ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
E.Ü KÜLTÜR SANAT EVİNDE
3 nisanda saat :14.00-17.00 arasında AHMET TULGAR ALTERNATİF MEDYA VE BİRGÜN konulu panelede konusmacı olarak bulunacaktır izmirdeki butun arkadaşları bekliyoruz.
ahmet tulgar ya milliyetten beri takip ettiğim röportaj kavramına yeni bi soluk getiren kişidir.şimdi birgunde ve o 3 nisandada ege unv.de:)))vallahi izmirde olan herkes gitmeli ne diyim:)))
31 Mart 2008 23:35
c.mary jane
aa işte o bnm katılıyormusun sende:D
31 Mart 2008 23:40
ripcord
gitmeli evet izmirde olan herkes gitmeli.
iyi bir gazeteci kendileri.
ammawelakin ben ege üniversitesi öörenci milletinde şunu gördüm.
can dündar sunumlarını çekirdek yiyerek izleyen cemaat, sevgilisiyle emişerek ve kucaktan kucaa sırıtarak söyleşiye katılmaya çalışan grubal enfeksiyonlar.
wesselam sevişşgenler yurdu izmirde böyle söyleşileri ciddiyetle dinleyecek kitle bir elin parmaklarını geçmez.
31 Mart 2008 23:41
' işte o benim
katılıyorum tabi tatlım neden şaşırdın=)
31 Mart 2008 23:41
meazzaa
ahmet tulgar bahane ortakantin şahane
31 Mart 2008 23:45
' işte o benim
gelmeyecek olanlar ben de katılıyorum demesin lütfen!!
ayıp yahu=)
31 Mart 2008 23:52
life is resist
arkadaşlar söyleşiyi aktivitelere eklemesi için arkadaşa rica ettim sağolsun kırmadı beni bu söyleşiyi yapmamızın amacı günümüz yozlaşan medya yayın organları ve bunun sonucunda oluşan alternatif medya ve ülkemizin bu durumu hakkında birşeyleri paylaşmak çok iyi bir aktivite olacağını düşünüorum herkesin katılmasını öneririm çünkü biz medikodan izini koparana kadar çok uğraştık ve üniversitede yasal yollardan bile siyasi aktivitelere izin vermemek için idare ellerinden geleni yapıor ve pırıl pırıl beyinler bi yerde çok boş şeylerle uğraşıolar umarım bu bir adım olur görüşü ne olursa olsun üniversitelerde legal yollarla herkes özgür hür iradesini kullanarak birşeyleri okumaya ve birşeyler için söz söylemeye başlar işte herkes sistemi yönetimi eleştiriyor ve kimse çözüm için bişiler yapmıor umarum bu başlangıç olur
(1) 31 Mart 2008 23:52
life is resist
arkadaşlar söyleşiyle ilgili bilgi almak isteyenler lütfen benimle irtibata girsinler teşekkür ederim
31 Mart 2008 23:54
meazzaa
o zmn orda katılmaktan vazgeçtim butonu var ona basabilirsin korkma bi şey olmazz :o)
' işte o benim demis ki: gelmeyecek olanlar ben de katılıyorum demesin lütfen!!
ayıp yahu=)
31 Mart 2008 23:56
' işte o benim
o zaman sen basabilirsin!
yalançıııııııııııııııııııı
31 Mart 2008 23:58
c.mary jane
olsun sen varmıssın yeter:)))buda bzm karımız olsun:D bende sınır olurum ya sırf katıldım demek için gelır bide onlar:D
ripcord demis ki: gitmeli evet izmirde olan herkes gitmeli.
can dündar sunumlarını çekirdek yiyerek izleyen cemaat, sevgilisiyle emişerek ve kucaktan kucaa sırıtarak söyleşiye katılmaya çalışan grubal enfeksiyonlar.
wesselam sevişşgenler yurdu izmirde böyle söyleşileri ciddiyetle dinleyecek kitle bir elin parmaklarını geçmez.
31 Mart 2008 23:59
meazzaa
bende sınır olurum ya sırf katıldım demek için gelır bide onlar:D
işte o benim
1 Nisan 2008 00:07
life is resist
bunun olmaması için elimizden geleni yapıyoruz binlerce el ilanı ve yüzlerce afiş bastırdık dağıtıyoruz insanları bilgilendiriyoruz umarım emeğimizin karşılığını alırız
ripcord demis ki: gitmeli evet izmirde olan herkes gitmeli.
1 Nisan 2008 00:09
c.mary jane
sevindim aslında şaşırmadım senın gibi gul goncasının gelmesı sereflendırır::)
' işte o benim demis ki: katılıyorum tabi tatlım neden şaşırdın=)
1 Nisan 2008 00:22
' işte o benim
beni şımartıyorsun tatlım =) seni sevindirdiyse koşa koşa gelirim :)
1 Nisan 2008 00:25
c.mary jane
:Dsen bunlara layıksın şımar kusum:D
1 Nisan 2008 00:29
life is resist
gelmeyenler çok şey kaçırdı ne yazıkki bi dahaki sefere ne kadar gereksiz saçma düşünmeyi gerektirmeyen bir etkinlik varsa bulup loyucam eminim kantin ahalisi yoğun rağbet gösterir.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18900
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!