açar mısın konuyu dedin; açtım.. basit olduğun için bunu da idrak edememiş olabilirsin üstelik basit derken dümdüz olmanı kastetmemiştim ama ne kadar anlatsam da anlamayacağın belli olduğun için çabalamamak lazım..ayrıca ''biz'' derken umarım erkeklerden bahsetmiyosun.. kendini seninle aynı genellemenin içine koymak istemeyecek onlarca erkek olduğuna eminim..
326 Mart 2008 16:40
*yvaine*
basit olmadığımı sölemedimki neden tekrarlıyosunki arkadaşım..basitim evet...dümdüz bi insanım içim dışım bir...aklıma geleni sölerim...söyleyemeyeceğimide aklımdan geçirmem...bizi anlamak gayet basit...istedşiklerimiz belli kızdıklarımızda belli...ama tartışma kunusu olan kızlarınsa ne istediği nede yaptığı belli
neden olayı durmadan kız erkek ayırımına getiriyosun?
26 Mart 2008 16:40
has kemik-hasnicktir
Bravo, işte açıklama bu. Zaten konuyu geyiğe açmıştım ben, komik yazılar yazar, biraz eğlenir güleriz diye. Yoksa bana ne milletin arkadaşlık sitelerinde ne yaptığından, zaten benim ve bu sitedeki bir çok insanın o sitelerde işi olacağını sanmam..
kretzsche demis ki: siz arkadaşlık sitesine resim koymak üzerinde tartışın . . isteyen kısacık mini etek giyer öyle gezer .. insanlar güzel gözükmek ister .. beğenilmek ister .. ne var bunda .. öyle bir abazanlık çekiyorsunuz ki hala küçücük şeylerden bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsunuz .. kızlar da amsalakların yazdıklarını okuyup üzülmesin .. kendi işlerine baksınlar.. en gelişmiş ve serbest toplumlarda bile abazanlar vardır ve olacaktır .. ne yapalım böyle gelmiş böyle gidecek .. siz keyfinizi bozmayın .. davul dengi dengine, kendinize benzeyen insanlar bulun onlarla vakit geçirin, internette adını sanını bilmediğiniz kişilerin yazdıklarını okuyup kendinizi sakınmayın .. istediğiniz gibi yaşayın.. haydi benden bu kadar..
26 Mart 2008 16:42
tbc
minimal bir yaklaşımla bunda da olduğu gibi tüm tartışmaların özünün aynı yere çıkacağını iddia ediyorum..
26 Mart 2008 16:43
has kemik-hasnicktir
Ben girmiyorum, girmem de. Girenler de kendileri bilirler. Bana ne girenlerden?
kucuk bir kiz cocugu demis ki: Yoksa bana ne milletin arkadaşlık sitelerinde ne yaptığından, zaten benim ve bu sitedeki bir çok insanın o sitelerde işi olacağını sanmam..
ne kadar safsın..
26 Mart 2008 16:46
kretzsche
çok minimal yaklaşmışsın bi şey anlamadım o ne demek =)
bizon demis ki: minimal bir yaklaşımla bunda da olduğu gibi tüm tartışmaların özünün aynı yere çıkacağını iddia ediyorum..
demİrhan
yuhh o kadar dedim sözüm meclisten dışarı....o kadar açıklama yaptınız...ya arkadaşlar yaranızmı varda gocunuyosunuz anlamadım...
küçük bir kız çocuğu
sözünün meclisten içeri ya da dışarı olması neyi değiştirir ki.. yine aynı yaklaşım.. ben içinde olmasam o yaklaşımın iğrençliği değişecek mi? sanmam..
aynı tas aynı hamam..
eğitim şart demek istiyorum ama sonra başka bi laf geliyo sizi gördükçe aklıma:
demİrhan demis ki: yuhh o kadar dedim sözüm meclisten dışarı....o kadar açıklama yaptınız...ya arkadaşlar yaranızmı varda gocunuyosunuz anlamadım...
326 Mart 2008 16:48
demİrhan
ßuket demis ki: basit olmadığımı sölemedimki neden tekrarlıyosunki arkadaşım..basitim evet...dümdüz bi insanım içim dışım bir...aklıma geleni sölerim...söyleyemeyeceğimide aklımdan geçirmem...bizi anlamak gayet basit...istedşiklerimiz belli kızdıklarımızda belli...ama tartışma kunusu olan kızlarınsa ne istediği nede yaptığı belli
neden olayı durmadan kız erkek ayırımına getiriyosun?
söylediğimi birdaha oku buket...tertışma konusu olan kızların dedi...tüm kızların demedim arkadaşım..kız erkek ayırımı yapmadım yapmam yapana karşıyım...lütfen dikkatli oku arkadaşım
26 Mart 2008 16:49
has kemik-hasnicktir
Ya geyik için açtığım konu tartışmaya gidecekse vicdan azabı duyarım. Konunun kilitlenmesi mümkün mü?
26 Mart 2008 16:49
demİrhan
sanırım eşek benim gibiler oluyor....olsun eşek hayvanatın dervişidir....ama ben sana karşılık vermicem hakaretine karşı....çünkü ağlarsın yazdıklarıma!!!!!!!
burada ben tartışmadan çekiliyorum çünkü bazı kişilere laf anlatmaya çalışmak imkansız gibi gözüküyor...
26 Mart 2008 16:52
erkan
küçük bir kız çocuğu dominant teyze çıktı hadi bakalım
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.