ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Hayattaki keşkeler...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sod
sod
Hayattaki keşkelerinizi alalım arkadaşlar. Yaptığını ve pişman olduğunuz, zamanı geri alabilseniz yapamayacağınız ya da yapacağınız şeylerden bahsedelim biraz... Herkesin vardır kesinlikle, mükkemmel değiliz çünkü. Hadi bayanlar ve baylar dökülün... ;) bende yazacam söz veriyorum...
14 Ocak 2006 22:27   mesajın adresini al  

giz
giz
keşke zamaanı geri alsam dediğinde sana inanmasaydım
14 Ocak 2006 22:30   mesajın adresini al  

abbas
abbas
çok özür diliyorum ama bu başlık açılmıştı gelicek tepkilere hazır ol yani... kusura bakma ilk mesajımı keşke sana bu mesajı atmak zorunda kalmasaydım olarak yazıyorum ve yine de saygı duyarak

keşke yüzmeyi bırakmasaydım küçükken diyorum...
14 Ocak 2006 22:30   mesajın adresini al  

pinky chocolatte
pinky chocolatte
keşke dünyaya gelmeseydm
ya da
keşke istediim zmn bu dünydan çekip gidebilseydmm..
14 Ocak 2006 22:37   mesajın adresini al  

giz
giz
keşkee sen eski erkek arkadaşımın iyi arkadaşlarından biri olmak yerine düşmanlarından olsaydın. keşke benle her konuşmandan sonraa çok tatlısın yaa dedikten sonraa önceki gece kızla neler yaptığını anlatmıo olsaydın. Keşke bana herşeyi anlatman beni üzmeseydi. Keşke sana iyi bi arkadaşım aşık olmamış olsaydı. Offff keşkee bee keşkee
14 Ocak 2006 22:51   mesajın adresini al  

abbas
abbas
bence hayat veya ölüm konusunda pişman olmaya ya da karamsar olmanın gereği yok neden ? çünkü ne mutlu geldik tadına bakıyoruz her şeyin sonuçta acı olmayınca tatlı kavramı da olmaz... ya gelmeseydik buraya.. o zaman dine göre başıboş gezen bi ruh ya da melek olucaktık o zaman her şey mükemmel olucaktı o kadar mükemmellik de sıkar insanı... ya da ataizme göre hiç bi şey... tadını çıkartın bu kadar kötü kıl ya da neşeli insanların karşılaştığınız... biraz polyana gibi oldu ama gerçi hiç sevmem o hatunu :) ama olsun ne güzel ne mutlu dünyadayım polyanayı okudum :D
14 Ocak 2006 22:52   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
keşke psikoloji de okuyabilseydim
14 Ocak 2006 22:54   mesajın adresini al  

filizzz
filizzz
keşke geleceği görüp ona göre hareket edebilseydim :( böylelikle daha az üzülürdüm
14 Ocak 2006 23:00   mesajın adresini al  

filizzz
filizzz
daha az hayal perest olup daha az acı çekerdik we olacaklara hazırlıklı olup hayal kırıklığına uramazdık.ben hayatın süprizlerinden çok sıkıldım çünkü :(
14 Ocak 2006 23:04   mesajın adresini al  

damla
damla
keşke yerine bi dahaki sefer demeyi tercih ediyorum...keşkeler sadece can yakar...
14 Ocak 2006 23:05   mesajın adresini al  

precious
precious
keşke o şahsiyeti adam yerine koyup ona bazı şeyleri açıklamasaydım:(
14 Ocak 2006 23:05   mesajın adresini al  

precious
precious
evet fatihcim doğru bildin ta kendisi:)
14 Ocak 2006 23:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008