Duyduğum kadarıyla;bu ,kandan kolay kolay çıkmıyormuş.
Hatta kolay kolay zarfını ben koydum, direkt çıkmıyor diye duydum. Ama içimde tartıştım ve saçma geldi.
1 Nisan 2008 23:33
yeni evli
evet üzerinden ne kadar geçerse geçsin belli oluyomuş testlerde..
hatta duyduğuma göre amerikada 8 defadan fazla lsd kullananm ehliyet alamıyomuş.
Vay be, ne maddeler var. İnsan buluyor, yapıyor işte.
1 Nisan 2008 23:37
why so serious?
kedidir kedi
1 Nisan 2008 23:39
lucy luyi
omurilikte casus
geri dönüş
dön dönelim
banshee
bir de Hollanda'da da yasakmış bu yılışık madde.
Duydum yine, doğruluğundan emin değilim. Amsterdam maceraları, illegal mi... cıkcık
freak
hayvana günah,eziyet
1 Nisan 2008 23:51
daisy=) **solminör**
Kullanıldığı zaman görülen etkiye deneyim, kullanılmadığı zaman kendisini gösteren etkiye ise flashback denir.
vuuu
1 Nisan 2008 23:52
daisy=) **solminör**
Yapılan detaylı araştırmalarda LSD kullanıcılarının şiddetli patlamalara ve garip davranışlara eğilimleri ortaya çıkmıştır. Uçacaklarına inanarak binaların tepelerinden atlayabilirler, kör olana kadar güneşe bakabilir, gözlerini yuvalarından çıkarabilir ve hatta cinayet işleyebilirler.
kör olana kadar güneşe bakmak nedir ya:s
LSD maddesinin risklerini tamamen ortadan kaldırmak için hiç kullanmamak gerekir
bknz.öneri
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18915
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.