çok şahane görünüyor.. bak buraya yazıyorum muro polatın sağ kolu olur..
26 Mart 2008 20:30
cıvıkbacımafedersin
ıkı kımseye don atmam..
gülemkten gerisini okuyamadım:)
126 Mart 2008 20:31
@kt
komık bsı yok ınsanlara yaklasımında bıraz daa dıkkatlı ol enazından bı daa bana karsı bole bı uslup kullanma..
26 Mart 2008 20:33
off the record
Bu sadece bir dizi,başarılı bir dizi, izlenmesi yorumlanması gayet normal... Ama yaşamayın şu diziyi sadece izleyin. Yok devlet meselesini aydınlatıyor, yok delikanlılığı ögretiyor, bunları dizilerden ögrenıyorsanız vay halinize.
Only watch
26 Mart 2008 20:34
tbc
eskiden izlemezdim, hatta izleyene ben de denyoluk yapardım, ama önyargılı olmamak lazım.. tamam oyunculuktur, efektlerdir bunlar pek içi açıcı değil lakin sürükleyici bir hikayesi var.. senaryo da 31. bölümle beraber çok daha sağlamlaşıyor gibi görünüyor..
26 Mart 2008 20:35
@kt
hee o noktaya gelıse katılırım kv ısleyıp delıkanlılık yapan 3 gun pardesu ıle dolasan tıplere ben de uyus oluom o ayrı konu ama ısleyenlere ve dızı ıle ılgılı yorum yapıp bunlar olsun bunlar olmasın dıyene laf solemek bence daha buyuk kroluk...
off the record demis ki: Bu sadece bir dizi,başarılı bir dizi, izlenmesi yorumlanması gayet normal... Ama yaşamayın şu diziyi sadece izleyin. Yok devlet meselesini aydınlatıyor, yok delikanlılığı ögretiyor, bunları dizilerden ögrenıyorsanız vay halinize.
Only watch
26 Mart 2008 20:37
aslan67
o değil de ilk sayfada şu mesajın ortadan kaybolmasına üzüldüm:D
cıvıkbacımafedersin demis ki:
KURTLAR VADİSİNİ İZLEYİNCE MİLLİYETÇİ OLDUĞUNUZ MU DÜŞÜNÜYORSUNUZ?POLAT ALEMDAR KİM YA.. NASIL SAPLANIYORSUN SIRTINIZDA PARA KAZANAN BİRİSİNE..ZAVALLISINIZ..
26 Mart 2008 20:37
aslan67
bak hele ya bir de şakşakçı tutmuş kendisine:D
ahaha:D
26 Mart 2008 20:38
cıvıkbacımafedersin
kaybolmuşmu?
vay silmiş faşolar
226 Mart 2008 20:39
o şimdi asker
mekanı cennet olsun diye okutulmuş ne var bunda : P
senin gibi mallarda insanları aynı kefeye koyup aynı düşünceye sahip olduğunu sanırlar. böylece kendilerinin diğerleirinden farklı hatta daha aklıllı, hatta diğerlerinde daha fazla zevk sahibi olduğunu düşünürler . zavallı diye hitap edilesi bi insansın aslında akıllılıktan yada zevk sahibi olmaktan ziyade.
cıvıkbacımafedersin demis ki: tv yi açma o zaman senin üzerinden de pirim yapmasınlar hatta kafana çuval geçir. aklın o kadar küçükkü o dizinin sadece necati şaşmaz için seyredildiğini düşünebiliyorsun sende o kadar zavallısın
rol icabı çuvalın intikamı alınınca geröekten alındı zannetinz dimi aslı sizde akıl yok.çakıra mevlit bile okuttunuz..
26 Mart 2008 20:40
aslan67
büyük yazmasaydın silinmezdi belki de,sanal alemde büyük harflerle yazmanın anlamını bilmediğini varsayıyorum:)
26 Mart 2008 20:41
buz::pga:hitsuji you
bak hele ya bir de şakşakçı tutmuş kendisine:D
ahaha:D
Şakşakçı benim:P
Hep demek istemişimdir ama malesef ben değilim:)
Kurtlar vadisini izlemediğim için alakasız oldu mesaj:)
Çakır çıkınca ben de çıktım:)
Bir de canım çiğ köfte istedi ya:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18768
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.