sevgiyle yaklaşırsan sırnaşabilir..bir de öyle denemek lazım
9 Nisan 2008 17:31
g l ø š t € ®
harbi bi de suyuna gidelim bakalım rintin tin nabıon kıjjjjjj şekerr ;)))
9 Nisan 2008 17:32
g l ø š t € ®
o değilde senin beynini nasıl tartı onu anlamadım 100 gr derken yani bravo öle bi özelliği varsa tıpta kullanalım pahalı cihazlara gerek kalmasın
9 Nisan 2008 17:33
@li
:)) ben sana azınlık demedimki ve kimseye vatan millet sakarya gelin feneri destekleyinde demedim.. netice bende gsyi veya bjkyi cok esktra bi mac olmadıkca desteklemem yensin veya yenilsin beni ilgilendirmez... gs l.kuzenle eşleştiğinde işinin cok zor oldugunu söyledim arkadaşlara ama kimseye cıkıpta l.kzen size söyle koycak böyle cakacak demedim yada kimseyle iddaya girmedim.. neticede beni sadece fener ilgilendirir neyse bu muhabbetin sonu gelmez
9 Nisan 2008 17:38
g l ø š t € ®
gelir gelir THE END bence Türk olması yeter formasındaki Türk bayrağı deslememiz için yetiyorda artıyor bile iddiada chealse ye verdim ama para kazanmak için gönlüm fenerden yanaydı yenilince üzüldüm ilk maçta sevindim yenince ................
-THE END
9 Nisan 2008 17:43
souvereign jr.
hala mal mal konuşuyosunuz ya... elimizden kaçırdık ya kalecileri 3. kaleci olmuşken şut atın şut! :S şut atmadığımız için bunlar başımıza geldi gördük 3 kez kaleci hata yaptı gol oluyordu az daha... volkan harika oynadı ama deivid çok kötüydü alexte öyle lampard makalele ballack 3geninden kurtulamadı birtürlü yazık oldu haketmiştik yarı finali. :( dün maç bitince gözyaşları içinde yattım...
9 Nisan 2008 21:28
souvereign jr.
kendi sahamızda her maçı kazandık be daha ne olsun. cehennem dediğin böyle olur... hiçkimse çıkamadı kadıköyden. neden mi çünkü burası kadıköy buradan çıkış yok!
9 Nisan 2008 21:30
n.o.i.e.s.iz
beşiktaşa laf edeni allah çarpar.
allah affetse ben affetmem, ben çarparım.
9 Nisan 2008 22:39
n.o.i.e.s.iz
şahin agayı karıştırmayalım. o takım tutmaz, zati tuttuğunuz zikior.
walla ben bu başlığa baktığımda chelsea-fener atışması vardı. a.q. ne lüzumu var şimdi yok liverpool 8 atmış yok bacak kadar rooney döşemiş bilmemne. chelsea güzel oynadı, alex baktı, deivid seyretti.... adam götürdü 500$ ı. helali hoş olsun.
9 Nisan 2008 22:45
@li
bu laf banaysa msjları tam oku bence ben kaldırıpta sizde 8 tane yediniz demedim.. bu kinin nie diye sorudugumda başlıgı acan arkadasa siz bizle 8 yediğimizde dalga geciyordunuz die bi cvp verdi.. msjların hepsi orda yazıyor bidaha oku bence
d.o.u. demis ki: şahin agayı karıştırmayalım. o takım tutmaz, zati tuttuğunuz zikior.
walla ben bu başlığa baktığımda chelsea-fener atışması vardı. a.q. ne lüzumu var şimdi yok liverpool 8 atmış yok bacak kadar rooney döşemiş bilmemne. chelsea güzel oynadı, alex baktı, deivid seyretti.... adam götürdü 500$ ı. helali hoş olsun.
10 Nisan 2008 00:03
n.o.i.e.s.iz
ama genel olarak fenerliler ya 6 nın ya da 8 in arkasaına sığınırlar bu da bi gerçek.
10 Nisan 2008 01:08
@li
ahahahhahha ya söylemediğimiz ama söylememiz muhtemel şeylerdendemi suçluyuz :P neyse kapansın artık su başlık
d.o.u. demis ki: ama genel olarak fenerliler ya 6 nın ya da 8 in arkasaına sığınırlar bu da bi gerçek.
10 Nisan 2008 02:29
n.o.i.e.s.iz
söylemediğiniz???? ya fenerlilerin ağzından şu 2 rakam düşmüo zaten. sölemedik deme gözünü sevem ya. söylemeniz muhetemel değil zaten, o skorlar olmasa neyin arkasaına saklanacaanız.
10 Nisan 2008 02:35
@li
ya bak arkadaşım başlıkta ben böyle bişey yazmışmıyım birine laf atmışmıyım ?? bütün gsli veya bjklilerde pendik diyo ben buna bişey diyomuyum bu ve buna benzer şeyler her zamanda söylenecek zaten.. sonkez yazıyorum ac oku aynen senin gibi diğer arkadaşda sizde bize 8taş diyosunuz dedi bu başlıkta 8 muhabbetini ben acmadım başlığı acan arkadaş actı bilmem anlatabildimmi?
