yuh.. dersle cinsel hayatı olan insan?!
ömer bi doktora görün. zaten ne zamandır senin çapkınlık performansında bi düşüklük var endişeleniorum bak:)
26 Mart 2008 23:13
aslan67
geçen gün de böbreklerimde bir ağrı vardı,doktora gitsem iyi olacak galiba:D
aslında benim çocukluğuma inmek gerek,iniversene be canım bi zahmet:D
lithium demis ki: yuh.. dersle cinsel hayatı olan insan?!
ömer bi doktora görün. zaten ne zamandır senin çapkınlık performansında bi düşüklük var endişeleniorum bak:)
26 Mart 2008 23:19
üstteki
moria madenlerinde mithril aramayan cüce gibi
27 Mart 2008 11:37
hüzün abi
ne kadar güzel dersleryle arkadaş olmuş hatta daha ileri boyutlara taşımışsın aferin hep böyle devam et,
merak ettiğm bişey var müh. matematiğiyle arkadaşlığınız mat 1 den mi başladı 2 den mi, yoksa bu sene mi vuruldun :D
aslan67 demis ki: mööeendislik matematiği (L) ömer :)
valla o kadar iyi geçti ki sınav aramızdan su sızmıyor,seviyeli bir beraberliğimiz var,sabahlara kadar sevişiyoruz:P:D
27 Mart 2008 12:05
handkapgeridöndü
bole yapan kızlara yazık
27 Mart 2008 12:09
aslan67
ne kadar güzel dersleryle arkadaş olmuş hatta daha ileri boyutlara taşımışsın aferin hep böyle devam et,
merak ettiğm bişey var müh. matematiğiyle arkadaşlığınız mat 1 den mi başladı 2 den mi, yoksa bu sene mi vuruldun :D
ilişkimiz 1. sınıf 1. dönemde calculus I ile başladı ve 2. dönem calculus II ile devam etti,bizi 1 sene gibi bir süre ayırmaya çalışan Erol Taş görünümlü insanlar oldu,bu arada ben de 2. sınıf 1. dönemde büyük aşkımı Linear Algebra ve 2. sınıf 2. dönemde de Probability and Statistics dersleriyle aldatma gafletine düştüm;ama pişmanım:(
Neyse ki aramızdaki bu bağ 3. sınıf 2. dönemde Engineering Maths dersiyle beraber tekrar ortaya çıktı,gerçi aldattığım için bu ara biraz triplerdeydi;ama sınavda büyük bir muvaffakiyet sağlayarak gönlünü almayı bildim(H)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.