bilemem..ben sadece senin sinirlenmeni istemedim..sana şeyler için değmezdi oysaki..haber tartışma programı izlemeyip tc gerçeği yerine delikanlı laflar ve action seyretmek için izliyorum deseniz daha inandırıc olacak.sılanın adaha toplumsal gerçek çi olacağını da belirtirim.kaptan inebilirim.hani otobüsteyim ya..
aslan67 demis ki: ben sanal alemde sinirlenmem pek,sen takma kafana,sağdan ilerle hadi,şöyle sıla dizisi ya da ne bileyim yaprak dökümü falan,seni daha çok açar onlar:)
326 Mart 2008 20:02
aslan67
otobüste sağdan mı ilerleniyordu?:)
çok cahil kalmışım da:)
26 Mart 2008 20:07
biraz daha deli
hepimis mematiyis hepimis mafyayıs mematiler ölmesin mematiye uzanan eller kırılsın :P
26 Mart 2008 20:09
aslan67
he bir de böyleleri var sinirlenmedim diyorum hala sinirlendin falan diyorsun:)sen beni sinirli biri gibi tanı o zaman ne yapalım:)
26 Mart 2008 20:09
meazzaa
normal kurtlar vadisini izlemenden belli cahil kaldığın :))
yahu en son sağdan ilerlenen otobüs 5 sene önce zonguldak'ta kalmıştı,onları da yenileriyle değiştirdiler hay allah gözümden kaçmış bir iki tanesi demek ki:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18768
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.