cıvıkbacımafedersin demis ki: KURTLAR VADİSİNİ İZLEYİNCE MİLLİYETÇİ OLDUĞUNUZ MU DÜŞÜNÜYORSUNUZ?POLAT ALEMDAR KİM YA.. NASIL SAPLANIYORSUN SIRTINIZDA PARA KAZANAN BİRİSİNE..ZAVALLISINIZ..
26 Mart 2008 19:31
•cedric
memati öldüyse izlmem ..:S
26 Mart 2008 19:31
o şimdi asker
tv yi açma o zaman senin üzerinden de pirim yapmasınlar hatta kafana çuval geçir. aklın o kadar küçükkü o dizinin sadece necati şaşmaz için seyredildiğini düşünebiliyorsun sende o kadar zavallısın
cıvıkbacımafedersin demis ki: KURTLAR VADİSİNİ İZLEYİNCE MİLLİYETÇİ OLDUĞUNUZ MU DÜŞÜNÜYORSUNUZ?POLAT ALEMDAR KİM YA.. NASIL SAPLANIYORSUN SIRTINIZDA PARA KAZANAN BİRİSİNE..ZAVALLISINIZ..
26 Mart 2008 19:44
cıvıkbacımafedersin
tv yi açma o zaman senin üzerinden de pirim yapmasınlar hatta kafana çuval geçir. aklın o kadar küçükkü o dizinin sadece necati şaşmaz için seyredildiğini düşünebiliyorsun sende o kadar zavallısın
rol icabı çuvalın intikamı alınınca geröekten alındı zannetinz dimi aslı sizde akıl yok.çakıra mevlit bile okuttunuz..
126 Mart 2008 19:48
aslan67
Yahu onu yazan arkadaş illa ki bir takımı destekliyordur,öyle tahmin ediyorum,bilmiyorum sordum da zaten;ama cevaplamadı:)
Şimdi desteklediği takımın oyuncuları ve teknik direktörleri kendisinin üzerinden eşşek yüküyle para kazanarak ortalığına amına koyuyorlarsa bu mesajı yazan arkadaş bizden daha zavallı olmuyor mu sorarım size?:)
26 Mart 2008 19:49
cıvıkbacımafedersin
sen hem takım desteklion hemm diziye bakıon sen daha da zavallı oluyon ozmn
aslan67 demis ki: Yahu onu yazan arkadaş illa ki bir takımı destekliyordur,öyle tahmin ediyorum,bilmiyorum sordum da zaten;ama cevaplamadı:)
Şimdi desteklediği takımın oyuncuları ve teknik direktörleri kendisinin üzerinden eşşek yüküyle para kazanarak ortalığına amına koyuyorlarsa bu mesajı yazan arkadaş bizden daha zavallı olmuyor mu sorarım size?:)
226 Mart 2008 19:51
aslan67
sen hem takım desteklion hemm diziye bakıon sen daha da zavallı oluyon ozmn
hah işte bak kendi mantığına karşıdan bakabildin şimdi:)
böyle embesilce bir analizdi yaptığın işte:)
kendi kendine zavallı diyen bir seni biliyorum:)
neyse,başka sorusu olan?
sanık sizindir..
26 Mart 2008 19:52
büdü/öldü
Türkiye'nin bazı gerçeklerinin su yüzüne vurulduğu bir diziyi
Sorun dizi değil aslında sorun diziyi izleyenlerin (hepsi değil tabiki) kendini bu işin bir parçası sanması.
Bunu diğer insanlara bir şekilde yansıtmaya çalışması. racon değil kafa kesmek
Ayrıca merak ettim şu bazı gerçekleri biraz aydınlatırmısınız beni?
26 Mart 2008 19:53
cıvıkbacımafedersin
sinirlendin galiba ...gerek yok buna.senin kendi tezinden ortaya çıkarak zavallılığımızı karşılaştırdım
aslan67 demis ki: sen hem takım desteklion hemm diziye bakıon sen daha da zavallı oluyon ozmn
neyse,başka sorusu olan?
sanık sizindir..
226 Mart 2008 19:54
med-cezir
aslan67 demis ki: sen hem takım desteklion hemm diziye bakıon sen daha da zavallı oluyon ozmn
neyse,başka sorusu olan?
sanık sizindir..
Valla birader sen sorulacak soruları sordun,alınacak cevapları aldın bize bi şey bırakmadın ki... :D :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18768
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.