ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Gülben Ergen Aşk Hiç Bitmez Şarkı Sözü
February 27th, 2008 by Pınar
gülben ergenUzun bir aradan sonra başarılı sanatçılarımınzdan Gülben Ergen yeni imajıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Aşk Hiç Bitmez isimli yeni albümünün piyasaya çıkatmaya hazırlanan güzel Sanatçı Gülben Ergen 2008 albümünün bitimi için son noktayı koymaya hazırlanıyor.
Yeni imajıyla karşımıza çıkacak olan Gülben Ergen’in yeni albümü Aşk Hiç Bitmez mart aylarında müzik markerlerde göreceğiz. Sık sık magazin programlarında gülben ergeni sıkı sıkı giyinmiş kaşkollu halleriyle görüyoruz yeni iimajını gizlemek için çok çaba sarfeden Gülben Ergen bakalım nasıl tepkiler alacak sevenlerinden
Gülben Ergen Aşk Hiç Bitmez Video klip
Sizce 2. Klip Hangi Şarkıya Çekilmeli
Aşk Hiç Bitmez
Yonca Bahçesi
Güçlü Kadın
Masum
Ya Ölümsün Ya Düğün
Bay Doğru
Masal
Misal
Avrupa
Benim şarkılarım benden çıkıp, sizin şarkılarınız olmak üzere artık... Bu önemli yolculuğun bilinen ismi Albüm Çıktı Bugün ilk günü bu yolculuğun, yaşamımda bir şenlik, bir trafik, bir adrenalin ki aman aman...
İlk bomba haber D&R’larda satışların çok iyi olduğu, ikinci barut haber ise şarkılarımın internete düştüğü.. Bu duygu, güneşli bir günde kırlarda piknik yaparken birden fırtına ve gökten taş yağması haberi kadar acı. Yapacak bir şey var mı? Yok..Üzülmeyeceğim...
İnternetten duygu yoksunu bir şekilde benim şarkılarımın indirenlerle, albümü eline alıp resimlerinden, sıralamadan, teşekkür yazımdan, müzisyenlerimize kadar tüm emeklerimizi arşivlerinde saklama saygısını gösterenler arasında o kadar fazla fark var ki...Bu herkesin kendi seçimi..
Çok sıcak, çooook dinamik ve çok GÜÇLÜ şarkılarım var, sırtımı dayayıp sadece şarkılarımı söylüyor olacağım. Endişesiz, kaygısız.. İyi iş belli eder kendini.. Benim işim iyi..
Sizlerin de böyle düşünmenizi sağlamak için bu akşam arkadaşım Beyaz’ın konuğuyum.. Bir dinleyin bakalım benimle aynı fikirde misiniz?
gülben ergen den ve onun gibilerden nefret ediyoruz
31 Mart 2008 02:39
' işte o benim
Sizce 2. Klip Hangi Şarkıya Çekilmeli
Aşk Hiç Bitmez
Yonca Bahçesi
Güçlü Kadın
Masum
Ya Ölümsün Ya Düğün
Bay Doğru
Masal
Misal
Avrupa
Aşk Hiç Bitmez, Aşk Hiç Bitmez dinle, Aşk Hiç Bitmez Gülben ergen, Aşk Hiç Bitmez izle, Aşk Hiç Bitmez klip, Aşk Hiç Bitmez şarkısı, Aşk Hiç Bitmez video klip, Gülben Ergen, Gülben Ergen 2008, Gülben Ergen son albümü, Gülben Ergen şarkıları, Gülben Ergen videoları, Gülben Ergen yeni albümü, Şarkı Sözü
Sanatçının resimlerinin bulunduğu, oynadığı diziler ve Dadı hakkında bilgi alınabilecek resmi site. www.gulbenergen.com/ - 4k - Önbellek - Benzer sayfalar
Video Klipler
Sizlerden gelenler
Albümler
Müzik Kutusu Kaliteli Yaşam
Biyografi
Fan Club
gulbenergen.com alanından daha fazla sonuç »
31 Mart 2008 02:42
sultanaz!
hep böyle bidi bidi bi çocuk şarkısı havası, iki örüklü saçlar, şirinim ben şirinim ben diye bas bas bağıran yapmacık gülüş, ağzını yuvarlaya yuvarlaya toplumsal mesaj vermeler falan...
231 Mart 2008 02:42
:.cevriye.:
gülben Go Home!!!
31 Mart 2008 02:44
alev78
Dün öyle anlamlıydı ki...
Bir uçak dolusu yürek toplandık yıllardır kanayan yaranın hayat kaybettirecek kadar acı verdiğini söylemeye Ankara’ya gittik..TBMM den içeriye sanatçı ordusu akın akın girdiğinde o kadar güçlü hissettim ki kendimi..Devletin büyükleri kürsüde bize söz hakkı verdi..Önce Sayın Erkan Mumcu dinledi bizleri,sonra Sayın Deniz Baykal dinledi..Ardından biz onları dinledik...
Mecliste dün bütçe görüşmeleri vardı,koridorlar insan kaynıyordu..
Başbakan konuşma yaparken bizi bir odada beklemeye aldılar.. Ve akşam saat 8 de Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan karşımızdaydı..’Sizleri burada görmek çok güzel.. Evet dinliyorum derdinizi söz sizin’ dediğinde hepimiz tek tek söz hakkı alarak ülkemizin söz yazarlarının,bestekarlarının, yorumcularının, müzisyenlerinin, yazarlarının, sinemacılarının kan ağladığını, sektörü artık ayakta kalamayacak kadar zayıflatan korsanlara ait ceza yasasının uygulanır hale gelmesini istediğimizi yineledik..Kültür Bakanımız, Adalet Bakanımız, İç işleri Bakanımız da bizi dinlediler...Ve BAŞBAKANIMIZ BİZE SÖZ VERDİ...Hırsızlar artık eserlerimizi saygısızca gözlerimizin önünde satamayacaklar!!!
Başta İbrahim Tatlıses olmak üzere tüm sanatçı arkadaşlarıma ve büyüklerime ’İşte biz buyuz’ dedim..Yan yana geldik, el ele verdik,yorulduk ama başardık.. Gelemeyenler yada gelmeyenler mi?? Biz onlarında hakkını savunduk elbet, müjdemiz onlarında müjdesidir..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18877
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.