ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Yüzüklerin Efendisi Fanatiklerinin Merakla Beklediği Film Olan The Hobbit 2009'da çekilecek...
Uzunca bir süredir yönetmenliği kimin üstleneceği tartışılan John Ronald Reuel Tolkien'in filme çekilecek Hobbit romanı için Peter Jackson ve Frans Walsh yapımcılığı üstlenecek. Fantastik filmin iki seri halinde çekileceği biliniyor ancak Peter Jackson 'ın bu kez filmin yönetmenliğini yapmayacağı belirtildi.
New Line şirketinin sözcüsü, yönetmenin isminin henüz belli olmadığını, 2009'da çekimlerine aynı anda başlanacak filmlerin ilkinin 2010, ikincisinin de 2011'de gösterime girmesinin planlandığını söyledi.
*Yüzüklerin Efendisi hikayesinde olan bir kaç kahraman var bunlar ; Gandalf,Bilbo Baggins ve Gollum
Filmin hikayesinde ; Bilbo ve Gollum’un bilmeceleri , Güç yüzüğünün Gollum’ terkedişi , Bilbo’nun yüzüğü buluşu , Ejderha Smaug’un yanlız dağdaki yanlızlığı gibi Yüzüklerin Efendisi kadar sürükleyici bir çok macera var...
Tahmini Bütçe : 150-200 Milyon Dolar
**Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde büyücü Gandalf rolünü canlandıran İngiliz aktör Ian McKellen, çekilmesi planlanan yeni uyarlama 'The Hobbit'te de oynamayı umut ettiğini bildirdi.
J.R. Tolkien'in yazdığı ve dünyada en çok satan romanlar arasına giren Yüzüklerin Efendisi serisinin ardından, yazarın yine Orta Dünya'yı konu alan Hobbit isimli eserinin filme çekilmesi geçtiğimiz yıl kesinleşmişti. Üçlemenin yönetmenliğini yapan Peter Jackson, New Line Cinema ile 'The Hobbit'in iki filmini çekmek için anlaşmaya varmıştı.
Resmi internet sitesinden hayranlarının sorularını yanıtlayan 68 yaşındaki McKellen, 26 Mart'ta Gandalf rolünü oynamak istediğini yineledi. McKellen, Peter ve yönetmen arkadaşı Fran Walsh, bana 'The Hobbit' filmini orijinal Gandalf karakteri olmadan hayal edemediklerini söyledi. Bu cesaret verici. Günlüğümü 2009 için boş bırakıyorum dedi.
Yönetmenliğini Guillermo del Toro'nun, yapımcılığını Peter Jackson'un yapmasının planlandığı iki 'The Hobbit' filmi 2010 ve 2011'de sinemaseverlerle buluşacak. Yüzüklerin Efendisi'nde olduğu gibi Yeni Zelanda'da çekilecek...
hobbit ilk göz ağrımız tabii.
tolkien'ın çocuklarına masal olarak yazdığı bu hikaye, sonradan yüzüklerin efendisi'nin temelini oluşturacak.
salyalarımız aka aka bekliyoruz.
29 Mart 2008 02:55
üstteki
kitabını okumuştum çok güzeldi :)
filmi de büyük bi merak ve hevesle bekliyorum..
29 Mart 2008 02:56
e = m . c²
yüzüklerin efendisinden sonra adam gibi fantastik bişeyler izleyememiştik...peter jacksonun ismini duymak güzel...kesin iyi bir iş çıkacaktır....ama 3 sene beklemek te zor be..:/
süper ötesi bir merakla bekliyorum bakalım bakalım..
geçen gün ikinci kez okudum nostalji olsun diye..
bi de silmarillion u çekerlermiş üstüne var ya..
zaten 6.45 yayınlarını takip ettim her zaman büyük umudum var...
bir hobbit kovuğuna yürüyor; ıslık çalıyor
29 Mart 2008 03:04
soulreaver
Ek Bilgi Olarak : **Yüzüklerin Efendisi full versiyon çıkartılacakmış Hobbit filmi çekildikten sonra.Hepsini full dvd olarak vereceklermiş piyasaya.(Türkiye`de Çıkar Mı Belirsiz...)
Full Versiyon ; Extended Versiyonundanda Geniş İçerikli...Sonuçta Sinemada İzlediklerimiz En Basite İndirgenmiş Düzeyde ( En Kısası)
Extended Edition Bile Bazı Sahneler Eksik...
(Extended Edition İzlemeyenler Muhakkak İzlemeli Bazı Olayları Daha İyi Anlayabilmeleri İçin...)
Örnek Olarak :
29 Mart 2008 03:20
kretzsche
eh kaymağını yemeden olmaz tabii.. hehe
bu arada LOTR filmleri pek süperdi hakkaten
29 Mart 2008 03:42
:.cevriye.:
sınırlı kotanın taaaa..
29 Mart 2008 04:00
jaja of opobo ® .iz
süper süperr:))
29 Mart 2008 04:22
sphinx®
hobbit yüzüklerin efendisi kadar sürükleyici bir hikayeye sahip değil ama gene de iyidir...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18834
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.