ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > 1 nisan şakaları
esek sakalari 1 nisan saka 1 nisan
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

_lulu_
_lulu_
evetttt tüm şaka severlerin beklediği gün geldi çattıı....1 nisan....size yapılan yada duyduğunuz en güzel şaka nedir??
yada şakacı mısınz yoksa şakalanan mı??
hadi konuşalım:))
1 Nisan 2008 02:10   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
dk gol 1 direk bi esek sakasi yedim..
1 Nisan 2008 02:11   mesajın adresini al  

dr_fb_li
dr_fb_li
bana iki kere fena şaka yaptılar birini anlatayım
benim telefonuma kendi nosunu aşkım olarak kaydetmiş
bana mesaj attı aşkım abim bizi öğrenmiş adresinide öğrenmiş samsuna seni bulmaya geliyo çok korkuyorum ne olur evden uzaklas

allahım hiç bu kafdar korkmamııstım abiside hayvan gibi herif tam ben evden kaçma planları yaparken eşşek arkadaslardan diğeri kapıyı yumrukladı kapıda çelik değil tabi öldüm ya:)

hatırladım o günü tam bir yıl oldu zaten o nisandada ayrılmıstık neyse öle işte:D paylasayım dedim:D
 2   1 Nisan 2008 02:13   mesajın adresini al  

_lulu_
_lulu_

hobaaa sakıncası yoksa anlatsana:)

romeo'y demis ki:
dk gol 1 direk bi esek sakasi yedim..
1 Nisan 2008 02:14   mesajın adresini al  

_lulu_
_lulu_
ehehhe iimiişş ama sonu braz huzunlu olmus...

dr_fb_li demis ki:
bana iki kere fena şaka yaptılar birini anlatayım
benim telefonuma kendi nosunu aşkım olarak kaydetmiş
bana mesaj attı aşkım abim bizi öğrenmiş adresinide öğrenmiş samsuna seni bulmaya geliyo çok korkuyorum ne olur evden uzaklas

allahım hiç bu kafdar korkmamııstım abiside hayvan gibi herif tam ben evden kaçma planları yaparken eşşek arkadaslardan diğeri kapıyı yumrukladı kapıda çelik değil tabi öldüm ya:)

hatırladım o günü tam bir yıl oldu zaten o nisandada ayrılmıstık neyse öle işte:D paylasayım dedim:D
1 Nisan 2008 02:15   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
Ya arkadaslardan biriyle ders caliscaktik, zati muhterem arkadas'da bayan ama deli dolu manyak biridir. gttik ktuphaneye 10 dk durmadi basim agrio falan filan gtti eve, bn o kdar yolu esek gbi geldim nsse bari calisaim dedim oturdum calistim 11:30'e kadar gldm msn faalan, saat 12 oldgunda bu msj atti ert kalkamiom cok kotu oldum bilmem ne falan.. bnde bliom 1 hftadr moralsiz cani sikkin biselere... bi gt krkusu yaptim tel wer yrt grevlsini arayim onu cairaim bunu arayim... snra cort 1nisan yazdi, ii geceler cnm dedi ckti. bn hala ne yapsam da sinir atsam die dusunuom =D
1 Nisan 2008 02:17   mesajın adresini al  

_lulu_
_lulu_
yaratıcı degıl ama yınede kokutabılr ınsanı:)) gecms olsunn:))
1 Nisan 2008 02:21   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
Yaratici olmak istiyorsan, msn nickini Su anda baska bi blgden otrum actinz yaz resmini kapa , off/on ol...

_misha_ demis ki:
1 Nisan 2008 02:22   mesajın adresini al  

dr_fb_li
dr_fb_li
ehehhe iimiişş ama sonu braz huzunlu olmus...

biraz öle oldu durun diğerinide anlatayım daha önceki yıl evde ev arkadasım bana korkulu hikayeler naltıyo gece bir falan evede benden giizli baska bi arkadası sokmus haberim yok
oda sarteli indirdi kapılar falan çarpıyo bu korkuyom falan diyo ağlıyomus gibi yaparken içeri karanlıkta bagırarak bi girdi allahım dedim ne oluyo bayılacaktım korkudan ışık kesilince zippoyu yakmıstım koymustum onu atmıısm üzerine bagırarak

of ya çok serefsiz benim arkadaslarım ya

ertu '
ertu '
Gayet korktum walla ..

_misha_ demis ki:

_lulu_
_lulu_
valla bn hala cok gzl bsy arıyorum...:)) ınsanlar alısmıs saka yapmama 1 nısan oldugndan berı yanı saat 12 olduundan berı ne desem zor ınanıolar:))
mesela yarn sınav yok dıorum ama onlar kesn var dıolar:S
1 Nisan 2008 02:26   mesajın adresini al  

ertu '
ertu '
Hadyin cumleten selametle..
1 Nisan 2008 02:26   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008