ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Yüzüklerin Efendisi Tutkunlarına : The Hobbit
2011 j r tolkien 2010 peter jackson 2009 new line cinema yuzuklerin efendisi the hobbit
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

soulreaver
soulreaver
Yüzüklerin Efendisi Fanatiklerinin Merakla Beklediği Film Olan The Hobbit 2009'da çekilecek...

Uzunca bir süredir yönetmenliği kimin üstleneceği tartışılan John Ronald Reuel Tolkien'in filme çekilecek Hobbit romanı için Peter Jackson ve Frans Walsh yapımcılığı üstlenecek. Fantastik filmin iki seri halinde çekileceği biliniyor ancak Peter Jackson 'ın bu kez filmin yönetmenliğini yapmayacağı belirtildi.

New Line şirketinin sözcüsü, yönetmenin isminin henüz belli olmadığını, 2009'da çekimlerine aynı anda başlanacak filmlerin ilkinin 2010, ikincisinin de 2011'de gösterime girmesinin planlandığını söyledi.

*Yüzüklerin Efendisi hikayesinde olan bir kaç kahraman var bunlar ; Gandalf,Bilbo Baggins ve Gollum

Filmin hikayesinde ; Bilbo ve Gollum’un bilmeceleri , Güç yüzüğünün Gollum’ terkedişi , Bilbo’nun yüzüğü buluşu , Ejderha Smaug’un yanlız dağdaki yanlızlığı gibi Yüzüklerin Efendisi kadar sürükleyici bir çok macera var...

Tahmini Bütçe : 150-200 Milyon Dolar

**Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde büyücü Gandalf rolünü canlandıran İngiliz aktör Ian McKellen, çekilmesi planlanan yeni uyarlama 'The Hobbit'te de oynamayı umut ettiğini bildirdi.

J.R. Tolkien'in yazdığı ve dünyada en çok satan romanlar arasına giren Yüzüklerin Efendisi serisinin ardından, yazarın yine Orta Dünya'yı konu alan Hobbit isimli eserinin filme çekilmesi geçtiğimiz yıl kesinleşmişti. Üçlemenin yönetmenliğini yapan Peter Jackson, New Line Cinema ile 'The Hobbit'in iki filmini çekmek için anlaşmaya varmıştı.

Resmi internet sitesinden hayranlarının sorularını yanıtlayan 68 yaşındaki McKellen, 26 Mart'ta Gandalf rolünü oynamak istediğini yineledi. McKellen, Peter ve yönetmen arkadaşı Fran Walsh, bana 'The Hobbit' filmini orijinal Gandalf karakteri olmadan hayal edemediklerini söyledi. Bu cesaret verici. Günlüğümü 2009 için boş bırakıyorum dedi.

Yönetmenliğini Guillermo del Toro'nun, yapımcılığını Peter Jackson'un yapmasının planlandığı iki 'The Hobbit' filmi 2010 ve 2011'de sinemaseverlerle buluşacak. Yüzüklerin Efendisi'nde olduğu gibi Yeni Zelanda'da çekilecek...

Fan Siteleri Tarafından Yapılan Videolar :

Bu Haberi Vermekle Çok Mutluyum ; Yüzüklerin Efendisi Fanatiği Olarak...

2   29 Mart 2008 02:52   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
hobbit ilk göz ağrımız tabii.
tolkien'ın çocuklarına masal olarak yazdığı bu hikaye, sonradan yüzüklerin efendisi'nin temelini oluşturacak.
salyalarımız aka aka bekliyoruz.
29 Mart 2008 02:55   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
kitabını okumuştum çok güzeldi :)
filmi de büyük bi merak ve hevesle bekliyorum..
29 Mart 2008 02:56   mesajın adresini al  

e = m . c²
e = m . c²
yüzüklerin efendisinden sonra adam gibi fantastik bişeyler izleyememiştik...peter jacksonun ismini duymak güzel...kesin iyi bir iş çıkacaktır....ama 3 sene beklemek te zor be..:/
29 Mart 2008 02:58   mesajın adresini al  

:.cevriye.:
ohaa oha oaha phaaap ohaa ohaa ohaa ohaaa oohaa ohaaa

laaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
29 Mart 2008 03:00   mesajın adresini al  

biraz daha deli
biraz daha deli
merakla beklemiyoruz :P
29 Mart 2008 03:01   mesajın adresini al  

süper ötesi bir merakla bekliyorum bakalım bakalım..
geçen gün ikinci kez okudum nostalji olsun diye..

bi de silmarillion u çekerlermiş üstüne var ya..

zaten 6.45 yayınlarını takip ettim her zaman büyük umudum var...

bir hobbit kovuğuna yürüyor; ıslık çalıyor
29 Mart 2008 03:04   mesajın adresini al  

soulreaver
soulreaver
Ek Bilgi Olarak : **Yüzüklerin Efendisi full versiyon çıkartılacakmış Hobbit filmi çekildikten sonra.Hepsini full dvd olarak vereceklermiş piyasaya.(Türkiye`de Çıkar Mı Belirsiz...)

Full Versiyon ; Extended Versiyonundanda Geniş İçerikli...Sonuçta Sinemada İzlediklerimiz En Basite İndirgenmiş Düzeyde ( En Kısası)

Extended Edition Bile Bazı Sahneler Eksik...
(Extended Edition İzlemeyenler Muhakkak İzlemeli Bazı Olayları Daha İyi Anlayabilmeleri İçin...)

Örnek Olarak :

29 Mart 2008 03:20   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
eh kaymağını yemeden olmaz tabii.. hehe

bu arada LOTR filmleri pek süperdi hakkaten
29 Mart 2008 03:42   mesajın adresini al  

sınırlı kotanın taaaa..
29 Mart 2008 04:00   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
süper süperr:))
29 Mart 2008 04:22   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
hobbit yüzüklerin efendisi kadar sürükleyici bir hikayeye sahip değil ama gene de iyidir...

beorn
bard

hikayedeki iki önemli karakter ...
29 Mart 2008 09:12   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008