sevgili daisy..
bana cevap verme:) taş olursun taaş..
~ 163 gün
daisy=) **delilah**
aslan67
of ne diyorsun radikal egeli hem de:D
bu arada ılımlıyım ben:P
~ 163 gün
kiss ekaton epta
3. Sürprizlerle dolu olduğunuzu her zaman hissettirin
Kadınların en büyük ruh girdaplarından birisi, rutine girmiş olduğuna inandığı hayatıdır. Bulunamayan çıkış yolu, sürekli akıp giden, yani kaybedilen zamanın verdiği tedirginlik...
Hayatı den den işaretlerinden ibaret bir kadın için, yarınını tahmin bile edemediği, yırtıcı, aşklı, meşkli, karanlık bir erkek... Yani bir ikon. Yarı tanrı bir adam. Sürekli viraj değiştiren, sorduğu sorunun sırlarını kendi içinde taşıyan, kadına kendisini sözleriyle tanıtmayan; yaşadıklarıyla yaşattıklarıyla bizzat anlatan bir adam. Den denleri yıkıp, virgüllerle bezeli, ünlemlerle biten cümleler gibi bir adam. Favori bir adam.
aaa benden bahsetmiş :P (lol)
~ 163 gün
aslan67
yanar döner desek?:P
daisy=) kaidena demis ki: aslan67
of ne diyorsun radikal egeli hem de:D
bu arada ılımlıyım ben:P
~ 163 gün
daisy=) **delilah**
yok!haşaaaaa...:))
ömer'in yaptığı gerçek arkadaşlık mıdır diye sadece soru yönelttimdi:D:D:D
lithium demis ki: sevgili daisy..
bana cevap verme:) taş olursun taaş..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18847
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!