normal kurtlar vadisini izlemenden belli cahil kaldığın :))
izlenilen diziye göre cehaletin dozunu belirleyen bu zihniyete saygı duyarım:D
peki bunların üzerine lost,prison break,heroes,rome dizilerini izlediğime göre nasıl biriyim ben acaba bunu da bir yorumlar mısın?:D
26 Mart 2008 20:12
cıvıkbacımafedersin
yok otobüse.sağlı solu ilerleyelim beyler
126 Mart 2008 20:12
aslan67
ee buldun cevabı:P
cıvıkbacımafedersin demis ki: sağlı solu
26 Mart 2008 20:12
nih@n
bu diziyi izleyen kroysa bende kroyum :)) hatta sinema filminide bizzat sinemada izlemiş bi kro :))))
26 Mart 2008 20:14
meazzaa
ben olayı şöle yorumluyayım bi öne ilk sayfadaki yoruma bi zahmet bak sonra o cümleyi nie yazdığımı anlayacağı düşünüyorum.. :D
diğer bi yorumda şölee diğer dizilerle edindiğin kültürü kurtalar yemiş :D
aslan67 demis ki: normal kurtlar vadisini izlemenden belli cahil kaldığın :))
izlenilen diziye göre cehaletin dozunu belirleyen bu zihniyete saygı duyarım:D
peki bunların üzerine lost,prison break,heroes,rome dizilerini izlediğime göre nasıl biriyim ben acaba bunu da bir yorumlar mısın?:D
26 Mart 2008 20:15
biraz daha deli
kurtlar vadisini türkiyenin yüzde yetmişi izliyor geriye kalan 100 de 30 kısmı ise evde kalmış kızlar yaşlılar ve çocuklar sen öle bakem şimi cahil kısım hangisi
26 Mart 2008 20:16
aslan67
ben olayı şöle yorumluyayım bi öne ilk sayfadaki yoruma bi zahmet bak sonra o cümleyi nie yazdığımı anlayacağı düşünüyorum.. :D
diğer bi yorumda şölee diğer dizilerle edindiğin kültürü kurtalar yemiş :D
pardon kelime oyunları yaptığını anlayamadım ilk sayfaya bakmayınca:)
acaba kurtlar vadisi mi beni böyle acınası bir hale getirdi?:D
26 Mart 2008 20:19
cıvıkbacımafedersin
ne yüzde yetmişi be .amma attın ha.yuh birader yüzde yetmiş zuhahahah.o kadar da değil.
biraz daha deli demis ki: kurtlar vadisini türkiyenin yüzde yetmişi izliyor geriye kalan 100 de 30 kısmı ise evde kalmış kızlar yaşlılar ve çocuklar sen öle bakem şimi cahil kısım hangisi
226 Mart 2008 20:20
@kt
ya o dııl de mematı yasayacak eger hakan salarsa onu ozmn kafayı yerım ıste bulut olmesınnn....
bulut yalcın olmesın mematı olmesın...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
26 Mart 2008 20:20
cıvıkbacımafedersin
al işte tiplere gel.ulan ölse nolur dizide.tarkana don atan kızlardan farkınız yok be
@kt demis ki: ya o dııl de mematı yasayacak eger hakan salarsa onu ozmn kafayı yerım ıste bulut olmesınnn....
bulut yalcın olmesın mematı olmesın...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
226 Mart 2008 20:23
meazzaa
al işte tiplere gel.ulan ölse nolur dizide.tarkana don atan kızlardan farkınız yok be
cıvıkbacımafedersin tarkana don atan kız
26 Mart 2008 20:27
@kt
cıvıkbacımafedersin
bır ben tıp dıılım..
ıkı kımseye don atmam..
uc bugune kadar kantınde bu kadar mesaj yazdım daha once hesap actıgımda coook da fazlasını yasdım kıse bana hakaret ettı dıyemes ama kımsenın bana sacama sapan ssekılde konusmasını da ıstemem..
sen hayatında hıc fılm weya dızı ızlemedıysen bılmem ama fılm we dızı ızleyenler belırlı karakterlerın olmesını ıstemes ben de onların olmesını ıstemıorum o kadar..
ne ısteyıp ıstemeyecegımı de bana kımse ogretemez...
bır de ben kurtlar vadısı ısleyenlerden dıılım neden ıslerler sacma tarzındakı cool gorunum yaklasımları eskıdı artık eger sewmıosan yorum yapma olsun bıtsın..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18768
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.