ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Arkadaşlık sitelerine resim koyup aşk istememek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

erkan
erkan
bizimm sınıftaki en çirkin kızın 123 msj aldığını görüncee şok oldumm.
güldüm ama harbiden ağlancak bi hal
26 Mart 2008 16:26   mesajın adresini al  

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
Erkeklerde de çok suç var maalesef..

erkan demis ki:
bizimm sınıftaki en çirkin kızın 123 msj aldığını görüncee şok oldumm.
güldüm ama harbiden ağlancak bi hal
26 Mart 2008 16:27   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
ne basitsiniz ya.. yok kaşarmış da bilmemneymiş de..
yazık.. gencecik beyinlersiniz ama basitsiniz..
 4   26 Mart 2008 16:29   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*
..haklısın...çirkinleşiyoruz..hemde bilerek...ama bazı hemcinslerin varya çok daha fazlasını hakediyolar..

ben düşünce yapınıza bişey demiyorum, saygım var ama kelimeleri biraz daa özenli seçmek gerek, tartışılan şey aslında ahlakk, şu şekilde yazılan yazılanlardan ben anlattıklarınızla savunduklarınızla kusura bakmayın ama hiç bi fark göremiyorum...
biraz daa dikkatli olalım...
26 Mart 2008 16:30   mesajın adresini al  

demİrhan
demİrhan

kucuk bir kiz cocugu demis ki:
ne basitsiniz ya.. yok kaşarmış da bilmemneymiş de..
yazık.. gencecik beyinlersiniz ama basitsiniz..

biraz açarmısın konuyu arkadaşım....bu arada basitlik zarifliktir....karışıklık kaostur.....evrenin kanunları mesela...basit ve zarif....bazı kadınlar mesela karmaşık ve anlamsız...
26 Mart 2008 16:31   mesajın adresini al  

demİrhan
demİrhan

ßuket demis ki:
..haklısın...çirkinleşiyoruz..hemde bilerek...ama bazı hemcinslerin varya çok daha fazlasını hakediyolar..

ben düşünce yapınıza bişey demiyorum, saygım var ama kelimeleri biraz daa özenli seçmek gerek, tartışılan şey aslında ahlakk, şu şekilde yazılan yazılanlardan ben anlattıklarınızla savunduklarınızla kusura bakmayın ama hiç bi fark göremiyorum...
biraz daa dikkatli olalım...

çok sinirli olma durumunuda göz önüne al arkadaşım...ama küfrün savunulacak yeri yok...sözüm meclisten dışarı belki burada da vardır o tip salaklardan diye ben öle yazdım...çünkü bundan önceki forumların birisinde kızın biri ben öle erkek isterim böle erkek isterim diye bir dinazoru tarif etmişti..istersen linki veririm burada...ama gerek yok..bilen bilir..
26 Mart 2008 16:33   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
basitsin.. gayet açık ve net.. aslında altında sosyolojik olgular yatan bir olayı fahişelik ve kaşarlığa bağladığın için basitsin.. tek hücreli gibi düşün.. onlar da basit yaratıklar..
 4   26 Mart 2008 16:34   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*

anlayanlar anlamayanlara anlatsın...

pergel demis ki:
Evet arkadşlar bu kadar çirkinleşmeyelim,bu ne ya hem 40 farklı açıdan çekilmiş fotonu koy sonra da ben yeni bir ilişkiye haır değilim de yapılır ı bu.....

:D
26 Mart 2008 16:34   mesajın adresini al  

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
çok sinirli olma durumunuda göz önüne al arkadaşım...ama küfrün savunulacak yeri yok...sözüm meclisten dışarı belki burada da vardır o tip salaklardan diye ben öle yazdım...çünkü bundan önceki forumların birisinde kızın biri ben öle erkek isterim böle erkek isterim diye bir dinazoru tarif etmişti..istersen linki veririm burada...ama gerek yok..bilen bilir..

kimdi ki o arkadaş gerçekten merak ettim.
26 Mart 2008 16:35   mesajın adresini al  

*yvaine*
*yvaine*

senin kızlara karşı bi nefretin olabailir... kimini ayırabilirsin bi tarafa... ama hala aynı şeyi yapıyosun, ne olursa olsun hakaret etme hakkınız yok, alan razı veren razı, milletin ahlak bekçiilini yapmadan önce bi kendinize bakın günahınızla sevabınızlaa ne kadar ahlaklısınız.... onlardan ne kadar farklısınız...
26 Mart 2008 16:36   mesajın adresini al  

demİrhan
demİrhan

kucuk bir kiz cocugu demis ki:
basitsin.. gayet açık ve net.. aslında altında sosyolojik olgular yatan bir olayı fahişelik ve kaşarlığa bağladığın için basitsin.. tek hücreli gibi düşün.. onlar da basit yaratıklar..

basit olmadığımı sölemedimki neden tekrarlıyosunki arkadaşım..basitim evet...dümdüz bi insanım içim dışım bir...aklıma geleni sölerim...söyleyemeyeceğimide aklımdan geçirmem...bizi anlamak gayet basit...istedşiklerimiz belli kızdıklarımızda belli...ama tartışma kunusu olan kızlarınsa ne istediği nede yaptığı belli
26 Mart 2008 16:37   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
siz arkadaşlık sitesine resim koymak üzerinde tartışın . . isteyen kısacık mini etek giyer öyle gezer .. insanlar güzel gözükmek ister .. beğenilmek ister .. ne var bunda .. öyle bir abazanlık çekiyorsunuz ki hala küçücük şeylerden bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsunuz .. kızlar da amsalakların yazdıklarını okuyup üzülmesin .. kendi işlerine baksınlar.. en gelişmiş ve serbest toplumlarda bile abazanlar vardır ve olacaktır .. ne yapalım böyle gelmiş böyle gidecek .. siz keyfinizi bozmayın .. davul dengi dengine, kendinize benzeyen insanlar bulun onlarla vakit geçirin, internette adını sanını bilmediğiniz kişilerin yazdıklarını okuyup kendinizi sakınmayın .. istediğiniz gibi yaşayın.. haydi benden bu kadar..
 4   26 Mart 2008 16:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008