ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Fener'in eleneceğine 100 bin dolar bahse girerim'
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ikinci turundaki Sevilla mücadelesinde 'bikini' olayıyla tartışılan yazarımız Ahmet Çakar, Chelsea sınavı öncesi yeni bir iddia ortaya attı. Futbol Ekstra Dergisi'ne konuşan Çakar, 'bikini' olayının bir soyunma odası esprisi olduğunu, bunun stüdyoya taşındığını belirterek, Böyle bir şeyin iddiası olmaz. Ben 'Servetimi veririm' diye iddiaya girerim ama asla 'Bikini giyerim' diye girmem. Şunu derim: 'Şu anda cebimde 100 bin dolar param olsa, Chelsea'nin F.Bahçe'yi eleyeceğine 100 bir dolarına bahse girerim.' Ha böyle bir param yok. Ama şu anda isteyenle 10 bin dolarına iddiaya girerim. Benim gücüm bu kadar. Kendine güvenen, 10 bin doları olan gelsin. Chelsea'nın F.Bahçe'yi eleyeceğine bu parayı yatırırım dedi. Chelsea ile F.Bahçe 10 maç yapsa 8'ini Chelsea alır, ikisi berabere biter diyen Çakar, kendisinden sarılacivertli forma giymesi istendiğinde ise Milli Takım forması hariç hiçbir takımın formasını giymem. Bikini giyerim ama asla Fener forması veya bir takımın formasını giymem. Bak bu da espriydi, bunu da yaz. Bikininin esprisi olur, formanın esprisi bile olmaz diye konuştu.
11 Nisan 2008 11:00
'' i l k o ''
ulan hala mı akıllanmadı bı herıf ya,sevılla macında göt oldun ıste daha ne yaa,ondan sora kıvırdın durdun bak adnan aybabaya paşa paşa giydi fener formasını...
hala zart zurt konusuyor ulan ahmet bırı sana bir gün fena çakacak sen bile anlamıcan ne olduğunu,senin zaten hakemliğnde 5para etmezdi yorumculugun ayrı bı skandal zaten şerefsiz.
1 Nisan 2008 11:02
riddlex
pfff ahmet çakar sus ya sadece böle yorum yap bu gibi konulara girme zaten öle bikini giyerim felan aptal aptal sonra da g** oldun
1 Nisan 2008 11:03
'' i l k o ''
bir insan g*t olmak ıcın anca bu kadar uğraşır ya :)
1 Nisan 2008 11:06
riddlex
oluo paso oluo inşallah gene olacak yani
1 Nisan 2008 11:06
ivy
bu adam kendini neden rezil ediyor böyle...
1 Nisan 2008 11:07
'' i l k o ''
nedır bu dusmanlık bu kın anlamadım gitti ya demekki zamanında cok fena koymus fener hala da koymaya devam edıyor kı bu kuyruk acısı var
1 Nisan 2008 11:07
peynir
bu adam böyle konuşmaya devam ederse biz kupayı alırız chealseayi eleriz sonraki rakibide elesin fener tüm fenerlilere vercem der bu dallama.. :)
1 Nisan 2008 11:09
riddlex
walla fener bu herşeyi yapmış olabilir neden moral felan wermiosun da sürekli olumsuz şeyleri sölüosun ki yani hani türkiye'nn bi takımı chealse ile maç yapacak yani gs ya da ts felan olsam da ne yazar her türlü destek cıkardım ben yani
1 Nisan 2008 11:10
'' i l k o ''
ulan yılların hakemıydın senı bır ınsan sanıp sana program bıle yaptırdılar bıde sutune yorumcu oldun ne alakaysa,sen zaten erman toroglunun tırnagı bıle olamazsın da,hala da atıp tutuyosun boyle ufak reklamlara ıhtıyacın yokdu ahmet cakar walla ayıp artık senın yaptıgın :)
1 Nisan 2008 11:12
daisy=) **delilah**
bence bu adam dayak ister..
ancak o zamn susucak gibi geliyo bana..
1 Nisan 2008 11:12
riddlex
dayak yedigi zaman herkesin susacagını gerçekten düşünüo musn??
daisy=) kaidena demis ki: bence bu adam dayak ister..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18910
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.