merve tebrikler tarih dersinden geçtin... Ben girmediğim halde biliyorum muhabbeti... :P Sen kesin geçtin tarih dersinden... Bu arada finallerden sonra herkese soğuk sular benden arkadaşlar en azından bu kadarını yapayım... hahahahahaha
arifimin dediği gibi geçebileceğim dersler beni düşündürüyor... Dimi arif ben mi dedim sana sabahlara kadar oyun oyna derslere girme diye... nihahahaha ne kadar kötü arkadaşım dimi... :D ben derslere giriyorum arifi uyandırmıyorum... :P
3 Haziran 2006 23:23
üstteki
Beni uyandırmayın,evet =)
3 Haziran 2006 23:32
melayikhe
abi yarın mat finali war bi yarım saat çalşmayı denedm olmadı sadece 20 dk kasabildim..al yine burdayım..oof oof acaip koycak gibi hissediiorm..
4 Haziran 2006 13:50
lucy luyi
ben kaldım bu sene. finallere de girmiyorum.
4 Haziran 2006 13:56
'' i l k o ''
5tane oldum kaldı 3 tane :(
26 Mayıs 2007 13:53
mert
stat2062 finaline giricem bir saat kadar sonra, cildirmak üzereyim !
30 Mayıs 2007 14:19
'' i l k o ''
sabah 10.30dan berı denıyorum sıte aclmıyor ya :S
11 Haziran 2007 12:01
termini
Koç, Sabancı, Bilkent ve Boğaziçi mezunu asistan ve öğretim görevlilerinden üniversite dersleri verilir.
Calculus
Linear Algebra
Differential Equations
Probability
Physics
Chemistry
ve diğer dersler...
0505 325 1486
14 Mart 2008 00:59
sosyetee
final mi o da ne ben bilmemki beyim bilir zuhahaha
14 Mart 2008 01:06
*hanımeli*
geliyo vizelerrr geleceği varsa görcekleride var mu ha ha ha :S:S
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1878
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!