son günlerde çok reklam girmeye başladılar. lost yüzünden izleyici çektiler de onu mu kullanıyorlar ne?
3 Mayıs 2008 21:43
deliveren
Zaten Bu Beklenen Birşeydi.Sonuçta Tnt Karasal Yayın Yapıyor.Maliyeti İçin Reklamlar Gerekir.İlgiyle Orantılı Olarak rEklam Girişleri de Arttı.
Ayrıca Gece Yayımlanan Dziilerin Bazıları 01,00 e Çekildi.Örnek Cuma Akşamki Friday Lights Nights Dizisi Birkaç Hafta Önce 23,15 te İken Şimdi İse 01.00 Başlıyor
El İnsaf
3 Mayıs 2008 21:46
hnd1905
bende tnt izliyorum özellikle lostu ama bazen geç kaldığında pazar akşamları 2 bölüm ard arda olduğundan... hiç beklemiyorum sonunu o satte öyle güzel filim konulur mu
_???
4 Mayıs 2008 12:16
souvereign jr.
gene de cnbce dizileri bambaşka.
4 Mayıs 2008 14:57
hnd1905
evet mesela prison break ben okadar heycanlı izlediğim bi film hatırlamıyorum:D...
4 Mayıs 2008 14:58
'bloody mary'
med-cezir demis ki: TNT(TRİ NİTRO TOLUEN)
wallaha görünce koptum dersler yetio günlük hayatta görmesek daa ii bence ... =Pp
4 Mayıs 2008 15:39
souvereign jr.
evet ya dün tekrarı vardı izledim heyecan doruktaydı.
hnd1905 demis ki: evet mesela prison break ben okadar heycanlı izlediğim bi film hatırlamıyorum:D...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18796
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!