aynı kişi tarafından hep terkedildm ama hep geri geldi terkedişmiydi bu acaba
17 Haziran 2008 16:14
__su__perisi__
ühüüü güsel soru:S giden gitmiştir gittiği an bitmiştir... yaf dünya küçük hayat kısa nasılsa roller değişir..... anladınız siz onu;)
17 Haziran 2008 17:42
deniz_can
valal terketti birtanesi ama hala kopamadı yapcak bişi yok..
yaşananlar yeter
ondan sonrada terkeden olmadı çünkü zamanları olmadı..
17 Haziran 2008 17:46
yeryüzü meleği
eğer eski ben olsaydım buna fırsat vermeden ben terkederdim ama o kadar yoruldum ki artık terkediliyorum ..2 gün önce terkedildim mesela ama 2 türlü insan vardır terkedilince yasa giren bida hayatına olduğu gibi devam edn ben hayatıma devam edenlerdenim.
18 Haziran 2008 12:17
exs06
beni sevenı hayatıma, benı terkedenınde hayatına sokarımm
18 Haziran 2008 13:11
juventas
arabesk olucak baya bi ama ben ibrahim tatlısesin şu şarkısını dinledim baya:
terketmek ne kadar kolay sen kolay kolay olanı seçtin önce benden sonra senden sonra da aşkımızdan geçtin...her sevgide bin ah ettim gençliğime eyvah ettim bilmem ki ne günah ettim bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18902
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!