ÜYE OL  GİRİŞ 

Sinema-TV - Televizyon kültürü ayrıca biraz nostalji
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 13
 Yazar: Mesaj:
hasnicktir
hasnicktir

1968 yılı, ilk TV yayını.

1927 yılı, ilk radyo yayını.

O günlerden bu yana çok şey değişti. Günümüzde 2000 kanallı uydular var ama televizyonlar bizlerden ne getirip ne götürüyor?

Özellikle TRT, 40. yılında sizce nasıl bir yerde?

Günümüzün büyük kısmını alan televizyon hakkında biraz konuşmaya ne dersiniz? :)

31 Mart 2008 19:24  mesajın adresini al  
#handkap06#
#handkap06#
hımm

31 Mart 2008 19:53  mesajın adresini al  
vive lê tour
vive lê tour
bkz. yıldo

31 Mart 2008 19:56  mesajın adresini al  
med-cezir
med-cezir
valla herkes televizyon yayınları konusunda şikayetçi;ama ne ilginçtir ki şikayet edilen programlar izlenme rekorları kırıyor,ben böle işin ta aq.....:D

31 Mart 2008 19:57  mesajın adresini al  
hasnicktir
hasnicktir
Özellikle ilk videoya dikkat edin. Kadın ne kadar akıcı bir türkçe ile konuşmuş. Ya günümüzdeki program sunucuları? Kaç tanesi türkçeyi düzgün kullanıyor?

31 Mart 2008 19:57  mesajın adresini al  
hasnicktir
hasnicktir
Evet herkes belgesel izliyor ama TRT2 ve discovery channel nedense reytinglerde hep en sonlarda :D

med-cezir demis ki:
valla herkes televizyon yayınları konusunda şikayetçi;ama ne ilginçtir ki şikayet edilen programlar izlenme rekorları kırıyor,ben böle işin ta aq.....:D

31 Mart 2008 19:58  mesajın adresini al  
med-cezir
med-cezir
:D

31 Mart 2008 19:59  mesajın adresini al  
souvereign jr.
souvereign jr.
nostaljiyi severim.

31 Mart 2008 20:00  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
nostalji deyince...üstelik trt de....aklıma zeki müren filmleri gelir...o dönem filmdeki şarkıları teybe kaydederdim hep

1   31 Mart 2008 20:00  mesajın adresini al  
hasnicktir
hasnicktir
20.12.2004 tarihinde Dikmen-Çaldağı verici istasyonundan 5 kW’lık verici ile DVB-T(Sayısal Televizyon) yayını gerçekleştirilmiştir.

İstanbul, çamlıca da deneme yayınları var ama tarihini bilmiyorum.

31 Mart 2008 20:15 ~ 31 Mart 2008 20:20  mesajın adresini al  
joel
joel
televizyon izlemekten nefret ediyorum.. özellikle de sabah programlarından.. ay bi ara gelin kaynana programları wardı allahtan onlar yok şimdi yaa..

31 Mart 2008 20:15  mesajın adresini al  
baş rahip
baş rahip
tamamdır:)

31 Mart 2008 20:16  mesajın adresini al  
hasnicktir
hasnicktir
Aslında TV programları talebe göre biçimlenir. Gelin kaynana programları çok şikayet edilen bir şey ama onları izleyenler olmasa sizce yayınlanır mıydı?

31 Mart 2008 20:17  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 13
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008