek bir arkadaşımıza gidip zili çalardık, içeriye girip saatlerce oynar, konuşurduk (Dusunebiliyormusunuz habersiz). Eğer doğru zamanda gelmediysek içeri giremezdik. O zaman da hayal kırıklığını öğrenirdik, herseyin istediğimiz gibi ve istediğimiz zamanda olamayacağını öğrenirdik.
Öğretmenlerin daha çok zamanı vardı ve neşeliydiler. Herkes koleje gitmezdi, gitmeyenler aptal sayılmazdı. Kuaför de olunabilirdi. Şans-talih-kader-kısmet sattınız mı sokaklarda. Bağıra bağıra. Sonra kutudaki gofretleri oturup bir köşede gizlice yediniz mi siz? Yaptığımız her şeyin arkasında dururduk ve tutarlıydık. Okulla veya kanunla çelişkide olduğumuz da ailemiz bizi dışlar mı düşüncesi yoktu.
~ 159 gün
werwe
cogumuz susam sokagını ızler yada barıs abının 7 den 77 ye programını hayranlıkla bekler şirinler zamanı geldıgınde yemek yemek bıle bekleyebılırdı tas devrı jetgıller vee adını unuttugum bır suru karakterle uyurdummm ...
bılgısayar oyunları yoktu o saman seksek istop saklanbacc siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimiiiiiiiiiiiiiiiiit körebe ortada kuyu var yandan gec yakan top 9 aylık falan oynardık!
~ 159 gün
hayda.bre
bilyalıya binerdim,ağaçlara dalardım :DD akşam saklambaç oynardık akşam daha bi güzel olurdu.ama ağaçta dut yemek gibisi var mı ya :DDD
~ 159 gün
denizhan
hiç bana göre olmasa da, yine de çocukluğumun en güzel günleri izmirde anneannemlerin yanına gittiğimde geçmiştir. yazın oraya gittiğimde, sokağa çağırmaları için arkadaşlarımı ne heyecanla beklediğimi hatırlarım hala. ,
biriktirdiğimiz gazoz kapakları, sokağa gelen darı (kaynamış mısır) satıcısı, diğer sokaklardakilerle oynanan oyunlar, yeni heyecanlar, akşam olup hava kararmasın diye yapılan dualar ..
yine de her şey zamanında güzel. artık tatlı bir anı onlar.
~ 159 gün
'' i l k o ''
mahalle maçları
~ 159 gün
werwe
dusup dusup dızlerım mor eve gıder bıde cogu zaman annemden de azar yerdım=)
~ 159 gün
denizhan
sokağın o gizemine dayanamayıp, sünnet olduktan hemen sonra bile çıkıp maç yapmıştım, ki hayatta yapmayacağım bir şeydir.
sonra malum yere top geldi ve deli kanamıştı.
babamın kendini odaya kapadığını hatırlarım bunalımdan ahah
~ 159 gün
:.cevriye.:'hopeful'
ahahah
hiç güleceğim yoktu:))
denizhan demis ki: sokağın o gizemine dayanamayıp, sünnet olduktan hemen sonra bile çıkıp maç yapmıştım, ki hayatta yapmayacağım bir şeydir.
sonra malum yere top geldi ve deli kanamıştı.
babamın kendini odaya kapadığını hatırlarım bunalımdan ahah
~ 159 gün
kiss ekaton epta
Tabii ki pazar akşamı ve Bizimkiler dizisi..
~ 159 gün
aslan67
Öncesinde banyo:P
cimdallı hasnicktir demis ki: Tabii ki pazar akşamı ve Bizimkiler dizisi..
3~ 159 gün
hayal kıran
evet okul camlarını sert şutları ile kıran o kötü çocuk benim.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18919
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!