ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > KPSS nedir?nasıl başvurulur
osym memurluk kpss
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

® ©
® ©
her şey var bi bu yok, sonunda google'da olmayan bişi buldum sanırım, doyurucu bir şey bulamadım hiç bir sitede. sınav ama nasıl başvuruluyor? gireceğin kuruma göre başvuruluyormuş galiba. Başvuru tarihi bu yıl ne zaman? iki kuruma birden başvurmak istiyosam napcam? Bu sınav hakkında bilgisi olan varsa bi aydınlatabilir mi? Ben de örendikce yazarım, üniversiteler arası paylaşım sitesi ne de olsa, mezun olunca işlerine yarar diğer üyelerinde
27 Mart 2008 15:07   mesajın adresini al  

no control
no control
kamu personeli seçme sınavıdır

formla baş vurulur

(başlığa cevaben)
 3   27 Mart 2008 15:08   mesajın adresini al  

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
www.osym.gov.tr sitesinde takvim kısmına bak, tarihler açıklanmış sanırsam.
27 Mart 2008 15:08   mesajın adresini al  

® ©
® ©
linki acmıyor bile, bürokrasiye hiç bir zaman alışamayacağım galiba.
27 Mart 2008 15:10   mesajın adresini al  

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
KPSS sınavı KPSS-B, KPSS-A ve KPSS-Öğretmenlik olmak üzere temelde üçe ayrılmaktadır. Kamu kurumlarının müfettiş, uzman, denetmen ve kontrolör yardımcılığı ile kaymakam adaylığı kadroları KPSS-A, diğer tüm kadrolar ise KPSS-B olarak tanımlanmaktadır. Öğretmen alımlarına yönelik sınav ise KPSS-Öğretmenlik olarak adlandırılmaktadır.
ayrıntılı bilgi için..http://www.memurlar.net/haber/44551/
27 Mart 2008 15:11   mesajın adresini al  

nih@n
nih@n
26.05.2008 BAŞVURU BAŞLAYIŞ VE BİTİŞ TARİHİ :))
27.06.2008

bu arada link açtı ama
27 Mart 2008 15:13   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
yuh taner kpss'yi nasıl bilmiyorsun

önce bankaya git dekontun parasını yatar,sonra ösyme başvuru yerlerinden randevu al,senin fotonu çekecekler onlar orda yapıyorlar işlemleri.. toplam 3 oturuma giriyorsun parayı öderken de banka da 3 oturum parası diyeceksin..
27 Mart 2008 15:13   mesajın adresini al  

® ©
® ©
nereye başvuruyorsun?3 derecenin de aynı anda mı başlıyor başvuruları? bi de her sene yapılıyor mu?
27 Mart 2008 15:17   mesajın adresini al  

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
benim sinirlerimi bozuyo kpss tercihleri,dogru düzgün kadro açmıyolar..geçen sene girmiştim sınava tercih yapıcam dogru düzgün bi şey yok sayfalarca imam..memlekette imama,amma çok ihtiyac varmış !!
27 Mart 2008 15:18   mesajın adresini al  

nih@n
nih@n
e bu dönemde normal kadrolar....
27 Mart 2008 15:19   mesajın adresini al  

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
önce imam olarak giriyolar sonra kurum değiştiriyolar,ondan sonra da sen hiç bi yere giremiyorsun :@
27 Mart 2008 15:20   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
Allahım ya sorulara gel..3oturum var senin gireceğin..genel kültür genel yetek cumartesi sabahtan..bir de ingilizce var..pazar günü hem sabah hem de öğleden sonra 2 sınava giriyorsun..biri alan bilgisi diğeri tüm bölümleri kapsıyor..toplam 3 oturum..
önce bankaya git kpss makbuzu al,sana sorduklarında 3 oturum diyeceksin..sonra bi üniversitenin rektörlüğüne fln git orada başvuru yeri oluyor elindeki dekontu göster fotonu çekiyorlar..başvuru formu almana gerek yok..orda yönlendirirler zaten seni..
27 Mart 2008 15:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008