gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Resim-Grafik-Video - türkstarın hiphopcı küsküllü(!) belası
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 61 - 65
 Yazar: Mesaj:
hayal kıran
hayal kıran

dr_fb_li demis ki:
abi niye çıkıyolar ki o zaman hey allam yolda gecenle dalga gecmiyoruz oraya ne diye ünlü olacagız diye cıkıyolar ki
lanet olası görsel basın yüzünden,insanları özendiriyorlar janjanlı bir hayatın onları bekleyeceğini sanıyorlar.
bu program yöneticilerin gayet işine geliyor,çünkü onların orada komik duruma düşmeleri prim ve çıkar getiriyor.
garibim inanmışlığı vermiş olduğu yoksulluğun etkisi ile komik duruma düşeceğini düşünemiyor bile.
çünkü onlar için insanların dışgörünüşleri mecburiyet itibari ile yaradılış konumları komiklik değil.
ve o da herkesi kendi gibi saf ve temiz biliyor,oportünist insanların gözleri
önünde gülünç duruma düştüğünü anladığında endoskopik hareketleri kendini bile yıpratıyor.

30 Mart 2008 16:02  mesajın adresini al  
zambakzumbak
zambakzumbak
hahhahhaaaaaaaaaa:) ya patladım burda gülmekten küsküllü belaaaaam:))) zuhahhaa o neydi öle yaa...

30 Mart 2008 21:02  mesajın adresini al  
buhalmuhal
buhalmuhal
helal olsun yaa adamların ozguvenını tebrik ediyorum

31 Mart 2008 13:11  mesajın adresini al  
sevenyearitch
sevenyearitch
böyleleri sırf türkiyede yok ya bu da swedish superstar :D

bi de ken lee var ki efsaneleşmiş artık bu

sonra seyirci karsısına çıkıyor bu sfer biraz çalışıp gelmiş :)

3 Nisan 2008 14:54  mesajın adresini al  
sevenyearitch
sevenyearitch
bir de daniel munoz diye bir adam var ki bu nasıl bi yetenek nasıl bir ses ben anlayamadım gerçekten bence mükemmel ötesi

bu kadar dili boyle guzel telafuz edebilip konusabilip bu yasta bole kabılıyetlı bı ınsan nasıl olabiliyor ya

3 Nisan 2008 14:58  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 61 - 65
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008