ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  Arkadaşlık sitelerine resim koyup aşk istememek
siberalem yonja arkadaslik siteleri
Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
hemen hemen her trip delisi kızın veya (çok az da olsa) erkeğin yaptığı davranıştır.
- merhaba, senden çok hoşlandığımı biliyosun dimi.. çok çekici bir kadınsın..
- ay ben aşktan çok korkuyorum. bu aralar aşk istemiyorum hayatımda.. hem erkeklere de hiç güvenmiyorum..
- ee o zaman bu resim bu profil ne a.q. oniki tane poz vermişsin, tatlı mehtap diye nick seçmişsin. aradığım özellikler; esmer, uzun boy, kemikli eller demişsin. bunlar kurbanlık koyun tarifine pek benzemiyo gibi. kimi yiyosun sen hı. hemen dötünüz kalkıyo azcık ilgi alaka görünce. daha çok beklersiniz o beyaz atlıyı.. kendisi az önce bara daldı atıyla.alemlere akıyolar beraber..
- hönk.. ay sus ağlıcam şimdi. (yazı alıntıdır.)

Şaka bir yana da, arkadaşlık sitelerine üye olup da ben yeni bir aşka hazır değilim triplerine girmek nasıl bir ruh halidir, hadi tartışalım, paylaşalım.. (tüm arkadaşlık (!) sitelerinde üyeliğim var ya oradan biliyorum.)

düzeltme :

1- son cümle ironiydi.
2 - konuyu gördüğünüz üzere GEYİK bölümüne açtım, sadece geyikten ibaret.
3 - Başlığa yanlışlıkla fotoğraf yazacağıma resim yazmışım, pardon...
 3   ~ 156 gün   mesajın adresini al  

9a 6
9a 6
ahah,şaka gibi..
~ 156 gün   mesajın adresini al  

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
Var böyle tipler, gerçekten... :D

banshee
banshee
Sadece kızlar ?

1   ~ 156 gün   mesajın adresini al  

deytttt :)
deytttt :)
ee burası türkiyeee

9a 6
9a 6
hof nan nereye geldik amk..

hayal kıran
hayal kıran
kötü olan : o resimleri yükleyenlerin erkek olma(bayan profilleri için) ihtimali var.

wink not : afake

hayal kıran
hayal kıran
biri çıkıp onlar resim değil fotoğraf desin artık.

büdü/öldü
büdü/öldü
onlar resim değil fotoğraf

republic army
republic army

nih@n
nih@n
ya anlayın işte bu muhabbetler istemem yan cebime koy :))) manasında :))

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
ego tatmini denen bir olgu var.. bu kadar kolay mı egoyu tatmin etmek diyebilirsiniz ama bu kişiden kişiye değişen bir şey.. üstelik burda tatmin olan bilinen ego değil aslında.. yani Freud'un zamanında 3 'e ayırdığı id-ego ve süperego'daki ego değil burda tatmin olan .. asıl tatmin olan id.. çünkü id cinselliği içerir.. ve her kadın ve erkek özünde cinsel olarak tatmin olmak için yaşar hayatta Freud'a göre.. ama tatmin olmanın da aşamaları var.. kişiye göre de değişir üstelik.. kimi bi lafa tav olurken kimi de dibine kadar yaşadığı halde tatminsiz kalır..

bunun özünde ülkedeki cinsel açlık geliyo.. çocuklarımızı yetiştirme tarzımızın da etkisi var aslında.. sen kızına aman kızım bacaklarını kapa dur eteğin açılcak aman kızım hanım hanımcık ol derken oğlunu çapkın oğlum diye seviyosan.. kız arkadaşı yok diye üzülüyosan 15inde genel ev'e götürüyosan oturup düşünüceksin.. çünkü senin oğlun çapkın olarak yetiştirilmeye çalışıldığı için başka kızlara yakınlaşmaya çalışacak ama bi yandan da kıza namus öğrettin.. uzak dur dedin.. ee kız da yüz vermeyecek.. oğlandaki hayal kırıklığını düşün.. oysa kendine o kadar güveniyodu ki.. çapkındı çünkü öyle yetiştirldi ama beklediği gibi çıkmadı.. işte o nokta erkek için dönüm noktası.. beklediğini bulamayan erkek bu kızda bi sorun var savunma mekanizmasıyla başka kızları da denemeye başlayacaktır.. bu sürecin sonunda yiyeceği yafta abaza...

kızlara gelince.. o çıplak fotograf koyup da sonradan aman çok mesaj geliyo diyen kızlar da ikilem yaşayıp ona göre tepki veren kızlar.. önce de dediğim gibi kadın erkek fark etmez, cinsellik bir ihtiyaç.. kadın da cinselliğe ihtiyaç duyar.. istenmek ister ve kendi de erkeği ister..bu fizyolojik bir tepki zaten önüne geçemezsin.. ama kızlarımız anlattığım gibi yetiştiriliyorlar.. aman kızım hanım hanımcık ol.. aman kızım erkek arkadaşın olmasın vs.. ama hatun kişi de cinsel açıdan tatmin olmak istiyo.. böyle siteler de imdadına yetişiyo.. alınan bir çok güzelsin mesajı kızımızın tatmini için yeterli oluyo aslında ama işte o noktada yetiştirilme tarzı işin içine giriyo ve ben hanım hanımcık olmalıyım diyo.. işte o noktada mesaja verdiği cevap abaza mısın olabilir..
 6   ~ 156 gün   mesajın adresini al  

hayal kıran
hayal kıran

paradise1984 demis ki:
ya anlayın işte bu muhabbetler istemem yan cebime koy :))) manasında :))
ya sen ?

nih@n
nih@n
ben ne ?

kiss ekaton epta
kiss ekaton epta
işte bu konuya tam manada verilmesi gereken bir cevap. bravo kız çocuğu, teşekkürler...

kucuk bir kiz cocugu demis ki:
ego tatmini denen bir olgu var.. bu kadar kolay mı egoyu tatmin etmek diyebilirsiniz ama bu kişiden kişiye değişen bir şey............

Sayfalar: 1  2  3  4  5  11  12  13  14  15  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008