10 Nisan 2008 02:40
n.o.i.e.s.iz
ya bişi diyimmi, şunu yazmaya üşenmiom a.q. 1. sayfaya dönmeye, o kdar yazıyı okumaya üşeniyom. ben şairin bize anlatığını söledim.
şimdi herkesin tarihinde vardır böle şeyler. fenerliler kendi takımlarıı savunacaklarına, chelsea ye karışı, bjk ya gs ye saldırıyolar. olmuyor.
bjk lılar:lan olm siz de kurcalamayın pendik olayını. olayın güncelliği FB-Chelsea
10 Nisan 2008 02:45
@li
:)) neyse olur böyle şeyler zaten diger takımlara laf atmasan bi takım tutmanın ne anlamı var... yinede fenerbahceme sonsuz teşekkürler bu sevinci yaşattığı için darısıda diğer takımlarımızın (formalite icabı yazıyorum) başına :P
10 Nisan 2008 02:52 ~ 10 Nisan 2008 03:01
n.o.i.e.s.iz
10 Nisan 2008 03:09
n.o.i.e.s.iz
şimdi bizim hoca sınavda sordu dün. FB-Chelsea maçı kaç kaç biter. bilen 4 puan bilemeyen -1 puan alıcak. bütün bölüm 3-1 chelsea yazmış. şimdi nasıl gidip ben feneri tutiim.
@li demis ki: :)) neyse olur böyle şeyler zaten diger takımlara laf atmasan bi takım tutmanın ne anlamı var... yinede fenerbahceme sonsuz teşekkürler bu sevinci yaşattığı için darısıda diğer takımlarımızın (formalite icabı yazıyorum) başına :P
10 Nisan 2008 03:13
souvereign jr.
chelsea'yi ne de çok seviyorlarmış galatasaraylı taraftarlar her maçta Thank You Chelsea pankartı asıyorlar. neden?
fenerbahçe'yi sevmiyor olabilirsiniz ,desteklemenizi de istemiyoruz ama bundan 10 yıl önce böyle miydi? Galatasaray - Arsenal Uefa Kupası maçı'nda galatasaray tribinününde fenerliler beşiktaşlılar oturmadı mı? şimdi neden galatasaraylılar Sevilla'nın İnter'in tribününe oturuyorlar yada Chelsea'yi havaalanında çiçeklerle karşılayıp yenilgilerinde üzüntüyle yolluyorlar havaalanından...
Ayrıca dikkatimi çekti Fenerbahçe'nin hiçbir Avrupa Kupası maçında ne saha karıştı ne de tribünde veya sokakta kavga çıktı. oysa Galatasaray'da durum daha farklı...
- 2 Leeds United taraftarı Galatasaraylılar tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
- PSG 4-0 Galatasaray maçında Galatasaraylı taraftarların çıkan olaylarda başları yarıldı sahaya girildi maç durdu.
- Roma - Galatasaray maçında batistuta gibi bir futbolcudan yumruk yedi Emre Aşık , Lima da kavgayı sürdürdü.
- Juventus takımı şiddet olaylarını bahane edip, Galatasaray ile Türkiye'de oynamak istememişti.
- Sturm Graz Galatasaray maçında 2 takım da son 10 dakika top oynamayı bırakmış çimin üstüne yayılmadıkları kalmıştı top dolaştırıyorlardı.
...
bu tip olaylar hangi Fenerbahçe maçında oldu söyleyin? acaba yenilen onca dayaktan ötürü mü Fenerbahçe'nin aleyhine olan herşeyi destekliyorlar yoksa Fenerbahçe'nin rakip takımlara karşı olan centilmence tutumunu mu kıskanıyorlar?
evet
KUPALAR MÜZENİZDE OLABİLİR AMA İÇİNİZDE DE İNSANLIK NAMINA BİR KIPIRTI OLSA KEŞKE...
Not: Lafım chelsea , sevilla , inter , xyz , ... destekçilerinedir. bilseydim ben de siz kupayı aldığınızda sevinmezdim! Ama işte içimdeki insani duygu sevin dedi... inşallah tekrar Türkiye'ye bu başarıları Fenerbahçe yaşatır da görüşürüz ozaman...
13 Nisan 2008 18:05
..ot...
ya yeme beni souvereign. biz zamaninda saracoglunda leeds united pankartlari acildigini da gorduk. bunu fbliler de cok yapti zamaninda. he dogru mu? bence degil. ama biz size boyle yapmamistik deyip yemeyin bizi. sen yapmamissindir. dogrudur. ben de simdi chelseayi tutmuyorum. ama bizden yapan oldugu gibi sizden yapan da fazlasiyla oldu bunlari...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18913
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!