ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
hemen hemen her trip delisi kızın veya (çok az da olsa) erkeğin yaptığı davranıştır.
- merhaba, senden çok hoşlandığımı biliyosun dimi.. çok çekici bir kadınsın..
- ay ben aşktan çok korkuyorum. bu aralar aşk istemiyorum hayatımda.. hem erkeklere de hiç güvenmiyorum..
- ee o zaman bu resim bu profil ne a.q. oniki tane poz vermişsin, tatlı mehtap diye nick seçmişsin. aradığım özellikler; esmer, uzun boy, kemikli eller demişsin. bunlar kurbanlık koyun tarifine pek benzemiyo gibi. kimi yiyosun sen hı. hemen dötünüz kalkıyo azcık ilgi alaka görünce. daha çok beklersiniz o beyaz atlıyı.. kendisi az önce bara daldı atıyla.alemlere akıyolar beraber..
- hönk.. ay sus ağlıcam şimdi. (yazı alıntıdır.)
Şaka bir yana da, arkadaşlık sitelerine üye olup da ben yeni bir aşka hazır değilim triplerine girmek nasıl bir ruh halidir, hadi tartışalım, paylaşalım.. (tüm arkadaşlık (!) sitelerinde üyeliğim var ya oradan biliyorum.)
düzeltme :
1- son cümle ironiydi.
2 - konuyu gördüğünüz üzere GEYİK bölümüne açtım, sadece geyikten ibaret.
3 - Başlığa yanlışlıkla fotoğraf yazacağıma resim yazmışım, pardon...
(3) 26 Mart 2008 14:52 ~ 26 Mart 2008 16:30
9a 6
ahah,şaka gibi..
26 Mart 2008 14:59
yokum ben artık...
Var böyle tipler, gerçekten... :D
26 Mart 2008 14:59
banshee
Sadece kızlar ?
(1) 26 Mart 2008 15:00
deytttt :)
ee burası türkiyeee
26 Mart 2008 15:02
9a 6
hof nan nereye geldik amk..
26 Mart 2008 15:03
hayal kıran
kötü olan : o resimleri yükleyenlerin erkek olma(bayan profilleri için) ihtimali var.
wink not : afake
26 Mart 2008 15:05
hayal kıran
biri çıkıp onlar resim değil fotoğraf desin artık.
ya anlayın işte bu muhabbetler istemem yan cebime koy :))) manasında :))
26 Mart 2008 15:16
kucuk bir kiz cocugu
ego tatmini denen bir olgu var.. bu kadar kolay mı egoyu tatmin etmek diyebilirsiniz ama bu kişiden kişiye değişen bir şey.. üstelik burda tatmin olan bilinen ego değil aslında.. yani Freud'un zamanında 3 'e ayırdığı id-ego ve süperego'daki ego değil burda tatmin olan .. asıl tatmin olan id.. çünkü id cinselliği içerir.. ve her kadın ve erkek özünde cinsel olarak tatmin olmak için yaşar hayatta Freud'a göre.. ama tatmin olmanın da aşamaları var.. kişiye göre de değişir üstelik.. kimi bi lafa tav olurken kimi de dibine kadar yaşadığı halde tatminsiz kalır..
bunun özünde ülkedeki cinsel açlık geliyo.. çocuklarımızı yetiştirme tarzımızın da etkisi var aslında.. sen kızına aman kızım bacaklarını kapa dur eteğin açılcak aman kızım hanım hanımcık ol derken oğlunu çapkın oğlum diye seviyosan.. kız arkadaşı yok diye üzülüyosan 15inde genel ev'e götürüyosan oturup düşünüceksin.. çünkü senin oğlun çapkın olarak yetiştirilmeye çalışıldığı için başka kızlara yakınlaşmaya çalışacak ama bi yandan da kıza namus öğrettin.. uzak dur dedin.. ee kız da yüz vermeyecek.. oğlandaki hayal kırıklığını düşün.. oysa kendine o kadar güveniyodu ki.. çapkındı çünkü öyle yetiştirldi ama beklediği gibi çıkmadı.. işte o nokta erkek için dönüm noktası.. beklediğini bulamayan erkek bu kızda bi sorun var savunma mekanizmasıyla başka kızları da denemeye başlayacaktır.. bu sürecin sonunda yiyeceği yafta abaza...
kızlara gelince.. o çıplak fotograf koyup da sonradan aman çok mesaj geliyo diyen kızlar da ikilem yaşayıp ona göre tepki veren kızlar.. önce de dediğim gibi kadın erkek fark etmez, cinsellik bir ihtiyaç.. kadın da cinselliğe ihtiyaç duyar.. istenmek ister ve kendi de erkeği ister..bu fizyolojik bir tepki zaten önüne geçemezsin.. ama kızlarımız anlattığım gibi yetiştiriliyorlar.. aman kızım hanım hanımcık ol.. aman kızım erkek arkadaşın olmasın vs.. ama hatun kişi de cinsel açıdan tatmin olmak istiyo.. böyle siteler de imdadına yetişiyo.. alınan bir çok güzelsin mesajı kızımızın tatmini için yeterli oluyo aslında ama işte o noktada yetiştirilme tarzı işin içine giriyo ve ben hanım hanımcık olmalıyım diyo.. işte o noktada mesaja verdiği cevap abaza mısın olabilir..
(6) 26 Mart 2008 15:17
hayal kıran
paradise1984 demis ki: ya anlayın işte bu muhabbetler istemem yan cebime koy :))) manasında :))
ya sen ?
26 Mart 2008 15:17
nih@n
ben ne ?
26 Mart 2008 15:20
yokum ben artık...
işte bu konuya tam manada verilmesi gereken bir cevap. bravo kız çocuğu, teşekkürler...
kucuk bir kiz cocugu demis ki: ego tatmini denen bir olgu var.. bu kadar kolay mı egoyu tatmin etmek diyebilirsiniz ama bu kişiden kişiye değişen bir şey............
nih@n
o sitelerde bulunmadığım için.....
hayal kıran
cep ?
yan cep no ?
26 Mart 2008 15:21
9a 6
psikolojiye giriş..
26 Mart 2008 15:21
hayal kıran
antre.
26 Mart 2008 15:22
yokum ben artık...
evet, zaten bunları görebilmek ve bu konularda yorum yapmak için o sitelerde bulunmaya gerek yok, ekşi sözlükten yonja ve netlog başlıklarına bakmak yeterli...
paradise1984 demis ki: o sitelerde bulunmadığım için.....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/18764
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!