ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Arkadaşlık sitelerine resim koyup aşk istememek

Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

nih@n
nih@n
yapılabilicek açıklamalar bundan ibarettir zaten :)))
26 Mart 2008 15:26   mesajın adresini al  

nih@n
nih@n

a b c user demis ki:
benim üye olduğum 3 site vardı(bu bahsettikleriniz ve benzerlerine hiç girmedim),ve bu 3 site içerisinde beni seven 5 kişiyi geçmedi.

hep o sivri beyinli, ilkelerini oportünist insanları dize getirmek için
adamış olarak biliniyorum.
-ki ben böyleyim.

her siteye lazım gerek senden :)))
26 Mart 2008 15:27   mesajın adresini al  

büdü/öldü
büdü/öldü
a b c user seni çok seviyoruz başlıklı bir konu açılsa ne düşünürdün çok merak ediyorum?
26 Mart 2008 15:28   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
başlığa ipucu eklerdim.
ipucu : pinokyo burnunu hiç karıştırmadı.
26 Mart 2008 15:29   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bence en üzücü olanlar not defterine falan sürekli 'ah beni terk etti .. ay aman ne zaman dönecek bana .. hayat çok kötü .. çok zor .. ' falan diye yazanlar .. bi silkinin kendinize gelin be :)
 2   26 Mart 2008 15:31   mesajın adresini al  

büdü/öldü
büdü/öldü
:)
26 Mart 2008 15:31   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran

kretzsche demis ki:
bence en üzücü olanlar not defterine falan sürekli 'ah beni terk etti .. ay aman ne zaman dönecek bana .. hayat çok kötü .. çok zor .. ' falan diye yazanlar .. bi silkinin kendinize gelin be :)
eskiden bir kız vardı,adı ımm sıdıka sanırım.
26 Mart 2008 15:32   mesajın adresini al  

demİrhan
demİrhan
küçük bir kız çocuğuna katılıyorum...bravo...yanlız şunuda belirtmek gerekir...cinselliğin mahremiyetinden ve çok özel doğasından dolayı belirli şartlar ve kıstaslar altında yaşanması gerek...yoksa toplumsal açıdan felaketlere yol açabilir....görsel ve basılı medyanın tüm tahrikleirne rahmen dinin devletin ve toplumun cinselliği üzerinde özgürce yaşanmaması için haklı olarak bir baskısı var...bu toplumun emniyet subabıdır..kısaca cinsellik için nikah şart...oysa evlenme yaşı git gide artmakta ve gençler bu ihtiyaçlarını özgürce ve kınanmadan yaşaması zorlaşmakta...maddi kaygılar ve diğerler evliliğin önünde set....peki napacak bu gençler...iki ucu b..klu değnek...
26 Mart 2008 15:33   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran
ahahaha ben demedim mi geyik forumunda açmayın bu başlığı diye : ))
26 Mart 2008 15:44   mesajın adresini al  

büdü/öldü
büdü/öldü
kimin ne olduğu belli değil ki.
26 Mart 2008 15:51   mesajın adresini al  

handikap06
handikap06
bunları yapan cogunluk la kaşar kızlar
eeee
erkeklerde hep kaşar kızlara mesaj sallıolar sonra msn muhabbet webcam falan derken bi bakmıssın buluşmussun sonra mercimek fırın falan...
26 Mart 2008 15:55   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
He aferin sana...

demİrhan demis ki:
bada efendi gibi internete takılıp erkekleri zıvanadan çıkarmayan bacılar kusura bakmasın yazdıklarım için...affetsinler..hemcinslerinden bazıları beni çileden çıkardılar..:(((

ideal erkek benim aq...tipsizim kıllıyım kroyum macoyum....birass şişmanım(80 kilo)...uzun deilim(173 cm)..köyden geldim şivem bozuk....aammmaaa para bende ev bende diploma bende...işin hası bende...bmw de alcam yazın...kukununn en kaymağına çakıcam.....bakalım uzun yakışıklı beyaz atlı prens isteyen o sanal fahişe altıma yatmıcakmı..
26 Mart 2008 16:11   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  15  16  17  18  19  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008