| |
denizhan
|
gitme lan.
daha dayanılmaz erkek olacaktık.
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
aynı dertten müzdarip insan kitlesi
:D
*hande* demis ki: GÜVENN GÜVEN GÜVENNNNNNNN!
dayanamam ozmann öyle adama:) |
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
aslan67
|
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
werwe
|
aslan67 demis ki: ben yemek için sanıyordum:P |
tın
|
|
1 ~ 160 gün
|
|
| |
#handkap06#
|
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
denizhan
|
benim kaçırdığım nokta çok zaten.
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
uaxoy
|
kural 1 : kural yok rahat ol
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
aslan67
|
tın
ay çok büyük laf soktu:P ben nasıl yaşarım bundan sonra dostlar:D
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
aslan67
|
5. Ona çılgın deneyimler yaşatın
Özel, başka erkeğin yapamayacağı çılgınca şeyler yapmak... Sabaha karşı beşte kalkıp kadını kahvaltıya götürmek, sesi sonuna kadar açıp 200 kilometreyle giderken avaz avaz şarkı söylemek... Sizi diğer erkeklerden ayıran yüzlerce aykırı ve doğaçlama fonksiyon. Hayatı yaşanır kılan hareketlere yakın durun, yarattığınız her şey mutluluk verici olsun, sıkıntıları aşar, durgunluğu hareketlendirir, acıyı çekilebilir kılsın. İnsanın önbenliğinin, hayatın rutinlerine nasıl da başkaldırdığının kanıtı olun.
Oha be o saatte hatunu kaldırırsan ve koşmaya götürürsen bence tokat yersin:D
ben testten çaktım arkadaş:(
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
aslan67
|
7. Arkadaşlarına karşı sempatik olun
Her kadın, kankasından teyid almayı ister. Sorar, merak eder. Kadınlar kedi gibidir derler ya, kediler nankördür, tırmalar, sıcak ama kafalarına göre bir yuva ararlar; kadınlar gerçekten öyledir. Ancak kadınlar kedilerin bilinmeyen bir yönünü daha taşır.
Bilir misiniz nedir o; kediyi merak öldürür. Meraklandıkları zaman cevaplarını gani gani almalarını sağlayın. Sizin hakkınızda en güvendiği insandan onay almak, harika biri
cümlesini duymak ister. Böylece size yenilmemiş hisseder; mağlup olmayıp bir kale kazanmış, bir toprağı ele geçirmiştir. Öyle sanır, sansın zaten ve toprağı korumak için elinden geleni yapsın.
Tam bu noktada devreye girmek gerekirse eğer;kadınlar kedi gibidir lafını ben ilk kez duydum:)benim bildiğim kadınlar şeytan gibidir sözü:D
böyle masum ayakları falan olmuyor hiç:P
Neyse şimdi şu da var..Bir kadın arkadaşından o erkek hakkında iyi şeyler duymak istemiş yazıyor burada;ama bazı kadınlar da var ki yakın arkadaşlarından o erkeğe dair iyi bir şey duyduklarında kıskançlık krizlerine girerek sen benim erkeğime yavşıyor musun? edalarına da bürünebiliyorlar,geçiniz:D
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
werwe
|
dayanılmaz bı erkkekksın!!
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
aslan67
|
vay ironiye gel:D
harikasın:D
werwe demis ki: dayanılmaz bı erkkekksın!! |
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
werwe
|
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
aslan67
|
çok da mütevazı canım,ay yesinler:P
|
|
~ 160 gün
|
|
| |
diablo_ıv
|
a b c user gibi dallama olmamak baş kuraldır.
|
|
3 ~ 160 gün
|
|
| |