7. Arkadaşlarına karşı sempatik olun
Her kadın, kankasından teyid almayı ister. Sorar, merak eder. Kadınlar kedi gibidir derler ya, kediler nankördür, tırmalar, sıcak ama kafalarına göre bir yuva ararlar; kadınlar gerçekten öyledir. Ancak kadınlar kedilerin bilinmeyen bir yönünü daha taşır.
Bilir misiniz nedir o; kediyi merak öldürür. Meraklandıkları zaman cevaplarını gani gani almalarını sağlayın. Sizin hakkınızda en güvendiği insandan onay almak, harika biri
cümlesini duymak ister. Böylece size yenilmemiş hisseder; mağlup olmayıp bir kale kazanmış, bir toprağı ele geçirmiştir. Öyle sanır, sansın zaten ve toprağı korumak için elinden geleni yapsın.
Tam bu noktada devreye girmek gerekirse eğer;kadınlar kedi gibidir lafını ben ilk kez duydum:)benim bildiğim kadınlar şeytan gibidir sözü:D
böyle masum ayakları falan olmuyor hiç:P
Neyse şimdi şu da var..Bir kadın arkadaşından o erkek hakkında iyi şeyler duymak istemiş yazıyor burada;ama bazı kadınlar da var ki yakın arkadaşlarından o erkeğe dair iyi bir şey duyduklarında kıskançlık krizlerine girerek sen benim erkeğime yavşıyor musun? edalarına da bürünebiliyorlar,geçiniz:D
29 Mart 2008 15:58
werwe
dayanılmaz bı erkkekksın!!
29 Mart 2008 16:13
aslan67
vay ironiye gel:D
harikasın:D
werwe demis ki: dayanılmaz bı erkkekksın!!
29 Mart 2008 16:14
werwe
bılıyorum:DDDD
29 Mart 2008 16:15
aslan67
çok da mütevazı canım,ay yesinler:P
29 Mart 2008 16:16
diablo_ıv
a b c user gibi dallama olmamak baş kuraldır.
329 Mart 2008 16:17
werwe
nıe sureklı herseye muhalefetsın sen
29 Mart 2008 16:17
aslan67
ben mi?
werwe demis ki: nıe sureklı herseye muhalefetsın sen
29 Mart 2008 16:22
diablo_ıv
bana mı sordun?..ben muhalefet değilim.sadece a b c userın davranışlarını eleştiriyorum.
29 Mart 2008 16:25
cigdém
yazılanları okumadım ama erkekler bir yerden sonra dayanılmaz oluyorlar hakikaten... :))
29 Mart 2008 16:30
aslan67
ee vahşi cazibe ne yaparsın(H):P:D
cigdém demis ki: yazılanları okumadım ama erkekler bir yerden sonra dayanılmaz oluyorlar hakikaten... :))
29 Mart 2008 16:30
werwe
aslan 67 muhalefet dıablı-tv sende bıraz fazla sınırlısın
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18847
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.