ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
evetttt tüm şaka severlerin beklediği gün geldi çattıı....1 nisan....size yapılan yada duyduğunuz en güzel şaka nedir??
yada şakacı mısınz yoksa şakalanan mı??
hadi konuşalım:))
1 Nisan 2008 02:10
ertu '
dk gol 1 direk bi esek sakasi yedim..
1 Nisan 2008 02:11
dr_fb_li
bana iki kere fena şaka yaptılar birini anlatayım
benim telefonuma kendi nosunu aşkım olarak kaydetmiş
bana mesaj attı aşkım abim bizi öğrenmiş adresinide öğrenmiş samsuna seni bulmaya geliyo çok korkuyorum ne olur evden uzaklas
allahım hiç bu kafdar korkmamııstım abiside hayvan gibi herif tam ben evden kaçma planları yaparken eşşek arkadaslardan diğeri kapıyı yumrukladı kapıda çelik değil tabi öldüm ya:)
hatırladım o günü tam bir yıl oldu zaten o nisandada ayrılmıstık neyse öle işte:D paylasayım dedim:D
21 Nisan 2008 02:13
_lulu_
hobaaa sakıncası yoksa anlatsana:)
romeo'y demis ki: dk gol 1 direk bi esek sakasi yedim..
1 Nisan 2008 02:14
_lulu_
ehehhe iimiişş ama sonu braz huzunlu olmus...
dr_fb_li demis ki: bana iki kere fena şaka yaptılar birini anlatayım
benim telefonuma kendi nosunu aşkım olarak kaydetmiş
bana mesaj attı aşkım abim bizi öğrenmiş adresinide öğrenmiş samsuna seni bulmaya geliyo çok korkuyorum ne olur evden uzaklas
allahım hiç bu kafdar korkmamııstım abiside hayvan gibi herif tam ben evden kaçma planları yaparken eşşek arkadaslardan diğeri kapıyı yumrukladı kapıda çelik değil tabi öldüm ya:)
hatırladım o günü tam bir yıl oldu zaten o nisandada ayrılmıstık neyse öle işte:D paylasayım dedim:D
1 Nisan 2008 02:15
ertu '
Ya arkadaslardan biriyle ders caliscaktik, zati muhterem arkadas'da bayan ama deli dolu manyak biridir. gttik ktuphaneye 10 dk durmadi basim agrio falan filan gtti eve, bn o kdar yolu esek gbi geldim nsse bari calisaim dedim oturdum calistim 11:30'e kadar gldm msn faalan, saat 12 oldgunda bu msj atti ert kalkamiom cok kotu oldum bilmem ne falan.. bnde bliom 1 hftadr moralsiz cani sikkin biselere... bi gt krkusu yaptim tel wer yrt grevlsini arayim onu cairaim bunu arayim... snra cort 1nisan yazdi, ii geceler cnm dedi ckti. bn hala ne yapsam da sinir atsam die dusunuom =D
1 Nisan 2008 02:17
_lulu_
yaratıcı degıl ama yınede kokutabılr ınsanı:)) gecms olsunn:))
1 Nisan 2008 02:21
ertu '
Yaratici olmak istiyorsan, msn nickini Su anda baska bi blgden otrum actinz yaz resmini kapa , off/on ol...
biraz öle oldu durun diğerinide anlatayım daha önceki yıl evde ev arkadasım bana korkulu hikayeler naltıyo gece bir falan evede benden giizli baska bi arkadası sokmus haberim yok
oda sarteli indirdi kapılar falan çarpıyo bu korkuyom falan diyo ağlıyomus gibi yaparken içeri karanlıkta bagırarak bi girdi allahım dedim ne oluyo bayılacaktım korkudan ışık kesilince zippoyu yakmıstım koymustum onu atmıısm üzerine bagırarak
valla bn hala cok gzl bsy arıyorum...:)) ınsanlar alısmıs saka yapmama 1 nısan oldugndan berı yanı saat 12 olduundan berı ne desem zor ınanıolar:))
mesela yarn sınav yok dıorum ama onlar kesn var dıolar:S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18906
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.