peki arkadaşım firefox kullanıyo bense explorer benim gönderdiğim dozyalar onda açılmıyo o bu sorunu nasıl çözebilir yada ben firefox u kurunca aynı sorun bende de yaşanır mı ?
30 Mart 2008 15:19
kiss ekaton epta
Öyle bir hata hiç duymadım, nasıl gönderdiğin dosyalar açılmıyor? Ayrıntılı anlatır mısın?
30 Mart 2008 15:33
hey_hat
şimdi şöle :) arkadaşımda vista yüklü net sayfası olarkta explorer kullanıyo ama firefox ta yüklü gözüküyo kim ne şekilde dosya gönderirse göndersin açılmıyor bende ise xp yüklü explorer war ama firefoxta kurmak istiyorum
1) onun sorununu nasıl çözebilirz?
2)aynı sorun bende de yaşanır mı?
:D :D
30 Mart 2008 15:43
kiss ekaton epta
firefox üzerinden nasıl dosya gönderdiğinizi anlayamadım da :D
30 Mart 2008 15:51
hey_hat
inan bende anlamadım :) onu geçelim boşwer o baksın başın çaresine bende olmaz dimi aynı sorun?
30 Mart 2008 15:54
kiss ekaton epta
olmaz bende olmuyor işte :D
30 Mart 2008 15:59
hey_hat
yükledim! şuan için explorer le firefox arasındaki farkı pek anlamdım ama bi sorun çıkartmadı iyiymiş yaaa sağol ;)
30 Mart 2008 16:11
kiss ekaton epta
Firefox ie ye göre çok hızlıdır.
30 Mart 2008 16:15
ffile
mozilla firefox gayet iyi
31 Mart 2008 00:41
ßµ®ãk
tabiki firefox (:
3 Nisan 2008 19:50
hüzün abi
operanın eklentiler güzel
firefox hızlı
explorer diğerlerinin açamadığı siteler için iyi bir de el alışkanlığından kullanıyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18857
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.